İçeriğe Yönlendir

2013 Erciyes Toplantısı

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Cagatay Celik

Güzel etkinlik olmuş çok fena imrendim. Benimde katılabildiğim nice toplantılara inşallah.. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Herkesin ayağına sağlık.Gitmediğim için üzüldüm.Bir ara niyetlenmiştim ancak olmadı.Çok güzel vakit geçirmişsiniz.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Çok çok güzel olmuş.Giden herkesin ayaklarına yüreklerine sağlık.Darısı nice toplantıların başına. :nazar:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ertan, Muhammed, Erdal Usta.. Emekleri çok ya.. Hakkınızı helal edin arkadaşlar..

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Çok güzel bir gündü.Vesile olan herkese teşekkürler.Yüzüm çok yanmış hemen tedbir aldım..Servet abi ve Mk ya geçmiş olsun diyorum.

Köfteler ve sucuklar mükemmeldi.Bize bu lezzeti sunan ancak bugün aramızda olamayan özel insana, bunları pişirmekte yoğun çaba harcayan Muhammed,Ahmet ve Cengize ayrıca teşekkür ederim.Hakkınızı helal edin.Ertan abi sende bizi çaysız bırakmadın emeğin büyük oldu.Ayrıca hertürlü yiyeyecek içecek içinde ne desek kelimeler yetmeyecek...Sonsuz teşekkürler..

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Yarım saat önce eve ulaştım. Evdekiler kapkara olmuşsun diyorlar. Çok fena yanmışım.

Gerçekten mükemmel bir gündü. Emeği geçen herkese yürekten teşekkürler.

Mehmet Kaya ile sadece Emmi ve Serkan Turan'a haber vererek kendimizi listeye Emminin yanına +2 ekleterek arkadaşlara sürpriz yaptık.

Ertan abi, Hakan Kurt ve Burak Çınar'a yolda gelmiyormuşuz gibi şaka yaptık.

Kar da iyi debelendik. Burak'ı fazla hırpaladık. Kayak keyfi mükemmeldi.

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

yüreğinize sağlık, tebrik ediyorum arkadaşlar. :çokkıskananadamsmileyi: :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Eren
Ertan, Muhammed, Erdal Usta.. Emekleri çok ya.. Hakkınızı helal edin arkadaşlar..
:bravo: :bravo: :bravo:
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Yarım saat önce eve ulaştım. Evdekiler kapkara olmuşsun diyorlar. Çok fena yanmışım.

Gerçekten mükemmel bir gündü. Emeği geçen herkese yürekten teşekkürler.

Mehmet Kaya ile sadece Emmi ve Serkan Turan'a haber vererek kendimizi listeye Emminin yanına +2 ekleterek arkadaşlara sürpriz yaptık.

Ertan abi, Hakan Kurt ve Burak Çınar'a yolda gelmiyormuşuz gibi şaka yaptık.

Kar da iyi debelendik. Burak'ı fazla hırpaladık. Kayak keyfi mükemmeldi.

Sürpriz süperdi ama kardeşim.. Teşekkür ediyorum geldiğiniz için yüreğinize sağlık..

Burak gerçekten çok hırpalandı.. Ahmet abimin hırpalama resimleri mevcut ama koymaya yüreğim el vermiyor.. :D

Gerçekten abi hakkınızı helal edin siz pişirdiniz biz yedik valla.. :bravo: :bravo:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Eve 10dk önce ulaştım. Yüzümde fena sekilde bir yanık var :D

Emegi gecen herkese, katılan herkese ve 4 kez beni kar'a yatiran Abi'lere (onlar kendilerini biliyorlar :) ) sonsuz teşekkürler.

Harikaydi ya. Bende olan resimleri de ancak yarın atabilirim :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Polat

Çok güzel bir buluşma gerçekleşmiş, imrendim doğrusu, tebrikler. Ankara'da başka kulüplerin buluşmalarına epey bir katılmışlığım oldu, bundan sonra ise kısmet olursa FCTR buluşmalarında yer almak üzere iyi akşamlar... :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)

Ertan, Cengiz, Muhammed ve Ahmet abilerime, Erdal Usta'ya emekleri için çok teşekkürler.

Bugün ayrıca forumdan uzun zamandır tanışıp ama yüzyüze görüşemediğimiz birçok arkadaşımızı da görme fırsatı buldum.

YSB, Fatih Uzun, Ertan Çabuk, Ayhan Onaran, Mehmet Turnacıoğlu, Tolgahan Sağlam,, Serdal Soysal, Cemal Demirezen. Salman Duygu, Mehmet Çayır, Mustafa Koçak abilerim, kardeşlerim hepinizi gördüğüm için çok mutlu oldum.

Düzenleme: YSB kardeşim seni yazmayı unutmuşum.

tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi
  • Beğen 9
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Yüreklerinize sağlık... Kayak ekibi, emmi seyahat ve fordclubtr..

Tam anlamıyla mükemmelsiniz.. Rabbim tadınızı, keyfinizi bozmasın :nazar:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Sürpriz süperdi ama kardeşim.. Teşekkür ediyorum geldiğiniz için yüreğinize sağlık..

Burak gerçekten çok hırpalandı.. Ahmet abimin hırpalama resimleri mevcut ama koymaya yüreğim el vermiyor.. :D

Gerçekten abi hakkınızı helal edin siz pişirdiniz biz yedik valla.. :bravo: :bravo:

Aynen vallahi, ellerine emeklerine sağlık.

Hayırrrrrrr :shok::rolleyes:

:D :D :D

Eve 10dk önce ulaştım. Yüzümde fena sekilde bir yanık var :D

Emegi gecen herkese, katılan herkese ve 4 kez beni kar'a yatiran Abi'lere (onlar kendilerini biliyorlar :) ) sonsuz teşekkürler.

Harikaydi ya. Bende olan resimleri de ancak yarın atabilirim :)

La gardaşım sen de hiç direnmedinki ama ya. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Ertan, Cengiz, Muhammed ve Ahmet abilerime, Erdal Usta'ya emekleri için çok teşekkürler.

Bugün ayrıca forumdan uzun zamandır tanışıp ama yüzyüze görüşemediğimiz birçok arkadaşımızı da görme fırsatı buldum.

Fatih Uzun, Ertan Çabuk, Ayhan Onaran, Mehmet Turnacıoğlu, Tolgahan Sağlam,, Serdal Soysal, Cemal Demirezen. Salman Duygu, Mehmet Çayır, Mustafa Koçak abilerim, kardeşlerim hepinizi gördüğüm için çok mutlu oldum.

Aynen sana katılıyorum kardeşim yeni tanıştığım güzel insanlara teşekkür ediyorum.. Yüreğinize sağlık..

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Sen olaydın Ahmet abi neler ederdi sana :D

Keşke olaydım.. Şu okul bir bitsin de o zamana herşey kabul :D

Senin resimleri de merakla bekliyorum ama :p

Yorum bağlantısı

Herkes bot, çorap, içlik al dedi yanına biride güneş kremi demedi. Emegi geçen gelen gelemeyen herkes hakkını helâl etsin çok keyifli yolculuk oldu güzel başladı güzel bitti. Resimler ve videolar yarın inşallah.

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Ben neden yokum bu listede :angry: :angry:

İlk defa yüz yüze görüştüklerim onlar. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
Herkes bot, çorap, içlik al dedi yanına biride güneş kremi demedi. Emegi geçen gelen gelemeyen herkes hakkını helâl etsin çok keyifli yolculuk oldu güzel başladı güzel bitti. Resimler ve videolar yarın inşallah.

Bizim kayma videosunu unutma..

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Eyvallah kardeşim, seni de özlemiştim, çok iyi oldu vallahi.

Yol arkadaşım, çok keyifliydi seninle yolculuk yüreğine sağlık.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...