İçeriğe Yönlendir

23 Şubat Eskişehir Buluşması Fotoğrafları

Borga Tansel

Recommended Posts

Ayhan Onaran

Afiyet olsun..Serdal ve yanındakiler 3-5 gün gelmezler.En son gördüğümde İstanbula doğru gidiyorlardı.Sonra Çanakkale falan yapıp dönerler.Hızlarını alamadı onlar :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

Katılanların yüreklerine sağlık...herşey harika gözüküyor.... :nazar:

Mustafa çayır....büyük adamsın vesselam,buluşmaları hiç kaçırmıyorsun aslan kardeşim benim... :bravo: kuş gibi eskişehir,kayseri arası geziyorsun.... :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Geçen buluşmada heyecanla fotoğraf çekmeyi unutmuştuk.

Bir dahaki sefere çok fotoğraf koyacağız demiştik.

Hani nerde ??? :biggrin:

(Ben gelsem çok çekerdim.)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Allah muhabbetinizi eksiltmesin arkadaşlar, afiyetler olsun.......

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Salman Duygu

Beni en güzel şekilde ağırlayan misafirperver Eskişehirli arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkür ederim. Ancak yazma fırsatı bulabildim. Malum yeni döndük uzun yolculuktan. Özellikle Serdal ve Mustafa kardeşime çok teşekkürler benim için planlarını değiştirip yollarını uzattılar. Ani bir kararla katıldığım uzun yolculuktan büyük zevk aldım. İyi ki gitmişim. Afyona bekliyorum sizleri en kısa zamanda :) saygılar.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Salman Duygu

Afiyet olsun..Serdal ve yanındakiler 3-5 gün gelmezler.En son gördüğümde İstanbula doğru gidiyorlardı.Sonra Çanakkale falan yapıp dönerler.Hızlarını alamadı onlar :)

Abi dersteyim şimdi kafam öne düştü az önce uyuklamışım :) istanbula gitseydik birde vay halimize.Zaten Serdalı zor toparladık toplantının sabahında , kan verdiği için yorgun düştü. Gerçi ben de uyumuşum kayağa gidemedim orda. Mustafa Çayır da nasıl bir bünye varsa adam gittiği gibi geri döndü valla. Biz pert olduk Serdalla :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal
(düzenlendi)

Beklenen fotoğraflar geliyor...

XGmNB4O.jpg

yp1h51R.jpg

Meşhur cigercimiz

EXpgvKG.jpg

Künefesiz olmaz...

LBqEJ5P.jpg

EMQNdvy.jpg

asU8rvx.jpg

Salman hocamızın getirdiği Afyon lokumu yerken

HJQu6Bh.jpg

RzZYT42.jpg

jVIkEox.jpg

tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi
  • Beğen 8
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

işte toplantı budur bol fordlu ,ilk fotoğrafta 407 (sayın AVCI nın sanırım) kenarda kalmış ortaya alsaydık :)

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Üvey evlat kenarda ayrı duruyor :)

Harbiden niye ayrı yeni fark ettim.

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Güzel fotoğraflar.. facebook'a yükleyeceğim...

abi yeri gelmişken facebook un yönetimi de sizde mi paylaşımları falan

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bu arada diğerleri 407 nin önünde esas duruştalar, komutan ne zaman sıraya girmiş :D:seytan:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Salman Duygu

Eskişehirin trafiği ve yol yapım çalışması yüzünden toplantıya geç kalınca araçlarla olan fotoğraflarda yer alamadım ya :(

Furkan , Umut yemeğe geleceğim demişti değil mi? Ciğerleri kaçırdığına mı yansın? Muhabbeti kaçırdığına mı yansın? Benim navigasyonu göremediğine mi yansın?:) Neyse bir daha ki buluşmaya Umut'un cezasını kesmek lazım :)

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Abi bir ara misafirliğe gidelim.

Vay be... Arkada Migros'un yanındaki kahverengi sitede de ikinci blok 3.kat da benim eski evdi... 6 sene oturup maalesef satmıştık. Efkarlandım la. :(

Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır

26 UH 178 Farlar tokat gibiydi :))

kartal gözü yaptırdım ben onaa :) :)

Yorum bağlantısı
Salman Duygu

ben siz gibi ihtiyar mıyım :D :D

İhtiyar: Daha tecrübeli+İyi tavla oynar :D anladın sen onu anladın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Tüh be; ben lokumu unutmuştum :D

Furkan sen kilo mu aldın kardeşim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır

İhtiyar: Daha tecrübeli+İyi tavla oynar :D anladın sen onu anladın

ben zaten anlamıyom abi tavladan. sen dedin oynayalım diye. zorla otutturdun masaya. ihtiyar olmak tavlayı iyi oynamaksa var sen ihtiyar ol abi :D 1600 km yol giderim hala turp gibiyimdir ;) hadi sen tavla oyna :D :D

Furkan sen kilo mu aldın kardeşim.

almış abi biraz. kendime dur diyemiyorum diyodu. :D Umut un payını da o yedi zaten. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ercan Çakmak

Bu güzel buluşma için Es Es li dostlara sonsuz teşekkürler

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Salman Duygu

ben zaten anlamıyom abi tavladan. sen dedin oynayalım diye. zorla otutturdun masaya. ihtiyar olmak tavlayı iyi oynamaksa var sen ihtiyar ol abi :D 1600 km yol giderim hala turp gibiyimdir ;) hadi sen tavla oyna :D :D

Bak bak nasıl da kıvırıyor :D Ben seni zorla oturttum demek tavlaya .Mert sen şahitsin kardeşim kim teklif etti oynayalım diye. ???

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...