İçeriğe Yönlendir

23 Şubat Eskişehir Buluşması Fotoğrafları

Borga Tansel

Recommended Posts

:D Tolga takipteyim. Senin anlamadığın bir şey bulurum ben. Öğreniyoz işte yavaş yavaş :)

Tolgahan Janım :D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Abi sende çok ciddi çıkmışsın avatarda.sizleri Tanıdıktan sonra fotoğraflar çok farklı gelmeye başladı bana. Mesela sen fotoğrafında çok ciddisin ama yüzünden gülücük eksik değil maşaalah şakalar falan :D

Avatarına en çok benzeyen benim...:)

Yorum bağlantısı
Salman Duygu

Avatarına en çok benzeyen benim...:)

:) Doğru abi. Ben seni daha iri yarı birisi zannediyordum ama :) Mesela Emmi avatarında biraz yaşlı gösteriyor. Baya bir genç ve dinamikmiş :D

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Konuyu nasıl kaşırmışım?

:unknw:

Afiyet olsun löp löp et ossun. MAE ehtiyar diyemi başa oturttunuz :p

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Evet ne var.seni cebimden çıkarır üçe katlar dörde böler karekökünü alır kotanjantını hesaplarım beee. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır

nolcakki abi yaşınızda. 40 a merdiven dayamışsınız hepsi bu :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

nolcakki abi yaşınızda. 40 a merdiven dayamışsınız hepsi bu :D :D

Sen yerinde sayacaksın değil mi? :D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Sabah hastane kağıdında yaş 38 yazıyordu, dalıp gitmişim ne var ki yani yaşımda diye...:D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abi sende çok ciddi çıkmışsın avatarda.sizleri Tanıdıktan sonra fotoğraflar çok farklı gelmeye başladı bana. Mesela sen fotoğrafında çok ciddisin ama yüzünden gülücük eksik değil maşaalah şakalar falan :D

Benim içinmi yazdıysan insanlar beni tanıyana kadar seninle aynı görüşte :D Çok iticiymişim bu sözü söyleyenler beni tanıdıktan sonra samimi olduğum dostlarım diyordu :D

Mehmet hocam bence sende avatar yap, yolda yanımdan geçsen güneş gözlüğün yoksa tanıyamam :crazy: :crazy:

Yatım (yaptım)

Ctrl+F5 yap :D

Yorum bağlantısı
Salman Duygu

Benim evin radyatör işini ne zaman hallediyoruz?

Mustafaaaa benim ledleri ne zaman yapıyoruz :D bir de sis farı eklesek mi acaba ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

hep bahane zaten :D kaç yıldır telefon alıyodun sen. he bide araba mevzusu var. piskilet alak sana ;)

Pisikleti sen alcaksan olur :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır

Benim evin radyatör işini ne zaman hallediyoruz?

dilediğin zaman abi. senin için hep müsaitim. 0536 764 44 55

Mustafaaaa benim ledleri ne zaman yapıyoruz :D bir de sis farı eklesek mi acaba ?

hocam ledler kolay iş. ne istediğine karar ver yeter ;) sis farları için far anahtarı değişmeli yada ayrı bir düğme konulmalı.

Pisikleti sen alcaksan olur :D

en iyisi sana akülü araba alak :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

güzel, güzel afiyet olsun :good1: , Haftasonu Eskişehir 'de Has hamam etkinliği varmış doğrumudur ? varsa gelirim :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

güzel, güzel afiyet olsun :good1: , Haftasonu Eskişehir 'de Has hamam etkinliği varmış doğrumudur ? varsa gelirim :p

2 sinde Maça gitmiyormusun Uğraş,

Yorum bağlantısı

en iyisi sana akülü araba alak :D

Bak o daha iyi olur gaza bastın mı gider. :D

Abi süper bir etkinlik olur gelirsen bekleriz. Hamam FCTR style :p

Yav fazla yaştan bahsetmeyin alınıyorum bak

Hocam hiç öyle şey olur mu, siz bu enerjiniz ile tüm gençleri cebinizden çıkartırsınız. ;)

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

Benden de dün akşamdan bir fotoğraf :Eskişehir club 222 yalın konseri, ne güzel mekanlar var kebapçıda buluşuyosunuz ya :D.Şaka bir yana maç için anadoluya gittiğimde, en sevdiğim illerden Eskişehire yine bayıldım :good1:

ugrs0014.jpg

Uploaded with ImageShack.us

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

Tam ideal yaştayız. :seytan:

Bu da Alper'in tavsiyesi; Kör Kamilin kavurması :yes:

ugrs0016.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Fotoğraftan sonra bende tavsiye ediyorum Kör Kamil' in kavurmasını...:) Yalnız adresi bekliyorum, ben yeni yerini bilmiyorum...:D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Sen gel, gideriz...

Sonra çay da içelim ama olur mu ? :p Yoksa doğrudan damarı tıkar bunlar, ben çiğnemeden yutacağım için...:D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Kısaca sen kendini bana emanet diyorsun yani, doğru mu anladım ? O zaman ilk bir aylık kalkınma planımıza Eskişehir' e gitme işini katalım...Kör Kamil yiyici görsün hele...:D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...