Taner Kızılkor 7 Mart 2013 Yazar Paylaş 7 Mart 2013 (düzenlendi) Lpg'ci iş bilmeyen ustaların regülatöre müdahale etmeyip değiştirmesi bir yerde hayırlı oluyor aslında. Söküp dağıtacaklar toplayamayacaklar, düzgün çalışmayacak. Hem tamirat parası ver, hem çalışmasın can sıkıntısı, üstüne gidip o sinirle yenisini al. Adamlar Kestirmeden gidiyor. Bu da iyi aslında Doğru birde bu yönü var. Ama diyaframın içerisi öyle karmaşık ve sökülünce toplanmayacak birşey değil (atiker'in öyle en azından başka marka görmedim) tamirat yaparlarsa 50-60 tl üzerine çıkamıyorlar öteki türlü beyin değişecek vaaaayy koca beyin yahuuuu moduna sokup 120-130 tl işçilik istiyorlar mantık bu Ha tabiiki sorarsanız yeni diyafram eyvallah tamir görmüş olanın riskleri olabilir ama 50-60 tl nerede 250 tl nerede? 5 yıl gidecekse heryıl 1 kere tamir ettirmeye razıyım ben 7 Mart 2013 tarihinde Taner Kızılkor tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 Önder Bey bana da bu konuda yardımcı olur musunuz gerçi daha önce bir bilgi vermiştiniz ama benim birkaç sorum daha olacak size...Benim aracın durumunu daha önce bahsetmiştim tekrar hatırlatayım sorunum neredeyse aracımı aldıktan sonra ilk 10 bin bakımını yaptırdığımda acelem olduğundan oradaki bir lpgciye yanızca filtreleri değiştirmesini istememle başladı adam alelacele maalesef enjektörü temizleyeyim diye dağıtmış ama toparlayamadı bayağı uğraştı kendi ifadesiyle bir tanesi takılıyor bir üürlü ayarlayamadım oldu sonunda tamam oldu dedi neyse ondan sonra arabada stop etme sorunu başladı aynı zamanda rölanti de titreme vb. ben ilk etapta 10 bin bakımında birçok işlem yapıldığından nereden sorun kaynaklandığını bilemedim çok defa aynı yerlere gitmeme rağmen çözemediler neyse çok detaylandırmayayım ondan sonra benim hiçbir şikayetim olmayan çok memnun olduğum lpg sistemim tuhaflaşmaya enjektör sesi artmaya başladı birkaç başka usta da el attı ama değişen bir şey olmadı yakın zamanda (yaklaşık 3 ay öncesinden beri) sabahları ilk çalıştırmadan motor iyice ısınana kadar ( ki ortlama 2-3 km benzinle gittikten ) normale dönüyordu ilk etapta bazen gaz yemiyor titreme felan yapıyor sonra birden açılıyor bazen hafif bazen bayağı sıkıntılı oluyor hatta son zamanlarda motor ikaz lambasını yanıp sönmeye de başladı aracı durdurup stop edip benzine geçince ışık hemen sönüyor sorun tamamen lpg sisteminde ama bazen hiç yapmıyor benim anladığım çok soğuk olduğunda motor soğukken sıkıntı oluyor. El hasılı kiti takan yere gittim önce enjektörler dediler bize bırakın biz sabah soğukken bakalım dediler ve bana soğukken regülatörün hata verdiğini ancak ısınınca hata vermediğini dolayısıyla regülatörün de değişmesi gerektiğini yalnızca enjektör değişirse zamanla regülatörün yine enjektörleri bozacağını söylediler yani bana regülatör tamamen bitik değil ama %50 performansla çalışıyor dediler tabii bunun yanında gaz filtre takımınında değişmesi gerektiğini tüm parçalarla birlikte maliyetin 400 küsur TL olduğunu söylediler zaten sıfır Atiker 900 TL civarı depoyur felan çıksak 700-750 TL civarı bana pek mantıklı gelmedi bana bence de böyle kullan zararı olmaz motor ısınana kadar benzinle sonra gazla gidersin diye öğüt de verdiler ancak elbette durum gitgide sinirlerimi bozmaya başladı bir an önce buna bir çözüm bulmam lazım çünkü dün ilk defa motor ısındıktan sonra yüksek devirlerde de titreme yaptı ve motor ikaz lambası yanıp söndü mecburen bir süre daha benzinden gitmek zorunda kaldım benzinde hiçbir sıkıntı yok sanırım enjektörler iyice kötüleşti zaten sesi dizel motordan bile çok çıkmaya başladı. Aslında burada adı geçen siteden enjektör sipariş edip kendim takıp deneyeyim istedim ama sanırım düşündüğüm gibi kolay değilmiş ben hazır takılacak şekilde geliyorsa oradaki kabloları söküp aynen yenisine takacaktım ama sanırım enjektör parça parça gelecek toplamam benim için kolay olmaz... Sizden istirhamım bilginiz varsa siz yoksa arkadaşınızdan; -Benim sorunumun kaynağı tam olarak ne olabilir? -Yalnızca enjektör değişimi sıkıntıyı giderir mi yoksa geçici bir durum mudur? -Regülatörün gerçekten sağlam veya arızalı olduğunu nasıl anlayabilirim? Çünkü bakanlar bilg. bağlıyor soğukken hata veriyor ve sıcakken normal çalışıyor hata vermiyor diyor? -Eğer her iki parça da değişecekse böyle yapmak yerine tüm sistemi yenilemek mi mantıklı yoksa yalnızca o parçaları değiştirmek mi? -Eğer sistem yenilenecekse yine Atiker mi yoksa forda daha uyumlu bir başka kit var mı? -Ben enjektörü web üzerinden satın alsam kendim değiştirebilir miyim değiştirirsem sonrasından bilgisayardan ayar yapmak gerekir mi? -Bazıları regülatörün kolay kolay bozulmayacak bir parça olduğunu ve onun böyle bir soruna yol açmayacağını söylüyor bu ne kadar doğrudur? Bu arada aracımdaki kit anladığım kadarıyla Atiker Fast yanılmıyorsam 2009 mayısında takılmış ve şu ana kadar yaklaşık 40 bin km yapmış, bana bu durumda ne tavsiye edersiniz uzun oldu kusura bakmayın müsait bir zamanda tavsiyelerinizi belirtirseniz sevinirim... Aslında size çözümü sunmuşlar ama ilk bakımda yapılan hatalar sizi güvensizliğe itmiş. Aracınız gaza geçtiğinde traktör gibi çalışıyorsa bu enjektörlerdeki yayların bozulduğuna işarettir, yani enjektörler değişecek. Regülatörle ilgili sıralı sistem olduğu için çok bilgim yok çünkü karbüratörlü araçlar için olanlardan farklı sanırım... Ancak regülatörün diyaframı bozulduğunda yeterli basıncı oluşturamayıp gerekli miktarda gazı enjektörlere gönderemediğinden enjektörler bir süre sonra arızalanıyorsa o vakit tamir takım yerine regülatörün de değişmesi iyi olur. (bunu önce ustama danışayım çünkü yorum yaptım, regülatörün arızalanması ve arızalı regülatörün sağlam enjektörleri bozabilmesi gibi şeylerle ilgili tecrübem yok, tek tecrübem diğer tip regülatörle ilgili) Tespitten sonra değişimler için de fikir alırım netteki (lpgyedekparça.com'da enjektör değişim videosu var) gibi sadece kutudan çıkanları birbirine takıp araca monte edilecekse muhtemelen siz de değiştirebilirsiniz eğer garanti konusunda şüpheleriniz olmaz ise(ki sitede garantili diyor)... Regülatör değişimi ise enjektöre göre daha meşakkatlidir, soğutma suyu bir miktar eksileceğinden ve araya içi boş regülatör monte edileceğinden hava yapma ihtimali var, ayrıca enjektörlerin aksine regülatör gaz giriş borusu metal(bakır) olduğundan takıldıktan sonra kesinlikle gaz kaçağı olup olmadığı cihazla kontrol edilmelidir. Ben bugün yada hafta sonu ustamla görüşür bilgi veririm, ama bana kalırsa enjektörler kesin değişecek(bakım falan hikaye değmez bence)... 1 Yorum bağlantısı
Recep Mura 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 Aslında size çözümü sunmuşlar ama ilk bakımda yapılan hatalar sizi güvensizliğe itmiş. Aracınız gaza geçtiğinde traktör gibi çalışıyorsa bu enjektörlerdeki yayların bozulduğuna işarettir, yani enjektörler değişecek. Regülatörle ilgili sıralı sistem olduğu için çok bilgim yok çünkü karbüratörlü araçlar için olanlardan farklı sanırım... Ancak regülatörün diyaframı bozulduğunda yeterli basıncı oluşturamayıp gerekli miktarda gazı enjektörlere gönderemediğinden enjektörler bir süre sonra arızalanıyorsa o vakit tamir takım yerine regülatörün de değişmesi iyi olur. (bunu önce ustama danışayım çünkü yorum yaptım, regülatörün arızalanması ve arızalı regülatörün sağlam enjektörleri bozabilmesi gibi şeylerle ilgili tecrübem yok, tek tecrübem diğer tip regülatörle ilgili) Tespitten sonra değişimler için de fikir alırım netteki (lpgyedekparça.com'da enjektör değişim videosu var) gibi sadece kutudan çıkanları birbirine takıp araca monte edilecekse muhtemelen siz de değiştirebilirsiniz eğer garanti konusunda şüpheleriniz olmaz ise(ki sitede garantili diyor)... Regülatör değişimi ise enjektöre göre daha meşakkatlidir, soğutma suyu bir miktar eksileceğinden ve araya içi boş regülatör monte edileceğinden hava yapma ihtimali var, ayrıca enjektörlerin aksine regülatör gaz giriş borusu metal(bakır) olduğundan takıldıktan sonra kesinlikle gaz kaçağı olup olmadığı cihazla kontrol edilmelidir. Ben bugün yada hafta sonu ustamla görüşür bilgi veririm, ama bana kalırsa enjektörler kesin değişecek(bakım falan hikaye değmez bence)... Ustanıza danışıp fikirlerini almanızı bekliyorum enjektörlerin değişeceği kesin ama regülatör noktasında şüpheliyim dediğim gibi usta regülatörün yalnızca soğukken yeterince randımanlı çalışmadığını sonrasında ısınınca hata vermediğini belirtiyor yani regülatörün tamamen işi bitmiş demiyor soğukken %50 performansla çalışıyor sonrasında sıkıntı yok diyor emin olmak istiyorum değişecekse elbette değişmeli sonradan uğraşmamak için ancak bazıları regülatörün bu tip sıkıntılara yol açmayacağını hatta enjektörleri bozma gibi bir durumu olmadığını söyledikleri için tereddütte kaldım... Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 8 Mart 2013 Yazar Paylaş 8 Mart 2013 Ustanıza danışıp fikirlerini almanızı bekliyorum enjektörlerin değişeceği kesin ama regülatör noktasında şüpheliyim dediğim gibi usta regülatörün yalnızca soğukken yeterince randımanlı çalışmadığını sonrasında ısınınca hata vermediğini belirtiyor yani regülatörün tamamen işi bitmiş demiyor soğukken %50 performansla çalışıyor sonrasında sıkıntı yok diyor emin olmak istiyorum değişecekse elbette değişmeli sonradan uğraşmamak için ancak bazıları regülatörün bu tip sıkıntılara yol açmayacağını hatta enjektörleri bozma gibi bir durumu olmadığını söyledikleri için tereddütte kaldım... Bunlar nasıl lpg ustası anlayamadım ben. ECU denen zımbırtı gazdan benzine benzinden gaza almaz ki sadece aracı. Çalışma esnasında da kontrol eder ve benzin enjeksiyonlarının elektronik kontrol ünitesinden gelen sinyalleri emer lpg diyafram bilgileri ile karşılaştırma yapar ve böyle sistemi çalıştırır., Şimdi, önce şu bilgiyi bir düzeltelim, depodan gelen gaz enjeksiyona ulaşmadan önce sıcaklık ve basınç ayar regülatörü ve basınç sensöründen geçer. diyafram (diğer adı basınç regülatörü yada ustacıkların tabiriyle beyin) lpg enjektörlerinin bağlı olduğu yakıt rampasında (enjektör kütüğü diyor ustalar) ki gazın basıncını bu diyafram ecu ye bildiriyor ve bu noktada eğer fazla basınçta yakıt varsa ecuden gelen sinyale göre fazla gazı basınç sensörü (beyin/diyafram) manifolda kaçırır bu sayede enjeksiyonlar gerekenden fazla basınç yüküne binmez arızalanmazlar. O zaman diyebilirizki gereğinden fazla basınca göre ayarlanmış bir durum varsa diyafram ecu ile birlikte bunu zaten tolore eder eğer manifolda gereğinden fazla lpg kaçırması gerekirse zaten araç stop eder. Bunuda anlarız. gelelim ikinci noktaya basınç eğer düşükse ve diyafram bunu lpg ecusune bildirdiğinde lpg ecusu motor benzin enjeksiyonlarına bakan ecuden gelen sinyallere göre basıncı az buluyorsa ne olur? araç benzine geçer. diyaframda arıza varsa araç benzine geçer. (gaz yetiştiremedi hikayesi) bu durumda da enjeksiyonlara zarar gelmez unutsunlar bunu!! Eğer tekeleme sorunları ısınınca geçiyorsa kaç derece sıcaklıkta benzinden lpg ye geçeceği elektronik kontrol ünitesinde (ecu) doğru ayarlanmamıştır (33-40 derece olmalı mevsim ve iklim şartlarına göre değişir), (Neden tekler? likit yani sıvı halde lpg enjeksiyona ulaşırsa tekler, aslında lpg buharlaştırılıp kullanılıyor araçlarda bu nedenle motor suyu diyaframda gazın yanından geçerek buharlaşmasını sağlıyor ) Eğer fazla yakıyorsanız bu da hem doğru zamanda lpgye geçmemesi (ısı) hem de diyaframın uyguladığı basınç ayar sorunudur. Siz önce doğru ayarların yapıldığından emin olun. Aracınızda ne kadar zamandır LPG sistemi bağlı bu da önemli diyafram iç malzeme ömrü için kendime araştırma yaptığımda 50bin km diye okumuştum bilginiz olsun sonrasında ya tamir ya değişim gerekiyormuş. Emin olun o yazdığınız enjeksiyon sesi benim aracımdan da şu an geliyor ama bir sorun yaşamıyorum. Opel vectra 1993- 1.8 GL ve Renault Laguna 2001, 1,8 RTE araçlarım oldu enjeksiyonlu ve lpgli onlarda duydum, etrafımda Opel vectra 2002 cdx, ford mondeo 2.0lt 2002, 1999 volvo s70, 2003 scoda octavia gibi araçlarda da enjeksiyon sesi duydum.! Bence önce ayarlarınıza baktırın sonra sistem işine girişin. LPG sisteminizin ana dağıtıcısı ile görüşün ve bölgenizde bilinen en yetkilive bilgili servisi öğrenip ayar için başvurun. Zaten hata varsa bilgisayara bağladıkları anda ortaya çıkacaktır. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 LPG'ye geçiş ısısı çok önemli ama sanırım bu araçtan araca değişiyor gibime geliyor yada motorun sağlığı ve LPG kitinin ömrüne bağlı olabilir? BEnim aracım 93bin küsürde ve 3nin küsür oldu takılalı...( 30 Ağustos 2012 tatilde yapıldı işlem) 2. haftasından itibaren geçiş derecesi 20 olarak ayarlı ve silkeleme-tekleme gibi bir problem yaşamıyorum... Enjektör sesi markadan markaya da değişiyor sanırım çünkü landi marka kit takılı araçların sesi inanılmaz çıkıyor, bendeki AKL marka ve kaput kapalıyken LPG'ye geçtiğini anlamak için bu işten anlıyor olmak gerekiyor. Misal aynı dönemde kit takılmış bir abinin megane II'sinde landi renzo kit vardı ve abartmıyorum kaputa stetoskop dayamışım gibi duyuyordum enjektör seslerini... 1 Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 8 Mart 2013 Yazar Paylaş 8 Mart 2013 LPG'ye geçiş ısısı çok önemli ama sanırım bu araçtan araca değişiyor gibime geliyor yada motorun sağlığı ve LPG kitinin ömrüne bağlı olabilir? BEnim aracım 93bin küsürde ve 3nin küsür oldu takılalı...( 30 Ağustos 2012 tatilde yapıldı işlem) 2. haftasından itibaren geçiş derecesi 20 olarak ayarlı ve silkeleme-tekleme gibi bir problem yaşamıyorum... Enjektör sesi markadan markaya da değişiyor sanırım çünkü landi marka kit takılı araçların sesi inanılmaz çıkıyor, bendeki AKL marka ve kaput kapalıyken LPG'ye geçtiğini anlamak için bu işten anlıyor olmak gerekiyor. Misal aynı dönemde kit takılmış bir abinin megane II'sinde landi renzo kit vardı ve abartmıyorum kaputa stetoskop dayamışım gibi duyuyordum enjektör seslerini... Sıcaklıkla ilgili mesele dediğim gibi Atiker Fast sistemde 33-40 derece arası iklim ve mervsim koşullarına bağlı. Sonuçta bunun dereceside şudur lpg sıvı halde depodan gelir diyaframda sıcak su ile buharlaşır. Diyafram bu buharlaşmayı en iyi kaç derecede yapabiliyorsa derece o derecedir. Eğer başka markalarda değişiyorsa bilemem ama Atiker için bildiğim bu dereceler. Evet aslında enjektörden enjektröre değişebilir mantıklı ama hangi atiker marka takılı sistemde kaputu açtıysam duydum ben enjektör sesini ama öyle araç içine gelecek kadar duymadım. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 Sıcaklıkla ilgili mesele dediğim gibi Atiker Fast sistemde 33-40 derece arası iklim ve mervsim koşullarına bağlı. Sonuçta bunun dereceside şudur lpg sıvı halde depodan gelir diyaframda sıcak su ile buharlaşır. Diyafram bu buharlaşmayı en iyi kaç derecede yapabiliyorsa derece o derecedir. Eğer başka markalarda değişiyorsa bilemem ama Atiker için bildiğim bu dereceler. Evet aslında enjektörden enjektröre değişebilir mantıklı ama hangi atiker marka takılı sistemde kaputu açtıysam duydum ben enjektör sesini ama öyle araç içine gelecek kadar duymadım. Bu sıcaklık derecesi en güzel deneme yanılmayla olur bence; benim ilk montajda 30 derece ayarlamışlardı, birkaç gün sonra 25 yaptık, bir hafta sonra 20 yaptık öyle kaldı... Ses ile ilgili enjektörün imalatında sanırım kimi marka ses yapmasın diye plastik tampon kullanıyormuş enjektörleri kapatıp açan mekanizma için... İlk günden itibaren ses yapan muhtemelen bunu kullanmayan markalar. 1 Yorum bağlantısı
Recep Mura 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 Bunlar nasıl lpg ustası anlayamadım ben. ECU denen zımbırtı gazdan benzine benzinden gaza almaz ki sadece aracı. Çalışma esnasında da kontrol eder ve benzin enjeksiyonlarının elektronik kontrol ünitesinden gelen sinyalleri emer lpg diyafram bilgileri ile karşılaştırma yapar ve böyle sistemi çalıştırır., Şimdi, önce şu bilgiyi bir düzeltelim, depodan gelen gaz enjeksiyona ulaşmadan önce sıcaklık ve basınç ayar regülatörü ve basınç sensöründen geçer. diyafram (diğer adı basınç regülatörü yada ustacıkların tabiriyle beyin) lpg enjektörlerinin bağlı olduğu yakıt rampasında (enjektör kütüğü diyor ustalar) ki gazın basıncını bu diyafram ecu ye bildiriyor ve bu noktada eğer fazla basınçta yakıt varsa ecuden gelen sinyale göre fazla gazı basınç sensörü (beyin/diyafram) manifolda kaçırır bu sayede enjeksiyonlar gerekenden fazla basınç yüküne binmez arızalanmazlar. O zaman diyebilirizki gereğinden fazla basınca göre ayarlanmış bir durum varsa diyafram ecu ile birlikte bunu zaten tolore eder eğer manifolda gereğinden fazla lpg kaçırması gerekirse zaten araç stop eder. Bunuda anlarız. gelelim ikinci noktaya basınç eğer düşükse ve diyafram bunu lpg ecusune bildirdiğinde lpg ecusu motor benzin enjeksiyonlarına bakan ecuden gelen sinyallere göre basıncı az buluyorsa ne olur? araç benzine geçer. diyaframda arıza varsa araç benzine geçer. (gaz yetiştiremedi hikayesi) bu durumda da enjeksiyonlara zarar gelmez unutsunlar bunu!! Eğer tekeleme sorunları ısınınca geçiyorsa kaç derece sıcaklıkta benzinden lpg ye geçeceği elektronik kontrol ünitesinde (ecu) doğru ayarlanmamıştır (33-40 derece olmalı mevsim ve iklim şartlarına göre değişir), (Neden tekler? likit yani sıvı halde lpg enjeksiyona ulaşırsa tekler, aslında lpg buharlaştırılıp kullanılıyor araçlarda bu nedenle motor suyu diyaframda gazın yanından geçerek buharlaşmasını sağlıyor ) Eğer fazla yakıyorsanız bu da hem doğru zamanda lpgye geçmemesi (ısı) hem de diyaframın uyguladığı basınç ayar sorunudur. Siz önce doğru ayarların yapıldığından emin olun. Aracınızda ne kadar zamandır LPG sistemi bağlı bu da önemli diyafram iç malzeme ömrü için kendime araştırma yaptığımda 50bin km diye okumuştum bilginiz olsun sonrasında ya tamir ya değişim gerekiyormuş. Emin olun o yazdığınız enjeksiyon sesi benim aracımdan da şu an geliyor ama bir sorun yaşamıyorum. Opel vectra 1993- 1.8 GL ve Renault Laguna 2001, 1,8 RTE araçlarım oldu enjeksiyonlu ve lpgli onlarda duydum, etrafımda Opel vectra 2002 cdx, ford mondeo 2.0lt 2002, 1999 volvo s70, 2003 scoda octavia gibi araçlarda da enjeksiyon sesi duydum.! Bence önce ayarlarınıza baktırın sonra sistem işine girişin. LPG sisteminizin ana dağıtıcısı ile görüşün ve bölgenizde bilinen en yetkilive bilgili servisi öğrenip ayar için başvurun. Zaten hata varsa bilgisayara bağladıkları anda ortaya çıkacaktır. Geçmiş olsun. Taner Bey, öncelikle uzun uzun sorunum hakkında bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Şuan enjektörün sesi araç içinden rahatlıkla duyulabiliyor hiç kulak kabartmaya kaputa yaklaşmaya gerek yok bariz bir şekilde şu durumda enjektörlerin değişmesinin zaten gerektiğini biliyorum ancak kestiremediğim veya emin olamadığım regülatörün de değişip değişmemesi gerektiği değişecekse de tüm sistemin değişip değişmemesi gerektiği zira gittiğim yer bana bunlar değişirse bunlarla beraber mecburen gaz filtre takımı vb. de değişmeli diyor dolayısıyla miktar 400 TL civarı tüm sistem zaten 750 TL civarı (Depo vb. hariç) arada pek fark yok o zaman eğer yeniden ruhsata işleme vb. ekstra masraflar olmayacaksa sistemi sıfırlamak daha mantıklı gibi geliyor tabii her ikisini değiştirecek uygun fiyatlı bir yer bulamazsam... Tekleme yalnızca o soğuk zamanda yapıyor hava sıcak olduğundan hatta öğlen veya öğleden sonra ilk çalıştırmalarda bile çoğu zaman hiç yapmıyor yapsa da çok hafif tekleme oluyor ancak bu sırada devir saati yani rölantide ibre titriyor bazen aşağı yukarı hareket ediyor motor ısınınca biraz daha azalıyor ama tamamen yok gitmiyor ama araçta giderken tekleme vb. çekişte düşüklük olmuyor ısındıktan sonra... şuan geçiş sıcaklığının ne olduğunu bilmiyorum ama genelde araç çalıştıktan ve haraket ettikten en fazla 500-600 metre sonra gaza geçiyor yazın daha kısa sürede geçiyor tabii ama aradaki fark çok değil... Aracıma ilk sahibi tarafından 13.05.2009 tarihinde Atiker Fast sistem takılmış hemen akabinde 49815 km de Tüv muayenesine girmiş elimde araçla ilgili satın alış belgeleri dahil herşey var oraya göre belgelerde bu bilgiler mevcut ben aracı 77.700 km de aldım şuan araç 104 binde dolayısıyla 55 bin km ye yakın yol yapmış ancak benim hiç şikayetim yokken 87 binde yaptırdığım 10 bin bakımı hemen sonrasında sıkıntılar çıkmaya başladı daha önce bahsetmiştim durumu... Gittiğim yerde bilg.da zaten bağlanınca enjektörler şuan hata veriyor önceden vermiyordu sanırım ama bana göre hep aynıydı regülatör hatayı yalnızca soğukken veriyormuş onların dedikleri ısınınca hata vermiyormuş... Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 9 Mart 2013 Yazar Paylaş 9 Mart 2013 Ozaman diyafram (regülatör) malzeme ömrü tamamlanmış olabilir km den dolayı bu nedenle ya tamirat görecek yada değişecek. Şu anlatıma göre enjektörler mecburen değişecek, gaz filtreside bir para değil zaten. LPG ecu su, düğme ve tank kalıyor e tesisata da müdahale olmayacak. İsterseniz şunu yapın enjektörlerin, gaz filtresinin ve regülatörün (diyafram) fiyatlarını başka yerlerden alın size fiyat veren o takabilecek yerle karşılaştırın. Sizin aldığınız fiyat ucuzsa işçilik için anlaşın verin malzemeyi yapsınlar bu belki biraz masrafınızı azaltır. Sonuçta bu adam Atiker bayisi ise parçalarda atikerse takar sorun olmaz diye düşünüyorum. Belki biraz ucuza gelir bu sayede. Bu sıcaklık derecesi en güzel deneme yanılmayla olur bence; benim ilk montajda 30 derece ayarlamışlardı, birkaç gün sonra 25 yaptık, bir hafta sonra 20 yaptık öyle kaldı... Ses ile ilgili enjektörün imalatında sanırım kimi marka ses yapmasın diye plastik tampon kullanıyormuş enjektörleri kapatıp açan mekanizma için... İlk günden itibaren ses yapan muhtemelen bunu kullanmayan markalar. Ondan iklim ve mevsim koşullarına bağlı diyorlar zaten Haklısınız. Yorum bağlantısı
Recep Mura 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Ozaman diyafram (regülatör) malzeme ömrü tamamlanmış olabilir km den dolayı bu nedenle ya tamirat görecek yada değişecek. Şu anlatıma göre enjektörler mecburen değişecek, gaz filtreside bir para değil zaten. LPG ecu su, düğme ve tank kalıyor e tesisata da müdahale olmayacak. İsterseniz şunu yapın enjektörlerin, gaz filtresinin ve regülatörün (diyafram) fiyatlarını başka yerlerden alın size fiyat veren o takabilecek yerle karşılaştırın. Sizin aldığınız fiyat ucuzsa işçilik için anlaşın verin malzemeyi yapsınlar bu belki biraz masrafınızı azaltır. Sonuçta bu adam Atiker bayisi ise parçalarda atikerse takar sorun olmaz diye düşünüyorum. Belki biraz ucuza gelir bu sayede. Ondan iklim ve mevsim koşullarına bağlı diyorlar zaten Haklısınız. Taner Bey, dediğim gibi enjektörleri usta değiştirmeyelim dese dahi ben değiştireceğim onların değişmesi zaruri her anlamda ancak regülatör konusunda net bir şey söylemedikleri ve ücretinin de biraz pahalı olmasından dolayı tereddütlüyüm zaten ben aracı bırakırken enjektörleri değiştirin diye bıraktım işin içine regülatörü de ekleyince ve bana kesinlikle değişmesi gerekir değil de değişse iyi olur soğukken hata veriyor yeterince basıncı uygulayamıyor ama araç ısınınca sıkıntı ortadan kalkıyor normale dönüyor hata vermiyor randımanlı çalışmıyor %50 performansla çalışıyor soğukken deyince tereddüt ettim emin olmak istedim kesin değişmeli deseydi zaten değiştirirdim hatta bana en sonunda hocam böyle kullan ısınana kadar benzinle kullan sonra lpgye geç gittiği yere kadar gitsin dedi ama ben bu şekilde kullanmak istemiyorum o yüzden kesin çözüm arıyorum... Hocam yalnızca filtre değişmeyecek filtre takımı değişecek dedi ekipmanıyla birlikte filtrenin takıldığı yer de değişecek dedi o da malum sitete yanlış bakmadıysam 60 TL olarak gözüküyor...Gittiğim yer aracıma sistemi takan bulunduğum ildeki Atiker Yetkili servislerden biri ama mesela bizim araçlarda motor ikaz lambasının yanmasının gayet doğal olduğunu savunan bir servis işin ilginçi bu durum oluştuktan sonra önceden ara ara kendiliğinden yanıp sonra kendiliğinden sönen motor ikaz lambam uzun süredir hiç ama hiç yanmadı yalnızca aşırı tekleme anında yanıp söndü onuda benzine geçince hemen sönüyordu ki birkaç kez başıma geldi... Bu servis değişmesi gereken parçaları :(Atiker Fast sıralı sistem'in enjektör (Valtek), SGİ Regülatör, Gaz filtre ekipmanı ve Gaz sensörü) değişecek dedi. Dediğniz gibi birkaç ustaya gösterip fikir alıp uygun olanına yaptırmak lazım fiyat uçuk olmazsa depo hariç geri kalanını tamamen yenilemek daha mantıklı olacak gibi...En azından bir 50 bin daha (tabii başka durumlar çıkmazsa ve katkılı otogaz kullanmamaya dikkat edilirse ve her ustaya kurcalattırılmazsa) kafa rahat olur diye düşünüyorum. Parçaları kendim alırım ama bu sefer garanti sıkıntısı olur ama aradaki fark çok cüzi olursa en azından takan yer ürünlerini sahiplenir gibi örneğin internette enjektörler 120 TL servis benden 180 TL istemişti o zamanlar 60 TL fark var şimdi bir işçilik iki ayar vb. katarsak en azından 20-30 TL daha alsa zaten arada fark 20-30 TL kalıyor bunun içinde değmez gibi geliyor ama regülatörde ne kadar fiyat oynar bilemiyorum tabii...dediğiniz gibi bir araştırmak lazım... 1 Yorum bağlantısı
Recep Mura 27 Nisan 2013 Paylaş 27 Nisan 2013 Nihayet uzun süredir özellikle araç soğukken zaman zaman yaşadığım gaz yememe ve tekleme sorunuma el attım. Ama üç gündür uğraşmaktan gına geldi. Daha önce sistemi takan yere gitmiş arıza sebebinin büyük ihtimalle enjektör ve Regülatörden kaynaklandığını tespit etmiştik. Ancak regülatör kısmı şüpheliydi emin olunamadı. Bir arkadaş aracına sistem taktırdığı yerede gösterelim dedi. Gittik ustaya durumu anlattım özellikle daha önce regülatörden şüphelenildiğini söyledim ama kesinlikle enjektörlerden dedi regülatör böyle bir duruma sebep olmaz emin misiniz eminim dedi tamam dedim ama siz yine de soğukken bir kontrol edin. Teslim alırken hiçbir sıkıntı yok dedi bayağı düzeldi artık hır bır yapmıyor dedi. Hakikaten devir saati rölantide eskisi gibi titremiyordu ara ara hafif hafif dalgalanmalar oluyordu ancak onuda normal dedi arkadaşta benim arabada da o kadar oluyor dedi... Ancak ertesi sabah maalesef araç yine soğukken tekledi ve gaz yemedi zorlayınca stop etti. Canım çok sıkıldı ustayı aradım ve aracı bıraktım ertesi gün yani bugün usta aradı ve bana regülatör soğukken 2 bar basınç uyguluyor dolayısıyla regülatöründe değişmesi gerekiyor dedi. Ustam ben sana kaç gündür ne anlatmaya çalışıyorum neden ben sana söylediğimde hiç dikkate almadın deyince benim de ilk defa başıma böyle bir şey geldi dedi ilk defa böyle bir şey tecrübe ediyorum sıkıntı normalde varsa bunu sıcakken de yapması lazım ama senin araç sıkcakken çok normal dedi. Aracı aldım ve ilk montajı yapan yere gittim ve orada Regülatörü (yeni sistem regülatör değişik olduğundan gaz filtre sensörle birlikte değişti) değiştirttim inş. sabahları olan sıkıntı da düzelir... Bu arada en başta bu kadar masraflı olacağını bilseydim sistemi en azından ön tarafı sıfırlardım sonuçta bana tam maliyet 500 TL oldu geriye 250-300 TL lik fark kaldı o da zaten ecu ve tesisat ama iki farklı yere gidince bundan vazgeçmek zorunda kaldım. Ancak ilk gittiğim usta bana bu sorun kesinlikle enjektörden regülatörün sağlam diye söylemeseydi ben sistemi yenilemeyi düşünüyordum...Hayırlısı olsun herşey bir tecrübe inş. sorun çözülmüştür. Şuan gayet iyi yeni olduğundan mıdır bilmiyorum çekişi, hızlanması gayet iyi nazar değmesin... Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 3 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2013 Geçmiş olsun.Sıkıntılı bir süreç geçirdiniz. Yorum bağlantısı
Recep Mura 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 Geçmiş olsun.Sıkıntılı bir süreç geçirdiniz. Teşekkür ederim bayağı sıkıntılı ve stresli bir süreç oldu inş. bundan sonra bir sıkıntı çıkmazda en azından değmiş olur... 1 Yorum bağlantısı
Kazım Güblük 16 Nisan 2015 Paylaş 16 Nisan 2015 Arkadaşlar,bendeki 98 model mondeo da 4000 devirden sonra araç ufak ufak kesiklik yapıp kendini ileri atıyor,ancak benzinde en ufak bir sıkıntı yok,buji,buji kabloları falan değişti,ateşleme bobini değitirip deneyelim dememe rağmen ford servisi gerek olmadığını sadece lpgde yaptığını söyledi,beni lpg servisime yönlendirdi,lpg servisi bilgisayarda ayar yapmasına rağmen herhangi bir düzelme olmadı,Lpg ustam lpg diyaframının özelliğini kaybetmiş olabileceğinden bun yenisini takacağını söyledi.Lpg diyaframı netde 45-50 tl civarı,ancak ustam 125 tlye takabileceğini söyledi,sanırım işciliğide işin içine katmış olmalı diye düşünüyorum,Sizde sorun bu lpg diyaframındamıdır ve fiyatı 125 tl ye uygunmu Yorum bağlantısı
Selim Karanca 16 Nisan 2015 Paylaş 16 Nisan 2015 pahalı sanki. komple regülatörü 110 liraya almıştım. biz değiştirirsek 125 olur demişlerdi. sadece diyafram olduğuna emin misiniz? Yorum bağlantısı
Önder Kuru 16 Nisan 2015 Paylaş 16 Nisan 2015 Lpg kitinizin markasına göre nette bakin regülatöre. Artik tamir takımı getirtmeyip direk regülatörü degistiriyorlar. Tamir takimi da neredeyse aynı fiyata geliyor zaten. Yorum bağlantısı
Kazım Güblük 17 Nisan 2015 Paylaş 17 Nisan 2015 Tekrar sordum,regülatöre 400 tl diyor pahalı sanki. komple regülatörü 110 liraya almıştım. biz değiştirirsek 125 olur demişlerdi. sadece diyafram olduğuna emin misiniz? ekrar sordum,regülatöre 400 tl diyor Lpg kitinizin markasına göre nette bakin regülatöre. Artik tamir takımı getirtmeyip direk regülatörü degistiriyorlar. Tamir takimi da neredeyse aynı fiyata geliyor zaten. netden baktım regülatör 250 tl yazıyor,benim lpgci 400 e değiştiririm diyor,vay be iyi kazanç sağlıyorlar... Yorum bağlantısı
Önder Kuru 17 Nisan 2015 Paylaş 17 Nisan 2015 TartarinAz evvel ustamla görüştüm. Tartarini yerine daha uygun fiyatlı ve sorunsuz uyum sağlayan AKL, wentgas oluyormuş. Zavoli de sorunsuz kullanılabilir dedi... Yorum bağlantısı
Kazım Güblük 18 Nisan 2015 Paylaş 18 Nisan 2015 Az evvel ustamla görüştüm. Tartarini yerine daha uygun fiyatlı ve sorunsuz uyum sağlayan AKL, wentgas oluyormuş. Zavoli de sorunsuz kullanılabilir dedi... İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim önder bey, ben araca bakmaya iş arası gittiğimde usta diyaframı çokdan değiştirmiş,birde kelepçelerden su gibi birşey akıtıyormuş dedi,oralarıda değiştirmiş,çıkan parçaları gösterdi,netde gördüğüm diyafram sanki çok daha büyüktü,benim araçdan çıkan diyafram çok ufak geldi gözüme.Her neyse araç şimdi benzinde ki gibi ok gibi fırlıyor 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts