İçeriğe Yönlendir

Wv Dünyanın En Az Yakan Arabasını Üretti.


Misafir

Recommended Posts

(düzenlendi)

Dikiz aynası çok ilginç. Arka kısım ise eski citroen havası var, arka lastikler kapatılmasaydı belki biraz daha çekici olabilirdi. :)

tarihinde Mustafa Koçak2 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Erkan Aktaşgül

Yetmişlerdeki futuristik araba tasrımlarına benzemiş tasarımı. Seri üretimde mutlaka daha güzelleşir tasarım ama WV'nin o iç dizaynından vazgeçmeye niyeti yok anlaşılan :D

Araba az yakacak güzel de; fiyatı 100bin tl'yi geçiyor böyle arabaların, o nasıl olacak? Yakıt giderini düşünen adamın cebinde o para olmuyor ki zaten..

Dört kişilik yaparlarsa, fiyatı da 35-40bin tl'yi geçmezse düşünebilirim :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

İsterse ucube desinler,yakıtı az olduktan sonra günlük kullanımda iş görür.

Yorum bağlantısı
Samet Daş

Görünmeyen arka tekerlere o kadar afilli jant takmaya ne gerek varıdı. :shout: Araba dediğin az yakar, çok kaçar, donatılmıştır ama tipsiz de olmamalıdır.... Nihayetinde ruhlar aleminde değiliz. :angry:

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Hani milenyum da araçlar uçacaktı..Ne oldu hepimizi kandırdılar :) Ben uçan araba istiyorum.Gerçi önce uçan halıya da razı oluruz :):p

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Araç önden ne kadar güzel başlamışsa arkaya doğru o oranda çirkinleşmiş :)

Artık filmlerde, sakızlarda göre göre bu arka teker kapama tasarımından da gına geldi :blink2:

Kısacası bu çocuk olmamış Vw.

Bu arada başlıkta V'ler karışmış çaktırmayın :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Niye uğraşmış ki, iki mıknatıs, bir tane çakmaklığa zımbırtı, motora da bas bor power'i.. bitti :D

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emirhan Bal

markasını saklayıp sizce? diye sorsalar direkt citroen derdim...

Yorum bağlantısı

Niye uğraşmış ki, iki mıknatıs, bir tane çakmaklığa zımbırtı, motora da bas bor power'i.. bitti :D

Sabun şeklinde olmalı ama emmi :D

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Gördüğüm en çirkin araçlardan biri.Ön taraf iyi ama arka kısım için kelime bulamıyorum.içi de aynı şekilde kötü.İsterse yarım litre yaksın almam :biggrin:

Yorum bağlantısı
Can Kalkandelen

yakıt bakımından süper bişey 100 km 1 litre ne demek :shok: ama böyle ne olduğu belirsiz bir araba yapmaya ne gerek var ya :i-ih:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

hybrid araçalrda, tüketim ölçme yöntemi, karbüratörlü zamanından kalma, yasal boşluk gibi bir şey bu, aküsü boşken ne yakıyor onu bi deseler hele???

Yorum bağlantısı
Emirhan Bal
(düzenlendi)

aslında araçlarımız zaten az yakıyor ama yakıt turkiye ve dunyada giderek pahallanıyor. Olay yakıtın araç sahibine olan maliyeti ile ilgili değil, temiz dünya yaşanılabilecek çevre ile ilgili. Şöyle bir durum var fosil yakıtı kullanan motorlar henuz bir yuzyıldır varolmasına rağmen çok buyuk arge gösterdiler. Çünkü ülke ekonomileri için müthiş bir itici güç dolayısıyla geliştirilebilir bir konsepti var. Mesela şimdiki güncel bir motorla benim 69 model fordumun motoru neredeyse alakasız aynı prensiplerle çalışıyor ama neredeyse alakasız ... Elektirik motorları son 50 yıldır var gelişimlerine bakın, destek olunmadığı gibi müthiş engellenmişler. Şimdiyse yüksek teknoloji ürünü bilmem ne diye gelişim yavaşlığını bize yutturmaya çalışıyorlar. Yani fosil yakıtlı motorlara harcanan nöronlar alternatif enerjiler için harcanmıyor - harcanamaz niye mi? Çünkü hmmmm en amiyane tabiriyle izin vermezler... Ama baktılar ki para kazanmak için canlı insanlara ihtiyac var en iyisi birazda buna destek olalım dediler de simdilerde belki 50 yıllık teknolojiye sahip olan eski model elektrik motorları bize süsleyip yuksek teknoloji yakında daha iyisini de yapacağız yavaşlığı ile yutturmaya çalışıyorlar...

tarihinde Emirhan Bal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...