Mehmet Kaya 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 Mehmet ÖZYÜREK abimin isteği üzerine hazırladım ve yayın hakkını bana verdi. Program şu şekilde arkadaşlar... Erciyes Bulvarında (38.710266,35.495989) Saat 10:30 da buluşup Buraya gidilecek 38.544494,35.525796 En geç saat 11:30 da dağda olunacak. Daydan Ayrılış 15:30 Önce ekmek arası sucuk yapıyoruz. Sonra kaymaya gidiyoruz, Sonra sivas köfte yapıyoruz Köfte yanında domates ve biber közlüyoruz. Çayımız olacak.. Gerekli malzemeler. Mangal : Servet, Ertan, Muhammed getiriyor, mangal için gerekli kömür de mangal yanında geliyor. Semaver : Ertan semaver ve gerekli odunu getiriyor. Tepsiler : Muhammed getiriyor ve gerekli çatal bıçağı da getiriyor. Çay, şeker bardak kaşık, kürdan : M. ÖZYÜREK getiriyor. Peçete havlu : Gerekli olabileceğini düşündüğüm bu tür ihtiyaçları M. ÖZYÜREK getiriyor. Lavaş : Ertan bir miktar lavaş getiriyor. Ekmek : Kayseri'den yeteri kadar ekmek alacağız. Sucuk, köfte ve salata malzemeleri : Bunları Abdussamed kardeşimiz hazırlatacak, Ertan gelirken alıp gelecek. Niğde gazozu : M. ÖZYÜREK getiriyor.. Su: Su satın almayacağız, M. ÖZYÜREK su kabı alacağım yanıma, Erciyesteki çeşmeden dolacağız. Gazoz ve çay dışında meşrubat düşünmüyorum.. Salata baharatı(tuz, sumak... vs.) ve şalgam . Muhammed Andı. Güncel Liste 01 Mehmet TURNACIOĞLU (kayseri - 09:00 - kayseri) 02 Mehmet ÖZYÜREK+5 yetişkin... 03 Serkan TOKER+2 04 Ahmet KİRİŞ 05 Servet AYDIN 06 Ertan ÇABUK 07 Hakan KURT + 1 08 Tolgahan SAĞLAM 09 Serkan TURAN 10 Muhammed ANDI 11 Naci ÖZKAN 12 Mehmet Akif ACER 13 Yaşar DEMİRCİ 14 Okan NİŞ 15 Yavuz S. BİLGİN 16 Abdussamed ACAR 17 Fatih UZUN 18 Ayhan ONARAN 19 Ümit Harun AKKAYA 20 Şahin TOPALOĞLU 21 Burak ÇINAR 22 Serhan GÜRBÜZOL+2 23 Mustafa Koçak 23 Bahtiyar Kılcı 24 Mustafa ÇAYIR 25 Serdal SOYSAL 26 Umut TÜRKMEN (kendisi teyit ederse iyi olur) 27 Arkadaşlar gelirken Kar lastiği yoksa mutlaka zincir temin edin. Yolculuk boyunca kurallara uyun arkadaşlar. Konvoy halinde gelecek arkadaşlar daha dikkatli olun. Arkadaşlar geyik yapmadan Gelecek arkadaşlar nasıl kimle geleceğini belirtsin. Buraya ek olarak kim ne giterecek kim kimle gelecek. Kim nerede saat kaçta buluşacak lütfen geyik yapmadan yazın arkadaşlar. 2 Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 Yine güzel bir organizasyon gönlümüz sizler ile iyi eğlenceler kazasız belası bol foto istiyoruz mümkünse. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 Acil.. Ankara/Eskişehir Kayseri/Sivas Adana/Mersin güncel liste istiyorum arkadaşlar.. En geç Cuma saat 10'a kadar.. birileri piknik tüpü getirsin arkadaşlar... Lazım olacak.. Yorum bağlantısı
Serkan Turan 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 Ben gereken misafirleri aracıma bekliyorum. Sabahtan akşama kadar amadeyim nerde olacağım ogün içinde belli olur. Kimleri nereden alırım belirsiz.. Acil.. Ankara/Eskişehir Kayseri/Sivas Adana/Mersin güncel liste istiyorum arkadaşlar.. En geç Cuma saat 10'a kadar.. birileri piknik tüpü getirsin arkadaşlar... Lazım olacak.. Bende tüp var abim ben getiriyorum.. Başka gereken ne varsa elimden geldiğince.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 Bende tüp var abim ben getiriyorum.. Başka gereken ne varsa elimden geldiğince.. Tamam naylonu sen getiriyorsun... Hakan Kurt da getirecek... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 (düzenlendi) işin başlangıcı Adanadan görüntülerle başlıyalım Servetin zor anları 21 Şubat 2013 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 21 Şubat 2013 Yazar Paylaş 21 Şubat 2013 Konuyu dagitmayin lütfen Emmi 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 Hocam bana kızma, adamlar erkenden etkinliğe başlamışlar ne yapalım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Akif Acer 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 (düzenlendi) Piknik tüpünü ben getireyim. İnşallah geleceğim 21 Şubat 2013 tarihinde Mehmet Akif Acer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 Okan ve Ben Allahdan bir mani olmazsa Burağın aracı ile gelicez. Tamamdır... Evet arkadaşlar... Listede ismi soluk yazılmış olanlar, lütfen durumlarını bildirsin... Piknik tüpünü ben getireyim. Bir tüp yeter... Serkan getiriyor.. Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 Cuma akşama kadar netleştirebilirsem Ankaradan gidecek arabasında boş yer olan var mıdır 2000model 2.0 mondeo hb gibi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 Ne O tabak öyle bomboş, gecenin bir vakti acele hazırlanmış gibi, künefeyi soğuk porselende getiren loknatanı ömrü, buralarda 1 saat 2 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 (düzenlendi) Vay be.. Herkese iyi eğlenceler. Acet ürünlerinin tadını çıkarın. Herzaman ele geçmez. Servet abi BRC kablosunu yanında götür de ,güneydoğu istikametinde bir üyemize verirsin.. Bu arada BRC nin bilgisayar yazılımını bulamadım . Sen nerden bulup kurmuştun Servet abi? 22 Şubat 2013 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Ohoo bu sayı az... Nevaleler ve siparişler en geç 09:30 da Ertan'ın teslim almasına hazır olacak... Ertan Gardaş numaran bende yokmuş yeni farkettim... En geç cumartesi öğlene kadar emmiden kişi sayısı bekliyorum Bu arada Antalya'da hava yağmurlu 10 derece civarlarında Biliyorum geyik yok ama ulen gece gece nasıl künefe çektirdiniz canımı, yapılır mı bu, elim ayağım titredi bak şu an 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Cuma akşama kadar netleştirebilirsem Ankaradan gidecek arabasında boş yer olan var mıdır 2000model 2.0 mondeo hb gibi Mesaj alınmıştır gel Benim araba ,kesin olarak... Ben,Hakan abi,tolgahan kesin. Mustafa koçak,Cemal (akşam netleşecek). Mangal,ateşleme ekibi ve poşetler bende. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Güncel Liste 01 Mehmet TURNACIOĞLU (kayseri - 09:00 - kayseri) 02 Mehmet ÖZYÜREK+5 yetişkin... 03 Serkan TOKER+2 04 Ahmet KİRİŞ 05 Servet AYDIN 06 Ertan ÇABUK 07 Hakan KURT + 1 08 Tolgahan SAĞLAM 09 Serkan TURAN 10 Muhammed ANDI 11 Naci ÖZKAN 12 Mehmet Akif ACER 13 Yaşar DEMİRCİ 14 Okan NİŞ 15 Yavuz S. BİLGİN 16 Abdussamed ACAR 17 Fatih UZUN 18 Ayhan ONARAN 19 Ümit Harun AKKAYA 20 Şahin TOPALOĞLU 21 Burak ÇINAR+1 22 Serhan GÜRBÜZOL+2 23 Mustafa Koçak 23 Bahtiyar Kılcı 24 Mustafa ÇAYIR 25 Serdal SOYSAL 26 Umut TÜRKMEN (kendisi teyit ederse iyi olur) 27-Mehmet Mert Erdoğan 28- Cemal Demirezen Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 (düzenlendi) Ohoo bu sayı az... Nevaleler ve siparişler en geç 09:30 da Ertan'ın teslim almasına hazır olacak... Ertan Gardaş numaran bende yokmuş yeni farkettim... En geç cumartesi öğlene kadar emmiden kişi sayısı bekliyorum Bu arada Antalya'da hava yağmurlu 10 derece civarlarında Biliyorum geyik yok ama ulen gece gece nasıl künefe çektirdiniz canımı, yapılır mı bu, elim ayağım titredi bak şu an Gardaş yapılır mı bu bana. Senin numaran bende var değiştirmediysen. Sivastan katılacaklar Ertan lavaş Bakır semaver Mangal Odun-Kömür-Keser- Bilimum ekipman Acet Sucuk Acet Sivas Köftesi Yanlız Semaverin yanında 2-3 tane dem demliği lazım olacak büyüğünden. Ben bir tane getirecem ama ekip kalabalık dem lazım olacak. Muhtemelen mangalın birinin üzerinde dem demlikleri pişecek Allah nasip ederse, 8.30 gibi lavaşları sıcak sıcak fırından alıp hareket edecem. Sonra etleri aldıktan sonra Kayseri havaalanından AA yı ve YSB yi alacam. Sonra ya buluşma noktasına ya da direk erciyese (amirimin talimatına göre) geçerim. Bu arada Semih senin durum nedir? 22 Şubat 2013 tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Evet arkadaşlar... Listede ismi soluk yazılmış olanlar, lütfen durumlarını bildirsin... Emmi en başından beri ben vardım. Neden ismim soluk ALLAH nasip ederse Hakan ile birlikte Serkan abinin talimatlarına göre hareket edeceğiz. Eskişehir Ekibi ne yaptı? Serdal kardeşim? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Şubat 2013 Yazar Paylaş 22 Şubat 2013 Bu arada Semih senin durum nedir? Dün konuştuk Antepteymiş gidemeyeceğini söylediği için listeden çıkarmıştım zaten. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 (düzenlendi) Güncel Liste 01 Mehmet TURNACIOĞLU (kayseri - 09:00 - kayseri) 02 Mehmet ÖZYÜREK+5 yetişkin... 03 Serkan TOKER+2 04 Ahmet KİRİŞ 05 Servet AYDIN 06 Ertan ÇABUK 07 Hakan KURT + 1 08 Tolgahan SAĞLAM 09 Serkan TURAN 10 Muhammed ANDI 11 Naci ÖZKAN 12 Mehmet Akif ACER 13 Yaşar DEMİRCİ 14 Okan NİŞ 15 Yavuz S. BİLGİN 16 Abdussamed ACAR 17 Fatih UZUN 18 Ayhan ONARAN 19 Ümit Harun AKKAYA 20 Şahin TOPALOĞLU 21 Burak ÇINAR+1 22 Serhan GÜRBÜZOL+2 23 Mustafa Koçak 23 Bahtiyar Kılcı 24 Mustafa ÇAYIR 25 Serdal SOYSAL 26 Umut TÜRKMEN (kendisi teyit ederse iyi olur) 27-Mehmet Mert Erdoğan 28- Cemal Demirezen Arkadaşlar dün akşam saatlerinden itibaren sağlık sorunu yaşıyorum.Belimde daha önce varolan fıtığa bağlı ağrı nüksetti.Hiç bir zorlama falan da yapmadım halbuki.10 günü geçkin zamandır hastaydım.Öksürük falan vardı.Sanırım öksürürken bir sıkıntı oldu.Dün akşama göre şuanda çok iyiyim.Bana Cumartesi sabaha kadar bir süre tanıyın.Kas gevşetici ilaç ve kremler kullanıyorum.Sol bacağım resmen uyuşuk halde.Geçeceğini düşünüyorum..Tam hastalığım geçti düzeldi derken birde bu çıktı 22 Şubat 2013 tarihinde Mehmet Özyürek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Emmi en başından beri ben vardım. Neden ismim soluk Bunlar son kontroller Tolgahan... 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Bunlar son kontroller Tolgahan... Mehmet abi ben gelmeyi çok istiyorum.Yarına kadar biraz daha düzelirsem gelmeme engel bir durum kalmaz sanırım.Yarın sabah diyorum çünkü bu illet birden bire geliyor ama birden bire gitmiyor 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Arkadaşlar dün akşam saatlerinden itibaren sağlık sorunu yaşıyorum.Belimde daha önce varolan fıtığa bağlı ağrı nüksetti.Hiç bir zorlama falan da yapmadım halbuki.10 günü geçkin zamandır hastaydım.Öksürük falan vardı.Sanırım öksürürken bir sıkıntı oldu.Dün akşama göre şuanda çok iyiyim.Bana Cumartesi sabaha kadar bir süre tanıyın.Kas gevşetici ilaç ve kremler kullanıyorum.Sol bacağım resmen uyuşuk halde.Geçeceğini düşünüyorum..Tam hastalığım geçti düzeldi derken birde bu çıktı Ayhan geçmiş olsun...umarım düzelirsin biran önce.. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Biraz önce Servet abimden onlıne haber aldım...... Ahmet kiriş kardeşimizin çok değerli annesinden çok güzel atasözü öğrendiğini bildirdi.....Buyrun,,,,, ""Şahin küçüktür et yer, Deve büyüktür ot yer,,,,,,"" Yoruma açıktır 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts