Ali Eren 3 Mart 2013 Paylaş 3 Mart 2013 Bende her toplantıya +3 katılırım Aliciğim, profesyonel yardım alırım yani Biz onları önce foruma üye yaparız, sonra da hepsini tek tek yıkarız. bu konuyu kitlesek ve , forumun derinlerine yollasak , hala kıskanıyorummm Len ben bile gittim Anıl, nedir bu sendeki yoğunluk kardeşim. Azıcık şartları zorlayayadın da şimdi böyle kıskançlıktan çatlamayaydın. Bu osman usta kim ya ? Osman Usta, İstanbul'dan abi. Çok sevdiğim ustalarımızdandır. Çağlar abinin de komşularıdır. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 3 Mart 2013 Paylaş 3 Mart 2013 (düzenlendi) Bu osman usta kim ya ? fiestayı 2,9 cosworth motorlu düşün, İşte Osman ustamız böyle bişey,,,, 3 Mart 2013 tarihinde Şahin Topaloğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Anıl Kandemir 3 Mart 2013 Paylaş 3 Mart 2013 Mesaj alındı Abi , Nispete gerek yok yapmayınnn Biz onları önce foruma üye yaparız, sonra da hepsini tek tek yıkarız. Len ben bile gittim Anıl, nedir bu sendeki yoğunluk kardeşim. Azıcık şartları zorlayayadın da şimdi böyle kıskançlıktan çatlamayaydın. Osman Usta, İstanbul'dan abi. Çok sevdiğim ustalarımızdandır. Çağlar abinin de komşularıdır. Valla Abi Antalya'ya gidiyordum geri yoldan döndüm , Babam'da yurt dışındaydı aile ve işler bana kalmıştı , o olmasa bi program için Antalya'da olacaktım yine olamayacaktım , hadi bunu es geçtik , artık Bahar toplantılarından birine kısmet 1 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 3 Mart 2013 Paylaş 3 Mart 2013 Çok güzeldi yav..... Bi daha ypalım bi daha yapalım nolur nolur...... Abi açıyımmı yeni tarihli bir toplantı konusu.. bu konuyu kitlesek ve , forumun derinlerine yollasak , hala kıskanıyorummm Cıık olmazz.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts