Mehmet Ozyurek 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Mehmet abi ben gelmeyi çok istiyorum.Yarına kadar biraz daha düzelirsem gelmeme engel bir durum kalmaz sanırım.Yarın sabah diyorum çünkü bu illet birden bire geliyor ama birden bire gitmiyor Ayhan geçmiş olsun toparlanırsın inşallah... Yarın haberleşiriz... Biraz önce Servet abimden onlıne haber aldım...... Ahmet kiriş kardeşimizin çok değerli annesinden çok güzel atasözü öğrendiğini bildirdi.....Buyrun,,,,, ""Şahin küçüktür et yer, Deve büyüktür ot yer,,,,,,"" Yoruma açıktır Hee gördüm imzasına yazmış 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Mesaj alınmıştır gel Benim araba ,kesin olarak... Ben,Hakan abi,tolgahan kesin. Mustafa koçak,Cemal (akşam netleşecek). Mangal,ateşleme ekibi ve poşetler bende. ALLAH nasip ederse Hakan ile birlikte Serkan abinin talimatlarına göre hareket edeceğiz. Eskişehir Ekibi ne yaptı? Serdal kardeşim? Planda değişiklik yok şimdilik, 6:30 da çevre yolu kenarındayız.. Mehmet abi ben gelmeyi çok istiyorum.Yarına kadar biraz daha düzelirsem gelmeme engel bir durum kalmaz sanırım.Yarın sabah diyorum çünkü bu illet birden bire geliyor ama birden bire gitmiyor Ayhan, sağlığına dikkat et, önce sağlık sonra toplantı..Oralar da soğuk daha kötü olma kardeşim, ısrar yok...Gelmene seviniriz orası ayrı... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Onay alamadıklarımız.... 11 Naci ÖZKAN 19 Ümit Harun AKKAYA 23 Mustafa Koçak 24 Mustafa ÇAYIR 26 Umut TÜRKMEN (kendisi teyit ederse iyi olur) 28- Cemal Demirezen Yorum bağlantısı
Ümit Akkaya 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Abi az önce okuldaki durum netleşti, veli toplantımız birkaç hafta sonrasına ertelenmiş, listeye beni de ekleyebilirseniz sevinirim, lakin 1- Benim taunusla (arkadan itişli ve kar lastiğim de yok ve yolda kalabilirim endişesi ) çıkabilmem zor görünüyor, acaba herhangi bir araçta 1 kişilik boş bir yer var mıdır? 2- Elimi kolumu sallayarak gelmek istemem, malzeme, ihtiyaç babında ne tedarik edebilirim? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Abi az önce okuldaki durum netleşti, veli toplantımız birkaç hafta sonrasına ertelenmiş, listeye beni de ekleyebilirseniz sevinirim, lakin 1- Benim taunusla (arkadan itişli ve kar lastiğim de yok ve yolda kalabilirim endişesi ) çıkabilmem zor görünüyor, acaba herhangi bir araçta 1 kişilik boş bir yer var mıdır? 2- Elimi kolumu sallayarak gelmek istemem, malzeme, ihtiyaç babında ne tedarik edebilirim? Buluruz bir yer... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Onay alamadıklarımız.... 11 Naci ÖZKAN 19 Ümit Harun AKKAYA 23 Mustafa Koçak 24 Mustafa ÇAYIR 26 Umut TÜRKMEN (kendisi teyit ederse iyi olur) Cemalde var. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Abi az önce okuldaki durum netleşti, veli toplantımız birkaç hafta sonrasına ertelenmiş, listeye beni de ekleyebilirseniz sevinirim, lakin 1- Benim taunusla (arkadan itişli ve kar lastiğim de yok ve yolda kalabilirim endişesi ) çıkabilmem zor görünüyor, acaba herhangi bir araçta 1 kişilik boş bir yer var mıdır? 2- Elimi kolumu sallayarak gelmek istemem, malzeme, ihtiyaç babında ne tedarik edebilirim? Buluşma noktamıza buluşma saatinde gelebilir misin.. ? Oradan aracın birine binersin... Tamam boş gelme, 10 tane en iyisinden trabzon ekmeği al yada onun gibi bir taş fırın ekmeği.. Cemalde var. Cemal geliyorum dememiş mi.. ben mi yanlış anlamışım... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 BU akşam belli olacak abi. Mustafa koçak ve cemal demirezen bu akşam belli olacak. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Son durum... Onay alamadıklarımız.... 11 Naci ÖZKAN 19 Ümit Harun AKKAYA 23 Mustafa Koçak 24 Mustafa ÇAYIR 26 Umut TÜRKMEN (kendisi teyit ederse iyi olur) 28- Cemal Demirezen Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Ayhan abiyide eklememişsin diyecem,kızacan şimdi ama Yorum bağlantısı
Ümit Akkaya 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Allah'ın izniyle o saatte buluşma yerindeyim, http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bahce-yapi-market-bahce-yildiz-super-izgara-tuplu-mangal-goktas-102263343/detay Benim doğa turlarımda çok işime yarayan çay çorba sucuk mangal vs için kullandığım bir edevat var, iş görürse ya da lazımsa getireyim, Taş fırın ekmeği bulurum lakin Trabzon ekmeğini araştırmam gerek Son durum... Onay alamadıklarımız.... 11 Naci ÖZKAN 19 Ümit Harun AKKAYA 23 Mustafa Koçak 24 Mustafa ÇAYIR 26 Umut TÜRKMEN (kendisi teyit ederse iyi olur) 28- Cemal Demirezen Bu arada ben onay vermemiş mi oluyorum abi ?_? (Harun eki ile tekrar teyit ediyorum. Ümit Harun AKKAYA katılıyor) Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Gidelim artık Dur yaa iyileşemedim daha Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Son durum... Onay alamadıklarımız.... 11 Naci ÖZKAN 19 Ümit Harun AKKAYA 23 Mustafa Koçak 24 Mustafa ÇAYIR 26 Umut TÜRKMEN (kendisi teyit ederse iyi olur) 28- Cemal Demirezen Abi sanırım Umut ve Mustafa kesin. Serdal'ın arabada gelecekler diye biliyorum. Aşağıdaki linkte kesin yazmışlar ama. Sen daha iyi bilirsin. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/240172-eskisehir-toplanti-ve-cigerci-operasyonu23-subat-cumartesi/page__view__findpost__p__1842953 Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Abi...bir telefon kadar uzağınızda idim....ayraniçtikayrımıdüştükadamsmilesi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Allah'ın izniyle o saatte buluşma yerindeyim, http://www.sahibinde...102263343/detay Benim doğa turlarımda çok işime yarayan çay çorba sucuk mangal vs için kullandığım bir edevat var, iş görürse ya da lazımsa getireyim, Taş fırın ekmeği bulurum lakin Trabzon ekmeğini araştırmam gerek Bu arada ben onay vermemiş mi oluyorum abi ?_? (Harun eki ile tekrar teyit ediyorum. Ümit Harun AKKAYA katılıyor) Taş fırın al hocam... Setin sadece çaydanlıklarını getir.. İkinci isimden dolayı dikkatimden kaçmıştır... Düzeltiyorum hemen .. Son durum... 11 Naci ÖZKAN 23 Mustafa Koçak 24 Mustafa ÇAYIR 26 Umut TÜRKMEN 28- Cemal Demirezen Abi sanırım Umut ve Mustafa kesin. Serdal'ın arabada gelecekler diye biliyorum. Aşağıdaki linkte kesin yazmışlar ama. Sen daha iyi bilirsin. http://www.fordclubt...ost__p__1842953 O onaya çok olmuş, teyit etmeliyiz Tolgahan.. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Serdal abinin yanında kesin geliyorum abi. sorun yok. 11 Naci ÖZKAN 23 Mustafa Koçak 24 Mustafa ÇAYIR 26 Umut TÜRKMEN 28- Cemal Demirezen 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Cengiz Servet Abi akşam sekize doğru geldi, ilk olarak Ahmetgil'de idik. Gecenin bir yarısı çıktık dışarıya, o yüzden inan aklımıza kimse gelmedi. Ha, ayran içmedik ama içeceğiz İnşaallah. Ama ayrı düşmek yerine, birlikte olmak adına. :wub: :wub: canım kardeşim Muhammed, satırlarıma başlamadan önce,,,,, Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Adana'yı aradım şimdi... Yine yemektelermiş.. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Adana'yı aradım şimdi... Yine yemektelermiş.. Abi suyu ordan dolduruz demişsin ama alsak mı yanımıza en azından çay için? çeşme donmuş falan olmasın? Gerçi kar suyundan da güzel çay olur ama Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Bir bidon al istersen ama, donmamıştır.. 10 ekmek alacak gönüllü gayselli aranıyor Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 :wub: :wub: canım kardeşim Muhammed, satırlarıma başlamadan önce,,,,, cık lahmacunların geometrisi bozuk Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Bir bidon al istersen ama, donmamıştır.. 10 ekmek alacak gönüllü gayselli aranıyor odun ateşinde pişmiş doğal mayalı ekmek getirem mi? en taş fırınından? 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Sana çok yüklendik yaa.. Estağfurllah abi seve seve yapılacak bu işler. Sonu mutluluk olarak geri dönüyor 5 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 odun ateşinde pişmiş doğal mayalı ekmek getirem mi? en taş fırınından? Memleketimin suyundan da getir hemserin ^ 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts