İçeriğe Yönlendir

Fiesta'da Niye Paspas Yok?

Tayfun Doğan

Recommended Posts

Tayfun Doğan
(düzenlendi)

Bu fiestayı tasarlayanlar bana PasPas dedirti. Arkadaş 40 bine araba satıyorlar paspas ı 5 tl etmez. Ya arabam otomatik diye mı bu kadar dert ediyorum bilmem sol ayağımı koyduğum yerde ne paspas var ne bi koruyucu parça. 10 ayda oradaki plastik kısım yırtıldı. İlla ki 100 lira verip 3D paspas lardan mı alacağız... :(

tarihinde Ahmet Kıyak tarafından düzenlendi
Başlık açıklayıcı şekilde değiştirildi. Eski hali paspaspaspas
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Olur böyle şeyler canınızı sıkmayın.Forumda araştırırsanız o kısım için alınıp,yapılan koruyucu uygulamaları bulabilirsiniz.Benim aracımda otomatik bende sol tarafa henüz birşey yapmadım :) Oraya basmıyorum.Ayak dayama için bir şeyler yapmak gerek.

Yorum bağlantısı
Yusuf Taş

Ayak dayama için satılan ürünlerin çoğu vida ile tutturuluyor sanırım o kısmı delmek istemiyorum.Bununla ilgili değişik ürünler var mı acaba?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ürünü siyah cam silikonuyla yapıştır geç, başka birşey gerekmez, hatta pedallara bile yapışır, test ettim milim oynamıyor, nerdeyse sene olucak, banamısın demedi :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yusuf Taş

Teşekkürler Ali Bey iyi fikir.Nasıl olsa ömürlük takacağız çıkarmaya gerek olmayacak zaten.Ama ayak dayama tek başına satılmıyor sanırım,hep set halinde gördüm.Açıkçası pedallara uygulamayı düşünmüyorum,sadece ayak dayama yeter bana.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Bu fiestayı tasarlayanlar bana PasPas dedirti. Arkadaş 40 bine araba satıyorlar paspas ı 5 tl etmez. Ya arabam otomatik diye mı bu kadar dert ediyorum bilmem sol ayağımı koyduğum yerde ne paspas var ne bi koruyucu parça. 10 ayda oradaki plastik kısım yırtıldı. İlla ki 100 lira verip 3D paspas lardan mı alacağız... :(
evet alınacak
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Halıya da mı basmıcaz :) Arkadaşlar basın gitsin yahu.

Gavur basıyor biz alışkın değiliz :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Arkın

arabaya terlik koyun, araca girerken ayakkabıları çıkarıp terlik giyin halınız batmaz :biggrin:

:biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

enteresan hiç böyle birşeye ihtiyacım olmadı. bazen uzun inişlerinde ayağımı camdan çıkartırdım onun gibi bişey olsa gerek. bu ayak dayama yerinin ayağa ne faydası var?

Ayağa değil arabaya faydası var.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
(düzenlendi)

arabaya terlik koyun, araca girerken ayakkabıları çıkarıp terlik giyin halınız batmaz :biggrin:

Nasıl yani, sol tarafta ayak dayaması yok mu?

plastik veya metal ayak dayama yeri yok, halı devam ediyor.

tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Umut Değişmen
Ayak dayama için satılan ürünlerin çoğu vida ile tutturuluyor sanırım o kısmı delmek istemiyorum.Bununla ilgili değişik ürünler var mı acaba?

Yusuf Bey aynı durumdan bende dert yanıyorum malesef. arabam manual fakat ayak dayama yerinde bir koruyucu olması genede şart. o nedenle bir parça eklemeyi düşünüyorum en kısa zamanda. fakat dediğiniz gibi vidalı şekilde tutturmaya karşıyım. o nedenle bauhaus, koçtaş gibi marketlerde kaliteli cırt bantlar var. araç halısını gayet güzel tutuyor (denenmiştir :) ) oraya koyacağınız parçayı cırt bant sayesinde yapıştırabilirsiniz. bu şekilde yıkaması da çok kolay olur. ben bu şekilde yapmayı düşünüyorum en azından :yes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İnanç AKTI

Benimde dikkatimi çekti. Ayak dayama yerinde koruyucu olması lazımdı.

Yorum bağlantısı
Yusuf Taş

Yusuf Bey aynı durumdan bende dert yanıyorum malesef. arabam manual fakat ayak dayama yerinde bir koruyucu olması genede şart. o nedenle bir parça eklemeyi düşünüyorum en kısa zamanda. fakat dediğiniz gibi vidalı şekilde tutturmaya karşıyım. o nedenle bauhaus, koçtaş gibi marketlerde kaliteli cırt bantlar var. araç halısını gayet güzel tutuyor (denenmiştir :) ) oraya koyacağınız parçayı cırt bant sayesinde yapıştırabilirsiniz. bu şekilde yıkaması da çok kolay olur. ben bu şekilde yapmayı düşünüyorum en azından :yes:

Umut Bey daha çok metal bir parça olsun istiyorum ben.1 yıldır kullanıyorum aracı,ayak dayama yeri aşırı derecede kirli yani olan oldu anlayacağınız :D.

Siz deneyince çalışmanızın bir resmini eklerseniz bizlere de fikir olur en azından. :)

Yorum bağlantısı
Emre Köksal
Umut Değişmen

Umut Bey daha çok metal bir parça olsun istiyorum ben.1 yıldır kullanıyorum aracı,ayak dayama yeri aşırı derecede kirli yani olan oldu anlayacağınız :D.

Siz deneyince çalışmanızın bir resmini eklerseniz bizlere de fikir olur en azından. :)

vallahi henüz bir çalışmam yok Yusuf Bey :biggrin: daha nasıl bir parça koyacağıma karar veremedim. sadece tasarı aşamasında ve kafamda :) ama yaptığım zaman tek tek resimleri sizlerle paylaşacağım. mesela bunun dışında malzemeler hazır olup da takmadığım parçalar var. arka sağ sis, öne ve arkaya kamera ve monitör ( ebayden çok uygun fiyata aldım herkese tavsiye ederim). yaptığım hesaplara göre 2 kamera, monitor ve montaj toplam 700 tlye mal oluyor. ben bunu 45$ a mal ettim :) montajı için havaların düzelmesini bekliyorum. malum arka tamponu sökmem lazım :) monitör için de vites önüne güzel bir ekran yeri yaptım fiberden, yapım aşamasını ayrı bir konu da anlatıcam tüm aşamaların resimleriyle :)

ayak dayama yeri ile ilgili nasıl bir parça konabilir ile ilgili fikirleri olan lütfen paylaşsın arkadaşlar :)

Yorum bağlantısı
Yusuf Taş

vallahi henüz bir çalışmam yok Yusuf Bey :biggrin: daha nasıl bir parça koyacağıma karar veremedim. sadece tasarı aşamasında ve kafamda :) ama yaptığım zaman tek tek resimleri sizlerle paylaşacağım. mesela bunun dışında malzemeler hazır olup da takmadığım parçalar var. arka sağ sis, öne ve arkaya kamera ve monitör ( ebayden çok uygun fiyata aldım herkese tavsiye ederim). yaptığım hesaplara göre 2 kamera, monitor ve montaj toplam 700 tlye mal oluyor. ben bunu 45$ a mal ettim :) montajı için havaların düzelmesini bekliyorum. malum arka tamponu sökmem lazım :) monitör için de vites önüne güzel bir ekran yeri yaptım fiberden, yapım aşamasını ayrı bir konu da anlatıcam tüm aşamaların resimleriyle :)

ayak dayama yeri ile ilgili nasıl bir parça konabilir ile ilgili fikirleri olan lütfen paylaşsın arkadaşlar :)

Merakla bekliyorum. :biggrin:

buyrun bundan taktım ben..

vidalar halıya ve altındaki yumuşak malzemeyi deliyor saca gelmiyo...

tornavida ile takabilirsinişz...ben aldığım an taktım :)

http://www.hepsibura...efview%3dlister

Emre Bey aldığınız ürün tam olarak yerine uydu mu?Memnun musunuz?

Yorum bağlantısı
Umut Değişmen

Merakla bekliyorum. :biggrin:

Emre Bey aldığınız ürün tam olarak yerine uydu mu?Memnun musunuz?

İşte bu ürün de vidalı. o yüzden pek vidalama taraftarı değilim açıkçası ben.

Yorum bağlantısı
Yusuf Taş

Ali Bey siyah silikonla yapıştırın demişti.Aslında mantıklı uygulaması kolay.Ömürlük olur en azından. :D

Yorum bağlantısı
Umut Değişmen

evet aslında o şekilde takılabilir. hem fiyatı da gayet uygun. hepsiburada da sparco gördüm. normal fiyatlar 6-10 tl arasında iken sparco 169tl çekmiş :D arkadaş alt tarafı ayağımızı koyacağız yahu :)

Yorum bağlantısı
Umut Değişmen

Ali Bey siyah silikonla yapıştırın demişti.Aslında mantıklı uygulaması kolay.Ömürlük olur en azından. :D

şu güzel aslında ama fazla mı parlak olur bilemiyorum :unsure2:karar veremedim aslında güzel mi değil mi :) bahçelievlerde 180 tl ye satıyorlar bunu :)

http://www.ebay.com/itm/Sport-Fuel-Brake-Foot-Rest-MT-pedals-plate-Ford-Fiesta-2009-2010-2011-2012-/140807418826?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D6173957292002769629%26pid%3D100033%26prg%3D1011%26rk%3D3%26sd%3D140503423260%26

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...