İçeriğe Yönlendir

Jeep Aldık :)

Hayrettin Bahadir

Recommended Posts

Adnan Kaya

Maşallah Allah Bağışlasın,

Kasko ve Trafik sigortası yapıldımı ?

Hangi firma kaç TL çıkardı ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun

başlığa bakınca gerçek jeep sandım, bakmayıp geçecektim, dur dedim bakayım ilk mesaja, baktım motor açmadan falan bahsediyor, aha dedim sıfır almış, ülen dedim sıfır jeep alcak paran var ne işin var fordclub da, git boğaza balık ye... :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Dinçol

Benim üstümde oturan arkadaş da oğluna almış aynısından, hayırlı olsun dedik. Üniversiteye hazırlanan kızım, ünv. son sınıfta dersleriyle cebelleşen oğlum artık evde ders çalışamaz oldular. :( Benim ise tansiyonum sürekli zirve yapıyor. Üzmeden, kırmadan bu işi nasıl çözerim diye düşüncelere daldım.

Hayrettin kardeşim sen bana bir fikir verebilir misin? Bu aletin alt katta oturanları rahatsız etmeden kullanılmasını siz nasıl başarıyorsunuz?

Lastiklerine sünger sarsınlar abi. Kapı eşiklerine takılan soğuk geçirmesin diye kullanılan kendinden yapışkanlı süngerler var onu lastiklerin tam ortasındaki kemerimsi yere denk getirecek şekilde yapıştırırlarsa sesi kesebilirler. 2tl ye satılıyor 3metresi ve 4 lastiği rahatça sarar sanırım. Siz alıp gidin bana kalırsa kendileri de rahat edeceklerdir :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Benim üstümde oturan arkadaş da oğluna almış aynısından, hayırlı olsun dedik. Üniversiteye hazırlanan kızım, ünv. son sınıfta dersleriyle cebelleşen oğlum artık evde ders çalışamaz oldular. :( Benim ise tansiyonum sürekli zirve yapıyor. Üzmeden, kırmadan bu işi nasıl çözerim diye düşüncelere daldım.

Hayrettin kardeşim sen bana bir fikir verebilir misin? Bu aletin alt katta oturanları rahatsız etmeden kullanılmasını siz nasıl başarıyorsunuz?

Abicim çalıştırmıyoruz evde,aslında yaza alacaktık ama bekleyemedik. Yaz gelsin yazlığın bahcesinde rahat rahat kullanır inşallah.

Birkaç kez çalıştırdık kullansın hevesini alsın diye ama tekerlekler parkede çok ses çıkartıyor, o yüzden yazı bekliyoruz

garibim elinde bez bütün gün jantları temizliyor

en son bu akşam işten geldiğimde arabayı yan yatırdık elimizde tornavida pense anahtar alt takımı kontrol ettik :)

Çok hevesleniyor ama alt kattakilere de günah..

Lastiklerine sünger sarsınlar abi. Kapı eşiklerine takılan soğuk geçirmesin diye kullanılan kendinden yapışkanlı süngerler var onu lastiklerin tam ortasındaki kemerimsi yere denk getirecek şekilde yapıştırırlarsa sesi kesebilirler. 2tl ye satılıyor 3metresi ve 4 lastiği rahatça sarar sanırım. Siz alıp gidin bana kalırsa kendileri de rahat edeceklerdir :)

Her halükarda alt katı rahatsız edecek derece de gürültü yapıyor

Büyük araba, motor güçlü tabii :p

Yaza kadar sabredecek başka çaresi yok

Sizin fiesta da yanda iyi durmuş . :)

Evet jeep'in alt takımını incemek için yan iki tekerleği kaldırdığımız da

fiesta yı takoz yaptık altına :)

O derece yani :)

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Serhat Işık

hayırlı olsun .artık çağlar abilerlere takılırsın .arazi tayfası yani  :D

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Epeydir kullanıyorsun, nasıl, yakıtı düştümü. Eğer düşmesiyse büyük akü lazım :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Hayrettin Bahadir

Epeydir kullanıyorsun, nasıl, yakıtı düştümü. Eğer düşmesiyse büyük akü lazım :D

Abi akü bitmedi daha ama hani led yapacaktık her yerine :biggrin:

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Hayrettin Bey, geç fark etmişim diye konuyu okumadan,

hayırlı olsun diye girecektim! :nazar: Ufaklık güle, güle kulansın... Allah sağlıklı ömür versin, gerçeklerine de binmek nasip etsin.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Aydın Perçem

Sonunda oğlumuzun ısrarlarına daha fazla dayanamayıp bizde Jeep aldık. :)

Araç orjinalliği bozulmasın diye çok fazla bişey yapmak istemiyoruz ama ilk etapta jantları değiştirmeyi düşünüyoruz. :)

Bizlere modifiye tavsiyeleriniz olursa seviniriz.

İlk zamanlar fazla yakar diye uyrdılar motor açılana kadar çok yakarmış

Eee motor güçlü olunca yakıyor tabii :)

Garaj mükemmel, güle güle kullanılsın..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Murat Kuzey

Hayırlı olsun. Yaza kadar bekleyecekse güzel bir branda lazım buna. Ya da varsa kapalı otoparkınız. O zaman sıkıntı yok :)

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

2013 şubatta alınmış, 2013 yazını atlatmış jeep....

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...