İçeriğe Yönlendir

Spot Sıfır Araç Satıcıları Güvenilir Mi?

Özgür Karasüleymanoğlu

Recommended Posts

Özgür Karasüleymanoğlu

Merhaba,sıfırı bayide 35000 tl olan araç spot satıcılarda 0 km olarak 31500 tl'ye satılıyor.Araştırdım filo indirimiyle alıyorlar deniliyor.Yine de bayinin 34500 altına vermediği aracı aynı bayiden alan 31500 e satıp nasıl para kazanır?Acaba araçlar defolu mu bilgisi olan var mı?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yusuf Alper Gül

Üstad bayiiler satamadıgı arabaları böyle el altından çok veriyor, eger büyük firmaların yaptıgı kredi v.s gibi kampanyalara ihtiyacınız yoksa bence düşünebilirsiniz. Alfa Romeo baktıgım dönem bende çok denk geldim 55bine bayinin verdigi arabayı 48bine satıyorlardı.

Yorum bağlantısı
Alkan Koca

Benim anladığın ellerinde kalmış eski ama sıfır arabaları böyle ellerinden çıkartıyorlar galericide sana sıfır diye elde beklemiş aracı satıyor bence alınabilir sonuçta sıfır

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bazı firmalar kendileri ithal ediyor, garanti için yurtdışına başvurmak biraz beklemek gerekiyor.

Zamanında Caddy'ler falan böyle ithal edildi, alanların bazısı çok çekti.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

birçok şekilde olabilir, yasal olanlar mesela:

1. stok şişmiştir, zaten tanıdık olan galeriye toptan satış yapılır,galeri de kdv alacaklı firmaya giriş çıkış yapar, burdan kazanır

2. filo kiralama 100 araba çekmiştir, son az iptalleri ile 5-10 araba boşta kalır, bunları ucuzdan satarlar galerilere, zaten ucuza almıştır

vb. vb. plaka çıkmıştır ancak arabalr sıfırdır

Yorum bağlantısı
Özgür Karasüleymanoğlu

acaba bayide nakliye sırasında veya başka sebeble çizilen, ezilen arabalar boyansa dahi defolu diye ayrılıp satılmış olabilir mi?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

fabrikadan çıkmadan hasar görmüş, reklamda kulanılmışlar, ayıplı mal faturası ile bayilee satılır, bunlar da garanti de olmaz, rakamları uygundur ancak müşteriye bilgi verilerek satılır.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...