Ali Eren 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Tatil döneminde veya seminer de artık bir ayarlıyalım. Eyvallah Hacım, erken bilet işlerine girişelim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Eyvallah Hacım, erken bilet işlerine girişelim. Bakarız kardeş. Yorum bağlantısı
Ümit Akkaya 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Mahmut hocam, Ahmet Kiriş, Tolgahan Sağlam'ın izinleri olursa bol aksiyonlu bir video daha paylaşmak isterim... Onay bekliyorum Yorum bağlantısı
Akan Belen 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Onayımı var bu işin artık Hele o tren pardon naylon videosundan sonra Yorum bağlantısı
Ümit Akkaya 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 (düzenlendi) Demedi deme, sana uyuyorum Akan kardeş. Video geliyor. (Gerçi öyle absürd bir şey yok ama yine de izin isteme gereği duydum işte. Gerekli görülürse silinebilir) Hocam ayıb oluyo... 26 Şubat 2013 tarihinde Ümit Akkaya tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Akan Belen 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Gizli diyor videoda yanlız.Sanırım Ahmet'lerin Kiriş var amma 1 Yorum bağlantısı
Ümit Akkaya 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Gizli diyor videoda yanlız.Sanırım Ahmet'lerin Kiriş var amma Private idi, düzenledim. Şimdi tamam. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Mahmut hocam, Ahmet Kiriş, Tolgahan Sağlam'ın izinleri olursa bol aksiyonlu bir video daha paylaşmak isterim... Onay bekliyorum İstediğin videoyu yayınlayabilirsin abi. kaprislerim yok Demedi deme, sana uyuyorum Akan kardeş. Video geliyor. (Gerçi öyle absürd bir şey yok ama yine de izin isteme gereği duydum işte. Gerekli görülürse silinebilir) Hocam ayıb oluyo... Bi de şiddet yok diyorlar gene söylüyorum öfelemeyeydi iyiydi Ellerine saglık abilerimin. İyi yaptılar. Kör mü; bende atmasaydim Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 (düzenlendi) Tolgahan ile ilk tanışmamız dı ama sanki 10 yıldır tanıyormuşum gibi cana yakın anlayışlı sempatik bir kardeşimiz,umarım kızmamışsındır bu şakalara. 26 Şubat 2013 tarihinde Fatih Uzun tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Sorma ya çok güldüm sana. Ordada anlattıydın de mi bana. Gardaşım sende de fotolar vardı. Niye yüklemedin. :D Otobüsle dönüyorsan uğra diyeceğim ama vaktin var mı bilmiyorum canım abim. Hacım, geçen İstanbul ekibinden biriyle telefonda konuşurken şu kime söyledim tam hatırlamıyorum ama aynı şeyleri düşünmüşüz. Yolda da sana söyleyecektim. Unutmuşum. Bu konuyu detaylı görüşelim. Gardaşım bende 2 özel video var ama yayınlamam bende saklı.. İkiside yıkma videosu.. Sen iyi bilirsin kimler olduğunu.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Tolgahan ile ilk tanışmamız dı ama sanki 10 yıldır tanıyormuşum gibi cana yakın anlayışlı sempatik bir kardeşimiz,umarım kızmamışsındır bu şakalara. Abi ben çok mutluyum seninle ve sizlerle tanıştığıma. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim abicim. Abi kızmak ne ki İnan hoşuma bile gidiyor. Diyorum ya elinize saglık çok iyi yaptınız. Eğlenmedikten, sakalasmadiktan sonra ne ise yarar ki. Benim size karşı bu kusurum olduysa affola.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Nasıl olsa tatil bol... Bir de tabii lay lay yapılan seminerler... Bu dönemde aldığımız para haram biliyormusun. Devlet bizi boşu boşuna okulda tutup ve boşu boşuna para veriyor. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Benim de telefon ile çektiğim resimler var,bir tane deneyeceğim büyük ise resimler tekrardan ufaltırım. Burada Ahmet bizi çok mahçup etti,kesene bereket kardeşim. Meşhur rampamız emmi ekşına hazırlanıyor burada soldan 3 kişi fotoşopla koyumuş gibi duruyor ama değil 10 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Şubat 2013 Yazar Paylaş 26 Şubat 2013 Ben öyle bir poz verdiğimi hatırlamıyorum 2 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Sanki sen le Naci nin üzerine birşey düşecekmiş gibi de biz niye kımıldamıyoruz. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Fatih abi o forma nedir ya Erciyes te bir Aslan 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Gardaşım bende 2 özel video var ama yayınlamam bende saklı.. İkiside yıkma videosu.. Sen iyi bilirsin kimler olduğunu.. İyi bilirim gardaşım, sen onları youtube yükle linki bana özelden gönder. Elbet bir gün lazım olur. Nasıl olsa tatil bol... Bir de tabii lay lay yapılan seminerler... Gısganç adam seni, cevap vermesen olmaz de mi? Bak senin için bizim okulun otoparkından bir kaç foto yüklerim buraya, haberin olsun. Benim de telefon ile çektiğim resimler var,bir tane deneyeceğim büyük ise resimler tekrardan ufaltırım. burada soldan 3 kişi fotoşopla koyumuş gibi duruyor ama değil - - - - - Ben öyle bir poz verdiğimi hatırlamıyorum Bu pozu verirken Emmi'ye kartopu attıydı yengem. Galiba Naci'ye değdiydi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Şubat 2013 Yazar Paylaş 26 Şubat 2013 Evet kartopu da fotoğrafta görülüyor Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Gardaşım bende 2 özel video var ama yayınlamam bende saklı.. İkiside yıkma videosu.. Sen iyi bilirsin kimler olduğunu.. Videoları tarihin karanlık sayfalarına gömmeye hakkın yok, sür piyasaya piyasalar şenlensin 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts