Yusuf Taş 11 Mart 2013 Paylaş 11 Mart 2013 Forumdan Ali Ozan YURTSEVER in aracına uyguladığı bu ürün sanırım.Çok şık bence. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/238524-ayak-dayama-ve-pedal-seti/page__st__20 Yorum bağlantısı
Umut Değişmen 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 evet bu ürün. ama plastik yuvarlak parçalar kopuyormuş. sanırım biraz kaliteden yoksun. kararsızım Yorum bağlantısı
Emre Köksal 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 İşte bu ürün de vidalı. o yüzden pek vidalama taraftarı değilim açıkçası ben. tamam da vidaların boyu kısa yani halıda kalıyo, saca geçmiyor...elinizle bile vidaları çevirebilirsiniz. vidalar çıktığında yumuşak malzemede delik olmuyor, arayı halı hemen kapatıyor zaten... silikonla yapıştırmak halınıyı katleder diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Umut Değişmen 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 tamam da vidaların boyu kısa yani halıda kalıyo, saca geçmiyor...elinizle bile vidaları çevirebilirsiniz. vidalar çıktığında yumuşak malzemede delik olmuyor, arayı halı hemen kapatıyor zaten... silikonla yapıştırmak halınıyı katleder diye düşünüyorum doğru söylüyorsunuz. o nedenle ben de cırtlı bant ile tutturmayı düşünüyordum. ama dediğiniz gibi sadece halıyı tutuyor ise sıkıntı olmaz çok mu parlak kaçar bilemedim Ali Ozan Bey' in yapmış olduğu bu pedal seti. Yorum bağlantısı
Recommended Posts