Mehmet Kaya 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Ya sen benim arabayla gezecektin,unuttuk Niye dip gaz nasıl yapılır onumu göstereceksin Emmi biliyor onu merak etme Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Evet kartopu da fotoğrafta görülüyor Pozun orjinal duruyor ama seni fotoşla o kalabalığın arasından çıkarıp çılgın bir parti içine sokarlarsa (mesela ayvacı adminim becerir bu işi ) o zaman seyret. Tam fotoşluk bu poz. bence sildir bunu 1 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Videoları tarihin karanlık sayfalarına gömmeye hakkın yok, sür piyasaya piyasalar şenlensin Abi şimdilik dursun bakalımda ilerde elbet lazım olacak.. Çok önemli o videolar zengin olabilirim o derece.. :D 2 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Serkan sen de emminin şu video su var mıydı,hani ben onu kara yatırırken tamam Fatih seni mod yaptım bırak beni dediği video. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Serkan sen de emminin şu video su var mıydı,hani ben onu kara yatırırken tamam Fatih seni mod yaptım bırak beni dediği video. Var abide emmiyi bekliyorum.. Tamam seni klup üyesi yaptım derse emmiye satarım telif hakkını.. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Şubat 2013 Yazar Paylaş 27 Şubat 2013 Yükleyin yaa... Merak ettim.. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Bizsiz foto haaa.! Yok yaaaa... Hatta ve hatta... Yalnız sabah gelirken pekmezi fazla kaçırmışız galiba, Erciyes'te neredeyse kolsuz gömlekle gezecektik.! Süpersin kardeşim...... 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Eveeet..... Nasıl anlatsam bilemiyorum, gözlerim kararıyor..... O neşe dolu , deli dolu insan ben değilim sanki........ Mükemmelinde ötesinde bir toplantıydı....Anlatılmaz sadece ve sadece yaşanır..... 9 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Eveeet..... Nasıl anlatsam bilemiyorum, gözlerim kararıyor..... O neşe dolu , deli dolu insan ben değilim sanki........ Mükemmelinde ötesinde bir toplantıydı....Anlatılmaz sadece ve sadece yaşanır..... Eee hala bilemiyon mu nasıl anlatacağını bekleyecekmiyiz daha 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Arkadaşlarla birlikte 20 sayfanın hepsini okuduk.Bütün fotoğraflara baktık.....Söylediklerini aktarıyorum..... OLMAZ BÖYLE BİR DOSTLUK ARKADAŞ....... :bravo: 10 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Yükleyin yaa... Merak ettim.. Önce isteklerim karşılanmalı.. Akşam eve gidince yükleyeceğim abi eminmisin bak son kez soruyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Anlattığın ses olayına ben de çok güldüm. Hala da gülüyorum. Seninkinden de ciddi ciddi ses geliyordu tırtfocustırtfocustırtfocustırtfocustırtfocustırtfocus diyordu 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Şubat 2013 Yazar Paylaş 27 Şubat 2013 Önce isteklerim karşılanmalı.. Akşam eve gidince yükleyeceğim abi eminmisin bak son kez soruyorum.. Yükle yaa.. her gün tehdit edilmektense görsün herkes bitsin bu çile 6 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Yarın deyince en heyecanlı yerde reklam girer gibi oldu. Yorum bağlantısı
Serkan Turan 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Yükle yaa.. her gün tehdit edilmektense görsün herkes bittin bu çile Peki abi bunu sen istedin.. Halbuki diğeri daha kolaydı ama sen zor olanı seçtin.. Yarın deyince en heyecanlı yerde reklam girer gibi oldu. Yarın olurmu abi akşam ilk fırsatta sergileyeceğim ürünü.. Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Bizsiz foto haaa.! Yok yaaaa... Hatta ve hatta... Yalnız sabah gelirken pekmezi fazla kaçırmışız galiba, Erciyes'te neredeyse kolsuz gömlekle gezecektik.! Abi görüyorsun dil mi ! biz abilerimizi kardeşlerimizi düşünüp su getirmeye gidelim,onlarda yokluğumuzu bilip hemen toplu fotoğraf çekilsinler...biz buna göz yumar mıyız :D Abim ellerine sağlık harika olmuş 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Serkan, hadi yükle şu videoyu kardeşim. Seninkinden de ciddi ciddi ses geliyordu tırtfocustırtfocustırtfocustırtfocustırtfocustırtfocus diyordu Çok tatklitçisin sen ya. Bunun aslı tırttırtmonditırtmondi....... değil miydi. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Serkan, hadi yükle şu videoyu kardeşim. Çok tatklitçisin sen ya. Bunun aslı tırttırtmonditırtmondi....... değil miydi. Ne demişler bu dünya etme bulma dünyası :D 1 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Serkan, hadi yükle şu videoyu kardeşim. Çok tatklitçisin sen ya. Bunun aslı tırttırtmonditırtmondi....... değil miydi. Tamam kardeşim yüklüyorum birazdan.. Sabırsızlıkla bekleyin.. Yorum bağlantısı
Serkan Turan 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Buyrun arkadaşlar beklenen EMMİ operasyonu.. 3 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Şahin abi vedalaşamadık ya doğru dürüst Chıp lenmiş arabayla vedalaşılmıyor. Kaptırıp gidiyor yolda.... 3 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Pozun orjinal duruyor ama seni fotoşla o kalabalığın arasından çıkarıp çılgın bir parti içine sokarlarsa (mesela ayvacı adminim becerir bu işi ) o zaman seyret. Tam fotoşluk bu poz. bence sildir bunu Yeekkk yeeaaa! Yaşamayı seviyorum 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Buyrun arkadaşlar beklenen EMMİ operasyonu.. Ellerine sağlık, Sayın Kiriş'in videosunu da istiyoruz. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts