Serkan Toker 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Serkan abi bugün atar eminim. Ben fotoğraf çekmedim, onu da nereden çıkardınız yahu ? Değişik bir kartopu oynama şekli, gerçi Ahmet kartopuna dur işareti yapmış bana kalırsa... 5 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Peki durmuş mu o önemli Bence durmamış çünkü sonradan Tolgahan bunun cezasını ödedi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Malzeme yeter gibiydi... Burak acıkmış galiba.. Yavru aslanlar... Yorgun savaşçı... Sonuna gülücük koymayı unutma... Sonuçta Ford, neyine bakıyorsunuz kardeşim.. Delikanlı.. Kızak mı kayıyorlar araba geçecek diye yol mu açıyorlar bilmiyorum...Kızak tamamen kara batmış gibi geldi bana... Çayı nereden buldun dedim, buldum işte dedi... Düşene vurulmaz, ayıp.. Fatih Uzun, tek fotoğraf meraklısı sendin öyle mi, yanılıyorsun kardeşim.. 15 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Ali, biz burada seninle neyi paylaşamıyoruz birader ? 1 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Emmi operasyonu başarılı geçmiş sanırım beğenen çok olmuş.. Emmi sen beğenmedin mi yoksa.. Ali, biz burada seninle neyi paylaşamıyoruz birader ? Emmiyi yıkmanın planını yapıyordunuz ama iş ciddiye binince izleyici konumuna geçtin sayın adminim.. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mart 2013 Yazar Paylaş 2 Mart 2013 Güzel ya.. yaşanmış bir şey, ben sizlerle olmaktan mutluydum 5 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Güzel ya.. yaşanmış bir şey, ben sizlerle olmaktan mutluydum Eyvallah abim bende sizlerle olmaktan mutluyum.. Allah razı olsun dostluğunuzdan.. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Ali, biz burada seninle neyi paylaşamıyoruz birader ? Niğde gazozu olabilir.Sonuncuyu sen almıştın 3 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Çok güzeldi yav..... Bi daha ypalım bi daha yapalım nolur nolur...... 4 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Şahin abi herkesin Gazozunu açtı, hemde çok seri şekilde:) Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Çakmakla tüm gazozları açtım.Eve gelince çakmağımı emekliye yırdım.... 1 Yorum bağlantısı
Ümit Akkaya 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Niğde gazozu demişken; -Bir adet çakmak -Birçok Niğde Gazozu (Emmi'ye tekrar teşekkürler) -Ve bir de profesyonel. Gazoz vb. ne olursa olsun böylesi hızlı ve ustaca bir teknikle karşılaşmamıştım. Etkileyiciydi Şahin Abi. Saygılar. 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Tam olarak 1:30 da yanınızdan hızla geçende benim, özel bir program sayesinde filmi 10 bin kez yavaşlatıp ancak görebildim, sürat yapmak benim yaşam tarzım demek ki...siz görmeye uğraşmayın, sadece ben ve pentagon kullanıyoruz bu programı... Abicim senin kullandığın sürüm eski demek,yada son güncellemeleri yapmamışsın...bir an önce yapıver neden dersen 3:18 de daha hızlı bir karşılaşma var onu gözden kaçırmışsın. Yorum bağlantısı
Ali Eren 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Anaaa toplantıda yöneticiye neler etmişler. Yok abi ben gelmem toplantı moplantı derken, hiç ederler beni arada. yiyen üyeler de varmış... Bir oyuna mı geldik yoksa? FightClubTR olmasın bu Tırstım netekim. Tırsma, tırsma Yasir abi. Kaderden kaçılmaz. Bir gün elbet bir toplantı da yakalanırsın bize. Bacanağın da kurtaramaz seni. Hatta destek bile olur bize. Ali, biz burada seninle neyi paylaşamıyoruz birader ? Abi gerçekten açıklamamı istiyor musun? Niğde gazozu olabilir.Sonuncuyu sen almıştın Yok abi, gazoz meselesi değil mevzu çok derin. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mart 2013 Yazar Paylaş 2 Mart 2013 Şahin genelde silahı çekip tehdit ediyordu, gazozlar kendiliğinden açılıyordu... Çakmakla mı açtı bu sefer.. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Şahin abi herkesin Gazozunu açtı, hemde çok seri şekilde:) Niğde gazozu demişken; -Bir adet çakmak -Birçok Niğde Gazozu (Emmi'ye tekrar teşekkürler) -Ve bir de profesyonel. Gazoz vb. ne olursa olsun böylesi hızlı ve ustaca bir teknikle karşılaşmamıştım. Etkileyiciydi Şahin Abi. Saygılar. Abicim senin kullandığın sürüm eski demek,yada son güncellemeleri yapmamışsın...bir an önce yapıver neden dersen 3:18 de daha hızlı bir karşılaşma var onu gözden kaçırmışsın. Cengizimin açmasınıda unutmayın.Cengizimde çok seri açmıştı 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Abicim senin kullandığın sürüm eski demek,yada son güncellemeleri yapmamışsın...bir an önce yapıver neden dersen 3:18 de daha hızlı bir karşılaşma var onu gözden kaçırmışsın. Bendeki sürüm yavaşlatıyor ama sonra normale döndürmüyor...E senin dediğin dakikalara gelmek için 10 bin kez yavaşlatılmış videoyu bir ay seyretmek lazım.. SpeedySerkhan Sende nasıl var program, korsan mı kullanıyorsun yoksa...Çok ayıp... 3 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Sende nasıl var program, korsan mı kullanıyorsun yoksa...Çok ayıp... Kendim evde yaptım 6 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Ama şunu anladım ki, kar motoruyla ne Ahmet'in ne de Serkan Abi'nin peşinden gitmeyecekmişsin. İkisi de bir türlü gitmiyor arkadaş. İlkinde Serkan Abi, ikincisinde Ahmet yüzünden tepeye tırmanamadık. Baktık, ihtiyarlamış bunlar, çekilecekleri yok önümüzden, biz de yan yoldan çıktık tepeye mecburen. Yakıtı kendiler mi koymuşlar neci, basmaya korkuyorlar gaza.! Siz giderken biz o yollardan geri dönüyorduk hocam..Söyletme şimdi bize bunları... 1 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Tırsma, tırsma Yasir abi. Kaderden kaçılmaz. Bir gün elbet bir toplantı da yakalanırsın bize. Bacanağın da kurtaramaz seni. Hatta destek bile olur bize. Bende her toplantıya +3 katılırım Aliciğim, profesyonel yardım alırım yani 1 Yorum bağlantısı
Anıl Kandemir 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 bu konuyu kitlesek ve , forumun derinlerine yollasak , hala kıskanıyorummm 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts