Mehmet Uzunca 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 (düzenlendi) Merhabalar arkadaşlar herkes arıza ışığı yanar diye şikayet eder benimkisi ise tam tersi arıza ışığım yanmıyor. Abs de bir sorun oluştu. Bilgisayara bağladık sensörlerden birinin arızalı olduğu yazıyor.Neyse hego sensörü denilen şey de arızalıymış. Fakat arıza ışığım yanmıyor.Sanırım ya ampulü patladı yada sigortası varsa attı ( bilinçli olarak sigortası sökülmüş olabilir).Harici bir sigortası var mıdır? 19 Şubat 2013 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Arza=arıza, Yorum bağlantısı
Atilla Yılmaz 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 harici sgorta yok diye biliyorum arıza ışığı ya bilgisayardan ecu iptal edersin yada yanan ampulu Yorum bağlantısı
Mehmet Uzunca 18 Şubat 2013 Yazar Paylaş 18 Şubat 2013 tekrar geri eski haline getirmem lazım sanırım . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 gauge test yapın kontak kapalı iken, km sayacı sıfırlama düğmesine basılı tutun, kontak II ye açın, tüm lambalar yanınca sataaçtan parmağı çekin, Yorum bağlantısı
Mehmet Uzunca 19 Şubat 2013 Yazar Paylaş 19 Şubat 2013 Akşam deneyeceğim aracım serviste abs ışığım yanıyor tekerlerin birinde sensör arzası oldugu çıktı cihazda. Bütün balatalar falanyeni değişmişti. Bunlarla alakalı bir şey olabilir. Kamopana içindeki abs sensör karşısına gelen mıknatıs gibi bir şey var o hasarlı idi. belkide ondandır. Ön sağ tekerim hep kızaklıyo. Ya arkadaki hasarlı şey veya önde bir şey var anlam veremedim. Yorum bağlantısı
Mehmet Uzunca 20 Şubat 2013 Yazar Paylaş 20 Şubat 2013 evet ön sağ tekerin abs kablosu soyulmuş ek yapın geçin dedim güzelce.Gerçi daha sonra onu ben eriyen bant vs ile su değil hava bile aldırmaz yaparım umarım abs düzelmiştir. Ön sağ aks ta boşluk vardı onu yaptırdım ve motor kulakları değişti. Bugun almaya gidemedim yarına gideceğim. Z-rotlar da değişim istiyor dedi usta farkındaydım zaten kalsın o dedim. Bakalım neler değişecek araçta binince göreceğiz. Şimdilik z-rotlar ve katalizör deki sensör kaldı başka zamana da onları değişiriz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts