Murat Ersel Çevik 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Can güvenliğiniz önce ALLAH'a sonra da bize emanet. Ersel Abi onaylıyormusun? Onayladık bakalım. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Onayladık bakalım. Oldumu şimdi Ersel Abi.. Evet Hocam söz sende Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Sende mi Cengiz. Böyle bir organizasyon kaçırılmazdı 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Böyle bir organizasyon kaçırılmazdı Keyfimizden kaçırdık sanki. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Ne deyim? Diyen demiş. HK öpmedim ya kıskandı.Deseydin onuda öp onuda öperdim abi sorun olmazdı. Çağlar abim var o olmadı şöyle göbeklisinden öğretmen var olmaz mı ki Kim o onun ki bildiğim kadarıyla benzinliydi Gelmeyi çok istedim. Hatta gelmem için tüm şartlar hazırdı. Ali abi ile arabaya atlayıp Maraş'a ordan da Mehmet abi ile Kayseriye gelecektik süpriz paket olarak.. Sonrasında çeşitli engeller çıktı ve plana dahil olamadım.. İstemeyerekte olsa Mehmet abime söz verip de sözümden döndüğüm için kendisinden tekrar özür dilerim Hem çok güzel bir yolculuğu hemde çok güzel bir organizasyonu kaçırmış oldum. Herkesin ayağına sağlık. Canın sağolsun Semih kardeşim Bakşa sefere inşallah. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Evet arkadaşlar naylon ile nasıl kayılır görüntülü olarak eğitim başlasın İkinci video süper 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 HK öpmedim ya kıskandı.Deseydin onuda öp onuda öperdim abi sorun olmazdı. Kim o onun ki bildiğim kadarıyla benzinliydi Canın sağolsun Semih kardeşim Bakşa sefere inşallah. Olsun mondeo ve otomatik.Yakıtı karıştırma 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Olsun mondeo ve otomatik.Yakıtı karıştırma Çağırın gelsin Yorum bağlantısı
Serkan Turan 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 İkinci video süper Dikkat ettinizmi bilmiyorum ama en arkadaki benim ve altımda kaydığım bir laylon malesef yok.. :D İkinci grubun laylona oturmuştum ama onlar geride kalınca ben laylonsuz kaymaya devam ettim.. Amörtsörler iptal durumdaydı.. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Eee sende ince yanak lastik kullanmasaydın Helezon kestirmeseydin 2 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Eee sende ince yanak lastik kullanmasaydın Helezon kestirmeseydin Fabrika garantidende saymaz şimdi stabilize yolda kullandım diye.. :D 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Fabrika garantidende saymaz şimdi stabilize yolda kullandım diye.. :D Lassamı bu 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 İkinci video süper Amaaaaaan, aleme rezil olduk. Yorum bağlantısı
Serkan Turan 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Amaaaaaan, aleme rezil olduk. Amma nasıl eğlenceliydi abi bize sor sen.. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Aboooo 19 sayfa olmuş. Yemediniz içmediniz burayımı gözetlediniz....Şu an Antalya dayım foruma girme imkanım pek olmadı .Akşam saat:20.00 da diyarbakıra dönüyorum.O zaman ayrıntılı olarak sizlerle ilgileneceğim.Daha durun bende neler var neler..... 4 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Yolun açık olsun abi.. Bende diyorum bir eksik var ama kim.. Yorum bağlantısı
Ali Eren 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Tırmanışta kimse video çekmedimi yahu Biz çok arkadaydık yoksa kaçırmazdım. Seninkinin tırtlığını görünce benimkinin tırtlığının yanında benimki level mı atladı Bir anımızı anlatayım Akşam 8 gibi maraşa geldik Ali hocam evine gitmek için arabaya bindi. Ben kaldırımdayım eşyaları almak için eğildim. Ali hocanın arabasına yan yan baktım :D Ali hoca camı açtı bakma öyle o ses ön taraftaki nikalajdan geliyor dedi :D Gülmekten koptum :D He ya tırt bu focuslar. Mondi bambaşka. (hadi bari sevin biraz) :p Anlattığın ses olayına ben de çok güldüm. Hala da gülüyorum. Hocam afedersin...seni unutmak mümkünmü tabiki....aynı sürprizi istanbullarda da görmek istiyoruz İnşallah abi, çok güzel hayallerim var İstanbul'la ilgili inşallah gerçek olur. İnşallah diyorum. Benim için söylediğini düşünüyorum. Bu sene İstanbulu listeye aldım hacı Ali hocamı o gelemez tırt focusuyla Hacı bi denk getirip de gidelim. Arabalarla değil uçakla. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Hacı bi denk getirip de gidelim. Arabalarla değil uçakla. Aslında ciddi ciddi düşünüyorum Cuma günü gidip Pazar günü dönmek şartıyla 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Dikkat ettinizmi bilmiyorum ama en arkadaki benim ve altımda kaydığım bir laylon malesef yok.. :D İkinci grubun laylona oturmuştum ama onlar geride kalınca ben laylonsuz kaymaya devam ettim.. Amörtsörler iptal durumdaydı.. Sorma ya çok güldüm sana. Ordada anlattıydın de mi bana. Gardaşım sende de fotolar vardı. Niye yüklemedin. Lasmasa. Puhahahahhaaa! :D Aboooo 19 sayfa olmuş. Yemediniz içmediniz burayımı gözetlediniz....Şu an Antalya dayım foruma girme imkanım pek olmadı .Akşam saat:20.00 da diyarbakıra dönüyorum.O zaman ayrıntılı olarak sizlerle ilgileneceğim.Daha durun bende neler var neler..... Otobüsle dönüyorsan uğra diyeceğim ama vaktin var mı bilmiyorum canım abim. Aslında ciddi ciddi düşünüyorum Cuma günü gidip Pazar günü dönmek şartıyla Hacım, geçen İstanbul ekibinden biriyle telefonda konuşurken şu kime söyledim tam hatırlamıyorum ama aynı şeyleri düşünmüşüz. Yolda da sana söyleyecektim. Unutmuşum. Bu konuyu detaylı görüşelim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Tatil döneminde veya seminer de artık bir ayarlayalım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts