Hamit Sakarya 20 Şubat 2013 Paylaş 20 Şubat 2013 Merhaba arkadaşlar.1,5 senedir BRC ile mutlu mesut sürüşümüz devam ediyor.Umarım hep böyle gider. Araç 2009 focus simit depo takılı. Bugün şöyle bir sorunla karşılaştım.Aracımı çalıştırdım biraz gittikten sonra aracın lpg göstergeleri sürekli yanıp sönmeye başladı.3 lambalık depoda gaz vardı.hepsi yanıp sönüyor bazen bir tanesi bazende 2 tanesi bazende hepsi yanıp sönüyor.Aracın çalışmasında bir problem yok.Akşam olduğu için hiç bir yerede bakamadım.Nedeni ne olabilir.Değerli fikirlerinize ihtiyacım var. Yorum bağlantısı
Serkan Danış 20 Şubat 2013 Paylaş 20 Şubat 2013 Düğme bozulmuştur. Değiştirince düzelir diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Serkan Önder 20 Şubat 2013 Paylaş 20 Şubat 2013 tahir,bey gibi bende şamandra diyorum. Yorum bağlantısı
Murat DEMİRHAN 20 Şubat 2013 Paylaş 20 Şubat 2013 Aynı sorun bende de oluyor.Lpg ustamı aradım durumu anlattım hocam getir ayarlayalım kafaya takacak bir sorun değil sağdece ayar yapılmalı dedi daha gitmedim ama öyle yakıtı felan etkileyen bir durum değilmiş. Yorum bağlantısı
Hamit Sakarya 20 Şubat 2013 Yazar Paylaş 20 Şubat 2013 Birden ortaya çıktı tamda inceleyemedim.Ama göstergedeki ışılar sapıtmışcasıda hepsi yanıp sönüyor sürekli.Gazdamı benzindemi çalışıyor ondanda emin değilim.Aracı sürmeye korktum başka bir yere zarar verirdiye başka bir yere zarar vermezse sorun değil. Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 20 Şubat 2013 Paylaş 20 Şubat 2013 Birden ortaya çıktı tamda inceleyemedim.Ama göstergedeki ışılar sapıtmışcasıda hepsi yanıp sönüyor sürekli.Gazdamı benzindemi çalışıyor ondanda emin değilim.Aracı sürmeye korktum başka bir yere zarar verirdiye başka bir yere zarar vermezse sorun değil. ne guzel iste abi disco havasi veriyordur alt tarafa Saka bir tarafa bende dugme arizasi diyorum! Yorum bağlantısı
Murat DEMİRHAN 20 Şubat 2013 Paylaş 20 Şubat 2013 (düzenlendi) Birden ortaya çıktı tamda inceleyemedim.Ama göstergedeki ışılar sapıtmışcasıda hepsi yanıp sönüyor sürekli.Gazdamı benzindemi çalışıyor ondanda emin değilim.Aracı sürmeye korktum başka bir yere zarar verirdiye başka bir yere zarar vermezse sorun değil. Korkmanıza gerek yok sanırım.Dedim ya aynısı benim araçta da oluyor.Nezaman depoyu fullesem kesin yapıyor bazen 1 yada 2 ışık kaldığında da yapıyor.Bütün ışıklar yanıp sönüyor.Bunlar olurken araç lpg de çalışmaya devam ediyor.En kısa zamanda ustaya götürünce telaşınızın İnşallah yersiz olduğunu anlarsınız. 20 Şubat 2013 tarihinde Murat DEMİRHAN tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hamit Sakarya 21 Şubat 2013 Yazar Paylaş 21 Şubat 2013 Arkadaşlar sorun giderildi.Dün hava karardığı için kaputu açıp bakamamıştım.Bugün sabah ilk fırsatta kaputu açtım.elektrik bağlatılarına ve siğortalara baktım sonuç olarak lpg nin akü bağlantısı gevşemiş.veya zamanında tam sıkılmamış.bundan dolayıda elektrikte keinti olmuş sıktım düzeldi. Şimdiki merak ettiğim araç çalışıyor gaza geçiyor bir problem gözükmüyor ama elektrik kesintisinden dolayı ecu sıfırlamış veya herhangi bir durum oluşmuşmudur.yeniden ayar yaptırmak gerekirmi. Yorum bağlantısı
Hamit Sakarya 21 Şubat 2013 Yazar Paylaş 21 Şubat 2013 En yakın 2a servisinden baya bir uzaktayım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts