İçeriğe Yönlendir

2013 Erciyes Toplantısı

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Fatih Uzun

Buyrun arkadaşlar beklenen EMMİ operasyonu.. :D

Arda ile Merve nasıl da babalarını savundular,canlarım benim gözlerinden öperim onların.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Yönetimi devirmişler, devrim olmuş :p

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Yönetimi devirmişler, devrim olmuş :p

Yönetimde sıkıntı var Sani, benden duymuş olma. Biz Emmi'yi deviriken Serkan abi, hiç müdahele etmedi. :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Yönetimde sıkıntı var Sani, benden duymuş olma. Biz Emmi'yi deviriken Serkan abi, hiç müdahele etmedi. :D

Vuuuuu, kaleyi içeriden fethetmişsiniz :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Tehdit ettim hepsini, bıraktılar beni.. Yaşasın demokrasi :D

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Serkan müdahale etse başına geleceklerini bildiğinden müdahele etmedi,akıllı adamı severim. :)

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)

Tehdit ettim hepsini, bıraktılar beni.. Yaşasın demokrasi :D

Yakın zamanda sana hegomonik yönetici dediklerinde inkar ediyordun. Bak doğruymuş. :p

Serkan müdahale etse başına geleceklerini bildiğinden müdahele etmedi,akıllı adamı severim. :)

Aynen abi, zaten o bi de şevkatli admin amma Emmi hegomonik admin. :biggrin:

düzeltme hegomanik /hegomonik

tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
(düzenlendi)

Sen neyine güvenip olayın içine girdin onu anlamadık :D Bir yumrukla 1 ay sakat gezdin :D Akıllanmadın galiba. Biliyorsun ki Ertan Abi Sivasta Fatih Abi İstanbulda. Seni kim koruyacak Ahmetin Gazabından. Ben bile koruyamam. Ahmetle ne zaman tokalaşsam 3-4 gün lim sakat geziyorum :D

tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Emmiyi felaketten koruyan kız evlat varlığıdır. Canım Merve yetişti babasına sarıldı. Arda tipik bir erkek evlat, video da görünmüyor son darbeyi de o vuruyordu :D

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Emmiyi felaketten koruyan kız evlat varlığıdır. Canım Merve yetişti babasına sarıldı. Arda tipik bir erkek evlat, video da görünmüyor son darbeyi de o vuruyordu :D

Emmi hep diyor zaten. Kızınız olana kadar baba olduğunuzu anlamıyorsunuz diyor :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Emmi hep diyor zaten. Kızınız olana kadar baba olduğunuzu anlamıyorsunuz diyor :D

Biz anlayamayacaz mı şimdi :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Biz anlayamayacaz mı şimdi :p

Ben ikinciyi bekleyeceğim. Rabbim bilir bizimkini :D

Ama sende görünürde anlamayacaksın :D Artık ız torun bekle :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Ben ikinciyi bekleyeceğim. Rabbim bilir bizimkini :D

Ama sende görünürde anlamayacaksın :D Artık ız torun bekle :D

O hooooo :D

Bu arada yeri değil ama şimdi konuyu nerden bulacam :D ne güzel kar yağıyor lapa lapa :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)

Sen neyine güvenip olayın içine girdin onu anlamadık :D Bir yumrukla 1 ay sakat gezdin :D Akıllanmadın galiba. Biliyorsun ki Ertan Abi Sivasta Fatih Abi İstanbulda. Seni kim koruyacak Ahmetin Gazabından. Ben bile koruyamam. Ahmetle ne zaman tokalaşsam 3-4 gün lim sakat geziyorum :D

Farkındayım ama ne yapayım, Ahmet abi ile uğraşsam da yiyorum yumruğu uğraşmasam da. Bari uğraşıp tadını çıkarayım. :D

Şanşlıyım yani ben. :)

düzeltme : şanlıyım /şanşlıyım

tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

1-Farkındayım ama ne yapayım, Ahmet abi ile uğraşsam da yiyorum yumruğu uğraşmasam da. Bari uğraşıp tadını çıkarayım. :D

2- Şanlıyım yani ben. :)

1-Uğraşmadan yediğin yumruğun şiddeti ile uğraşıp yediğin yumruğun şiddeti aynıysa sorun yok :D

2-Şanlıyam anlıyam :) Allah nazarlardan saklasın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan
(düzenlendi)

Anaaa :scare: toplantıda yöneticiye neler etmişler. Yok abi ben gelmem toplantı moplantı derken, hiç ederler beni arada. :tirs:

:boks: yiyen üyeler de varmış... Bir oyuna mı geldik yoksa? FightClubTR olmasın bu :unsure2: Tırstım netekim.

tarihinde Yasir Uslan tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

NightClubTr olmadıktan sonra sıkıntı yok Abi.! :)

Bana uyar :):fiuw:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Naci Özkan

Sabah:

-6.30'da buluşulacak tabi benim uyku düzeni sakat olduğundan 2 gibi anca kalkabildim.5.45'e alarmı kurmuştum ama :) 6.25'de Fatih abi aradı uyandırdı.Geliyorum abi diyip son hız evden fırladım

-Neysek ben de dahil herkes geceikmiş :)

-Ardından sabah pozantıda çorba içtikten sonra yola çıktık.Sanırım 9.30 gibi falan kayserideydik yanlış olmasın genede.

-Ardından Erciyese tırmandık,Sucuklarımızı yedik ekmek arası (Abdulsamed abi olmadı ama ... herşey için teşekkürler).Çokta lezzetliydi.

-Biraz karla falan oynaştık ettik,keşife çktık etrafta.

-Ardından ısrarla kızak alalım dememe rağmen almadınız :( O kadar eğlenceliydiki anlatamam.Önce ben naciyi geçiyordum(Her ne kadar arkamdan rüzgar tünelime girsede :p) ,sonra kızağı chiplisi ile değiştirdi beni tokatlamaya başladı.Adam frenle iniyor ben arkadan frensizim yetişemiyorum.Çok zevkliydi makaslar falan acayip zevk aldım :) Çok büyük atraksiyonlar yaşadık hele bir tanesinde acayip kasıldım.Biriyle yarışırken o kadar kasılmıyorum :D

-Tabi yemeğe gecikmişisz biz,geldik üstümüzü değiştirelim falan derken yola koyulduk.

-Herkese çok teşekkür ederim güzel bir gün geçirdik :)

-Yol arkadaşlığı için Naci kardeşim,Fatih abi ve Fatih abinin abisine teşekkür ederim(Fatih abi bu arada olmadı :( )

-Bol bol kurum temizledik :D Bendeki resimelre gelince çok az var;

Kardesim oncelikle ben tesekkur ederim keyifli bir yolculuk oldu :)

Kizakla kapismamiz kadar keyifli olamaz tabiki:) İlk etapta ruzgarina girmem fayda etmedi ama chiplendikten sonra tutamadim kizagi altimdan kayiyordu gavur :)

Asil bole olmadi kardesim haberin olsun :(

Yemegide kacirdik ama olsun eglenmeye degerdi :)

Yorum bağlantısı
Naci Özkan

Sanki sen le Naci nin üzerine birşey düşecekmiş gibi de biz niye kımıldamıyoruz. :)

Aynen fatih abi nasi durmussam ole :)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Tam olarak 1:30 da yanınızdan hızla geçende benim, özel bir program sayesinde filmi 10 bin kez yavaşlatıp ancak görebildim, sürat yapmak benim yaşam tarzım demek ki...siz görmeye uğraşmayın, sadece ben ve pentagon kullanıyoruz bu programı...

İzledim de gerçekten seyirci kalmışım olaya ama doğrusunu yapmışım...:D

İçim içime sığmadı, göz yaşları ile izledim ama bir şey yapamadım...:p

Aklı farkeden adamı da ben severim biraderim, cin gibisin valla...:D

• Beğen 11
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Serkan abi sen ne zaman yükleyebilirsin resimleri.

Gelecek sene ki Erciyes buluşmasına kadar yetişir :) Acelen ne böyle :p

Tam olarak 1:30 da yanınızdan hızla geçende benim, özel bir program sayesinde filmi 10 bin kez yavaşlatıp ancak görebildim, sürat yapmak benim yaşam tarzım demek ki...siz görmeye uğraşmayın, sadece ben ve pentagon kullanıyoruz bu programı...

Zaten dikkat edersen abi sizi görür görmez Muhammed direksiyonu tam ters istikamete kırıyor..Biliyor yetişemeyeceğini hiç bulaşmıyor bile :p

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Zaten dikkat edersen abi sizi görür görmez Muhammed direksiyonu tam ters istikamete kırıyor..Biliyor yetişemeyeceğini hiç bulaşmıyor bile :p

Muhammed orada rüzgarı hissedip geriye doğru bakıyor farkındaysan...Ancak plakayı okuyacak fırsatı olmuyor maalesef, fark edebildiği benim görüntüden sonra gelen motor sesi...:D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...