İçeriğe Yönlendir

Kayseri Buluşması - 24 Şubat 2013 Programın Son Durumu

Mehmet Kaya

Recommended Posts

Ali Eren

Gönül isterdi ama başka sefere. Tırt mondiyle giderdik. :(

Neyse artık fotoğraflardan koklarız sucukları ama oradaki muhabbet için çatlarız bilgisayar başında.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Neyse artık fotoğraflardan koklarız sucukları ama oradaki muhabbet için çatlarız bilgisayar başında.

Amacımız sucuk olsa burda kralını yeriz yol parasına ama işte muhabbet önemli olan.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Amacımız sucuk olsa burda kralını yeriz yol parasına ama işte muhabbet önemli olan.

Aynen öyle abi :(

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Artık yavaş yavaş hazırlıklar tamamlandı. İyice bi dinlenip kısmet olursa yola çıkmak kaldı.

Şimdiden herkese hayırlı, sorunsuz, kazasiz, belasiz ve cezasiz yollar olsun. :flowers:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Artık yavaş yavaş hazırlıklar tamamlandı. İyice bi dinlenip kısmet olursa yola çıkmak kaldı.

Şimdiden herkese hayırlı, sorunsuz, kazasiz, belasiz ve cezasiz yollar olsun. :flowers:

Konvoy halinde 4-5 araba gideceksiniz. Gözünüzü seveyim dikkatli gidin. Hayırlı yolculuklar.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Ben size canlı yayın yaparım ya sıkmayın canınızı :p:fiuw:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Konvoy halinde 4-5 araba gideceksiniz. Gözünüzü seveyim dikkatli gidin. Hayırlı yolculuklar.

İyi dileklerin için çok sagol hocam. İns. Sıkıntı olmaz..

Patrona uyarız o ne derse o ;)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Seni de ararım muhabbet ederiz Mehmet sıkma canını kardeşimmm ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Adamın iPhone'u olunca bu de tangosu. Böyle oluyor :p

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Arkadaşlar yola çıkan herkese hayırlı, kazasız, belasız yolculuklar diliyorum. Lütfen dikkatli kullanalım, kimseyi üzmeyelim, sabah görüşmek üzere Allah'a emanet olun...

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Yola çıkacak tüm araçlara hayırlı yolculuklar diliyorum.Kayseri de görüşürüz..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Adamın iPhone'u olunca bu de tangosu. Böyle oluyor :p

Bizde de var canım :D

İnşallah abi :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Turnacıoğlu

sabah 9-9:30 gibi dağdayım. yer tutmak için bir arkadaşla gidiyorum. buluşma yerinde olmucam. haydi iyi yolculuklar

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

HK uyudu sabah erken kalkacak :)

YOk yok daha ayakta :D

Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen

şimdi son durum Serkan abi beni alıyon sabah galiba Ayhan abi buraya mı gelecek kendi aracını bırakmak için.

Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen

Termos bardakta olabilir :D

saat geç oldu Serkan Toker i arayamıyorum beni yarın o alacak galiba ama bi değişiklik oldumu

Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Herkese iyi yolculuklar kardeşlerim.. Sabah buluşmak ümidiyle hayırlı geceler. Dikkatli gelin arkadaşlar yollara güvenmeyin..

Dağlar Kurdun Yol Fordun demişler ama siz bu lafa kulak asmayın bu seferlik.. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...