Serkan Toker 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Ya Kör Kamil ya da Mezze... Hangisi olursa artık... Hele sen gel... En kısa zamanda diyorum bu durumda kardeşim, fotoğraf bende ciddi anlamda iz bıraktı...Bir tuhaf oldum şimdi, aslında araba da mazotta var akşam yemeğini beraber mi yesek, he ne dersin ? :D Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Yaşlısın falan ama sağlam arkadaşsın Alper abi... :bravo: Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 (düzenlendi) Nasıl istersen... Maçtan sonra çorbacıya gitmiyormuyuz 2 Mart 2013 tarihinde Uğraş Özyurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Ara beni... Akşam 9:30 sonrası Barlar Sokağı civarındayım. Buluşuruz. ok Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Kör kamil kavurmacı değil zaten Serkan abi; yemelik değil içmelik mekan 1 Yorum bağlantısı
Salman Duygu 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Serkan Abi gelirsen haber ver 45 dk. içinde Eskişehirdeyim .Zaten Alper Abinin muhabbetine doyamadık geçen toplantıda. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Serkan Abi gelirsen haber ver 45 dk. içinde Eskişehirdeyim .Zaten Alper Abinin muhabbetine doyamadık geçen toplantıda. Aman diyim hocam 45 dakikada 120 km sakın diyim Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Kör kamil kavurmacı değil zaten Serkan abi; yemelik değil içmelik mekan Şimdi bu durumda Kör Kamil beni daha fazla duygulandırdı...Ateş beni mi çağırıyooooo ? Serkan Abi gelirsen haber ver 45 dk. içinde Eskişehirdeyim .Zaten Alper Abinin muhabbetine doyamadık geçen toplantıda. O zaman ben Eskişehir organizeyi görünce seni arayım aynı anda Eskişehir' e gireriz... Bilmukabele Salman... Saygılarımla.. Aman diyim hocam 45 dakikada 120 km sakın diyim Sen demezsen ben diyebilirim, Aman hocammmm, dikkat.... Yorum bağlantısı
Salman Duygu 3 Mart 2013 Paylaş 3 Mart 2013 Aman diyim hocam 45 dakikada 120 km sakın diyim Lafın gelişi canım O kadar deli değiliz Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 3 Mart 2013 Paylaş 3 Mart 2013 Lafın gelişi canım O kadar deli değiliz Hocam beren benim araba kalmış, Buralara geldiğinde haberim olsun Yorum bağlantısı
Salman Duygu 3 Mart 2013 Paylaş 3 Mart 2013 Hocam beren benim araba kalmış, Buralara geldiğinde haberim olsun Tamam kardeşim sorun değil Gelince haberleşiriz. Yorum bağlantısı
Borga Tansel 5 Mart 2013 Yazar Paylaş 5 Mart 2013 Taşındığımdan ötürü internet sıkıntısı çekiyorum, o yüzden mesaj yazamadım. Tekrardan katılan herkesin ayağına yüreğine sağlık. Siz değerli abilerimle tanıştım, ne zamandır göremediklerim ile hasret gidermiş olduk. Çok güzel bir akşam geçirdik. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 5 Mart 2013 Paylaş 5 Mart 2013 Ben tekrarını istiyorum, ciğerci olmasada olur 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts