Murat Ersel Çevik 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Gelmeyi çok istedim. Hatta gelmem için tüm şartlar hazırdı. Ali abi ile arabaya atlayıp Maraş'a ordan da Mehmet abi ile Kayseriye gelecektik süpriz paket olarak.. Sonrasında çeşitli engeller çıktı ve plana dahil olamadım.. İstemeyerekte olsa Mehmet abime söz verip de sözümden döndüğüm için kendisinden tekrar özür dilerim Hem çok güzel bir yolculuğu hemde çok güzel bir organizasyonu kaçırmış oldum. Herkesin ayağına sağlık. Satıcıııı Araban altına mı kaçırdı yine yoksa. (aklıma geldi de) Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Yetişemiyorum okumaya İhtiyarlıyormusun ne? Yorum bağlantısı
Misafir 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Ne demek istedin anlamadım sayın büyüğüm Boyunu posunu verelim MK öyle bi öptüki,kimseye sıra gelmedi Ne deyim? Diyen demiş. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Satıcıııı Araban altına mı kaçırdı yine yoksa. (aklıma geldi de) Yorum bağlantısı
Misafir 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Arkadaşlar elimde çok değerli bir video var.. Bilin bakalım kime ait.. E artık yayınla ya Yorum bağlantısı
Akan Belen 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 İhtiyarlıyormusun ne? Sanırım otomatik araç beni tembelleştirdi sanırım Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Sanırım otomatik araç beni tembelleştirdi sanırım Evet Türkçeni de bozmuş. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Sanırım otomatik araç beni tembelleştirdi sanırım Tembellikten mi, tırt mondeonun sorunlarından mı, aklının her bir köşesinde bir sorunu hallediyor bence. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Tembellikten mi, tırt mondeonun sorunlarından mı, aklının her bir köşesinde bir sorunu hallediyor bence. Tembelliktir tembellik. Yorum bağlantısı
Akan Belen 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Tembellikten mi, tırt mondeonun sorunlarından mı, aklının her bir köşesinde bir sorunu hallediyor bence. Valla sorunlar var.Halledeceğiz inşallah Hasan Basri hoca nerde yahu o deneyimli mondeo hakkında.Döktürsün size de görün gününüzü Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Valla sorunlar var.Halledeceğiz inşallah Hasan Basri hoca nerde yahu o deneyimli mondeo hakkında.Döktürsün size de görün gününüzü O gelene kadar sen bittin. Yorum bağlantısı
Akan Belen 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Çağlar abim var o olmadı şöyle göbeklisinden öğretmen var olmaz mı ki Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Çağlar abim var o olmadı şöyle göbeklisinden öğretmen var olmaz mı ki Onları kim kurtarcak? Yorum bağlantısı
Akan Belen 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Onları kim kurtarcak? Onu da mı ben düşüneyim.Önce can sonra canan demişler. Zaten bir logo göndermedin bana Yorum bağlantısı
Serkan Turan 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 E artık yayınla ya Olmazzz benim için büyük risk taşıyor.. Can güvenliğim sağlanmalı önce.. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Onu da mı ben düşüneyim.Önce can sonra canan demişler. Zaten bir logo göndermedin bana Evi altına üstüne getirdim yok bulamadım. Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 (düzenlendi) Sonunda iletileri okumaktan,yazmaya fırsat bulabildim... tabi ki ben iletimi bitirene kadar 10-15 ileti daha yazılmıştır Öncelikle...bizlere eşsiz lezzetler sunan ,Abdussamet beye binlerce kez teşekkürler...Allah gani gani kazanç versin.. Sizi'de aramızda görmek isterdik..kısmet...inşallah başka bir organizasyon'da görüşürüz Yine her zamanki gibi muhteşem bir organizasyon oldu....emeği geçen,katılan tüm arkadaşları canı gönülden kutlarım... teşekkürler iyi ki varsınız... Gelelim bendeki fotoğraflara Kiriş abim aracını zorlu parkura hazırlıyor Niğde yolunda ihtiyaç molası....Mersin ve Adana ekibi Beyaz örtünün,gökyüzü ile bütünleştiği güzel bir manzara.... Fatih abi.....anlaşılan makro çekim yapıyor.. iyi çıkmış mıdır acep Kiriş abim ....işini biliyor,oyuncağını bulmuş emin adımlarla ilerliyor.. Burak....ortamı iyi neşelendirdi iyi ki vardın.. Beyaz örtünün mükemmel görüntüsü... Naylon ile kaymak muhteşem :D not : böbrek taşı olanlar ! tavsiye ederim kesin düşer.. Günün olayı.. .adrenalin dolu kar motoru gezintisi idi... Muhammed abi şoförlüğünde,kopilot ve kameraman ben.... '''tam ekran ve biraz sesli izleyin'''' :D Düzenleme....eksik fotoğraf.. 26 Şubat 2013 tarihinde Cengiz Aratemur tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Olmazzz benim için büyük risk taşıyor.. Can güvenliğim sağlanmalı önce.. Açıklamazsan tehlikye girmeyesin. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Olmazzz benim için büyük risk taşıyor.. Can güvenliğim sağlanmalı önce.. Can güvenliğiniz önce ALLAH'a sonra da bize emanet. Ersel Abi onaylıyormusun? Yorum bağlantısı
Akan Belen 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Evi altına üstüne getirdim yok bulamadım. Düşünmen yeter. Verdik bakalım sipariş bir terslik çıkmaz ise.Gerçi biraz tuzlu olacak gibi ama ne yapalım artık Yorum bağlantısı
Serkan Turan 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Açıklamazsan tehlikye girmeyesin. Can güvenliğiniz önce ALLAH'a sonra da bize emanet. Ersel Abi onaylıyormusun? Oldumu şimdi Ersel Abi.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts