Salman Duygu 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Selam arkadaşlar.Aracım 2001 Model Ghia Otomatik. Yeni aldım sayılır.2 ay oldu.Yapılacak çok işi var ama zamana yaymayı düşünüyorum.Mesela çok yüksek ;spor yay.Far karartma.Sis farı vs. Bir kaç çizik ve ezik var.Onları düzeltmem lazım ilk önce.Havalar ısınsın vereceğim coşkuyu.Virüs bulaştı banada 4 Yorum bağlantısı
Salman Duygu 9 Şubat 2013 Yazar Paylaş 9 Şubat 2013 Teşekkür ederim.Tavsiyelerinizi bekliyorum Yorum bağlantısı
Alkan Koca 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Güle güle kullanın allah kaza bela vermesin inşallah Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Güle güle kullanın.. Far karartmayla beraber tavan folyosu çok güzel olur.. Yorum bağlantısı
Ahmet Buğrak Gözel 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın... :nazar: Yorum bağlantısı
Salman Duygu 9 Şubat 2013 Yazar Paylaş 9 Şubat 2013 Güle güle kullanın.. Far karartmayla beraber tavan folyosu çok güzel olur.. Evet onu düşünüyorum bende.Çok küçük bir güneş yanığı var tavanda.Hem oda kapanmış olur. Arka tamponda çıta olunca daha oturak ve dolgun görüntü sağlıyo F1 lerde bence öyle denerseniz daha hoş olabilir Olabilir.Peki çıta direk tampona monte oluyormu.Yoksa çıtalı tampon mu alıp takıyoruz? Yorum bağlantısı
Emre Tutak 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Maşallah, kazasız ,belasız kullanın çok temiz görünüyor.. Yorum bağlantısı
Adil Güzel 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 İyi günlerde, kazasız belasız kullanın. Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Salman Duygu 9 Şubat 2013 Yazar Paylaş 9 Şubat 2013 Güle güle kullanın allah kaza bela vermesin inşallah Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Güle güle kullanın :nazar: :nazar: HAYIRLI OLSUN. KAZASIZ BELASIZ İNŞ VİRÜS HERKES DE VAR Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın... :nazar: Maşallah... Maşallah, kazasız ,belasız kullanın çok temiz görünüyor.. İyi günlerde, kazasız belasız kullanın. Hayırlı olsun. Herkese çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 (düzenlendi) Gri sedan focus... Bu arabanın başlıbaşına bir ağırlığı var zaten maşallah. Arka tamponda çıta olunca daha oturak ve dolgun görüntü sağlıyo F1 lerde bence öyle denerseniz daha hoş olabilir Aracın orjinali budur,bu modelin tamponu çıtasız,bence gerek yok. Güle güle kullanın.. Far karartmayla beraber tavan folyosu çok güzel olur.. Bu renkte sedan bi focusa gereksiz bi uygulama bence tavan folyosu... Bunlar yerine,denildiği gibi far karartma,yay bir de nacizane fikrim füme renk 16'lık jant. Zaten artık forumun standart donanımı;şeffaf sinyalleri ve gövde rengi kapı çıtalarını saymıyorum bile... 9 Şubat 2013 tarihinde Onur Yeşil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Salman Duygu 9 Şubat 2013 Yazar Paylaş 9 Şubat 2013 Gri sedan focus... Bu arabanın başlıbaşına bir ağırlığı var zaten maşallah. Aracın orjinali budur,bu modelin tamponu çıtasız,bence gerek yok. Bu renkte sedan bi focusa gereksiz bi uygulama bence tavan folyosu... Bunlar yerine,denildiği gibi far karartma,yay bir de nacizane fikrim füme renk 16'lık jant. Zaten artık forumun standart donanımı;şeffaf sinyalleri ve gövde rengi kapı çıtalarını saymıyorum bile... Güzel yorumun için teşekkürler kardeşim.Hepsini değerlendireceğim Hayırlı olsun,güle güle kullanın.Sade ve orjin hali daha güzel bence İyi günlerde kullanın Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Bu renkte sedan bi focusa gereksiz bi uygulama bence tavan folyosu... Bunlar yerine,denildiği gibi far karartma,yay bir de nacizane fikrim füme renk 16'lık jant. Zaten artık forumun standart donanımı;şeffaf sinyalleri ve gövde rengi kapı çıtalarını saymıyorum bile... Zevkler tartışılmazmış.. Benim görüşüm öyle ki çoğu araçta gördüm gayette hoş görünüyor.. Bana çok da gereksiz gelmedi.. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Güle güle kullanın.Orjinalliği fazla bozmayın derim.Yazık olmasın bu güzelliğe. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Zevkler tartışılmazmış.. Benim görüşüm öyle ki çoğu araçta gördüm gayette hoş görünüyor.. Bana çok da gereksiz gelmedi.. Benim fikrim ise hiç hoş değil.Dediğiniz gibi tartışılmaz... 1 Yorum bağlantısı
Salman Duygu 9 Şubat 2013 Yazar Paylaş 9 Şubat 2013 Zevkler tartışılmazmış.. Benim görüşüm öyle ki çoğu araçta gördüm gayette hoş görünüyor.. Bana çok da gereksiz gelmedi.. Güzel olmuş , eline sağlık ama bu tarz aksesuarlar hatcback arabalarda daha şık duruyor.Hatcback olsaydı bir dakika bile düşünmezdim ama sedan olunca daha ağır bir havası oluyor.Yapılabilecek şeyler ; spor yay mutlaka lazım, sis farı , far karartma.Aslında benim amacım aracın orijinalliğini bozmadan , en sade şekilde modifiye etmek. Güle güle kullanın.Orjinalliği fazla bozmayın derim.Yazık olmasın bu güzelliğe. Teşekkür ederim 2 Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Maşallah hocam.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin... Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Salman hocam hayırlı uğurlu olsun, maaşallah, duruşu çok güzel. Focus'da en sevdiğim kasadır. Bu bir focus klasiği. Focus bununla piyasa yaptı,bununla kendini sevdirdi. Zaman içinde insanlar yeni model çıkınca elindekinin kıymetini bilmeyip yeninin cazibesine kapılıp eskiyi elden çıkarıyorlar. Oysa ilk tasarım için çok emek harcanmış, piyasayı tutabilmek için çok fazla özellik konulmuştur. Sonraki modellerde bir çok özellik geri alınıyor. Örneğin 1998 Mondeo MK2 aracım çok nefis bir araçtı. Malzemenin en kalitesini kullanmışlardı. Şimdiki kullandığım mondeo'da bile anlık yakıt tüketim görüntülenmezken, onda vardı. İçeride kapı açma kollarının oralarda minik minik aydınlatma ledleri koymuşlardı. Sonuç itibariyle aracınızı sevin, onu koruyun, ondan maksimum düzeyde zevk almaya bakın, derim. 1 Yorum bağlantısı
Salman Duygu 9 Şubat 2013 Yazar Paylaş 9 Şubat 2013 Salman hocam hayırlı uğurlu olsun, maaşallah, duruşu çok güzel. Focus'da en sevdiğim kasadır. Bu bir focus klasiği. Focus bununla piyasa yaptı,bununla kendini sevdirdi. Zaman içinde insanlar yeni model çıkınca elindekinin kıymetini bilmeyip yeninin cazibesine kapılıp eskiyi elden çıkarıyorlar. Oysa ilk tasarım için çok emek harcanmış, piyasayı tutabilmek için çok fazla özellik konulmuştur. Sonraki modellerde bir çok özellik geri alınıyor. Örneğin 1998 Mondeo MK2 aracım çok nefis bir araçtı. Malzemenin en kalitesini kullanmışlardı. Şimdiki kullandığım mondeo'da bile anlık yakıt tüketim görüntülenmezken, onda vardı. İçeride kapı açma kollarının oralarda minik minik aydınlatma ledleri koymuşlardı. Sonuç itibariyle aracınızı sevin, onu koruyun, ondan maksimum düzeyde zevk almaya bakın, derim. Valla hocam öyle bir anlatmışsın ki ben şimdi çıkayım bir tur atıp geleyim Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Valla hocam öyle bir anlatmışsın ki ben şimdi çıkayım bir tur atıp geleyim Durduğunuz hata. Ben şahsen böyle yapıyorum, ister gecenin yarısı, ister sabahın körü olsun, canım istedikçe arabamla mink bir tur atıp gelirim, ondan sevgimi ve ilgimi esirgemem 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts