İçeriğe Yönlendir

2013 Erciyes Toplantısı

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Maşallah. Yine çok güzel bir etkinliğe imza atmışsınız. Hepinizin, emeği; içtenliği; arkadaşlığı; dostluğu bu karelerde ve satırlarda yine. Yüreklerinize sağlık.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Abdussamed abimize bu güzel ikramları için ayrıca çok çok teşekkür ederiz. :bravo: :bravo: :bravo:

Keşke aramızda olabilseydin abi :(

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Cengiz'i o kadar benimsedik ki, mangalda kömür neyse, toplantıda da Cengiz o dur ya. :D

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Fotoları yüklüyorum daha %8'de :D

Eyvaah eyvah.. sen yine büyük yükleyeceksin fotoğrafları. ben sileceğim.. kimse göremeyecek :(

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Burak'ın üstündeki Antep işi kıyafeti görmeden, Adana- Kayseri arasındaki sürüş zamanında 2. direksiyonu görmeden yorum yok size :beee:

Hem hem hiçte güzel olmamış, muşambayı bilem düz kullanamışsınız, Emmi'nin kardan heykeli yapılmamış, olmamış bu toplantı, direkten dönen toplantıyı kaçırdığım için üzülmedim de :cray:

• Beğen 11
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Burak'ın üstündeki Antep işi kıyafeti görmeden, Adana- Kayseri arasındaki sürüş zamanında 2. direksiyonu görmeden yorum yok size :beee:

Hem hem hiçte güzel olmamış, muşambayı bilem düz kullanamışsınız, Emmi'nin kardan heykeli yapılmamış, olmamış bu toplantı, direkten dönen toplantıyı kaçırdığım için üzülmedim de :cray:

Abi sonuna kadar katılıyorum sana.Olmamış bu toplantı :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

:seytan: :seytan: :seytan:

Hangi resimler yuvarlandigi mı :seytan::D

Aynen vallahi, ellerine emeklerine sağlık.

:D :D :D

La gardaşım sen de hiç direnmedinki ama ya. :p

Yok abi niye direneyim ki. Zaten biliyordum birilerinin kuyusunu kazdım bana da sıra gelecegini. O değil de hakikaten Fatih abi ve Ahmet abi anlaşmış da gelmiş. Yıkım ekibi direk :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Hele Emmi varya bir haraket yaptı f1 pilotlarına taş çıkarır maşallah :nazar:

Valla makas atmak için yaptığım bir hareket değildi :) Normalde bu tarz şeyleri çok fazla yapan ya da o yaptığım gibi riskli yapan biri değildim...

Solumdaki gaza basınca, önümdeki suçsuz adama patlamamak için o hareketi yaptım...

Ha şunu derim ki, yıllar önce Vectra ile benzer bir hareketi daha yumuşak yapmıştım ve Ford'u seviyorum :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Abi sonuna kadar katılıyorum sana.Olmamış bu toplantı :p

:D :D:D:p :p :p

Abi yaktın beni :( :( Dart tahtası yaptılar beni :( Hücum ettiler :(

Kardeşim hakkını helal et vallahi çok uğraştık seninle. :flowers:

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Yok abi niye direneyim ki. Zaten biliyordum birilerinin kuyusunu kazdım bana da sıra gelecegini. O değil de hakikaten Fatih abi ve Ahmet abi anlaşmış da gelmiş. Yıkım ekibi direk :D

Ertan abi ve Fatih abi ile Ahmet abiye saldırdık ya hani, o sırada en büyük korkum aralarında kalmaktı. ;)

Servet abi kurbanmış duyduğuma göre :D Ama olsun ekstren bir durum olduğu için helaldir bana eziyet :p

Görev adamısın vesselam. :bravo:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

Tolgahan 3 kare fotoğrafın geliyor tescilli :D

At len at. Pilavdan dönenin kaşiği kırılsın.

Buragin yuvarlanirken sosyal medyada olay yaratan fotografları kimdeydi. Bi ÖM atabilirse :D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Burak' ın ve Ahmet' in özel pozları ile ilgili yarından itibaren Zafer Çarşısında ilk kişisel sergimi açacağım...Bu gece önce yüzümdeki rengi açmam lazım, foto falan istemeyin...Gaza basmaktan ayağım yoruldu, yüzüm domates gibi, ekmek arası sucuk ve pastırma yedim gelir gelmez..Anlayışınız için teşekkür eder, Abdüssamed arkadaşımıza ikramları için şükranlarımı sunarım...Beş kez ısırıp sucuğa zor ulaştığım ekmek içinde Muhammed kardeşime teessüf ederim...Bu açığı farkedip üçüncü sucuğu ekmekle buluşturan Erdal ustaya ayrıca teşekkür ederim, gelirken çay paralarını ödeyen Salman Duygu ; hakkını helal et, bilseydim bir bardak daha içerdim...Yol boyu bana yetişmek için çaba sarfeden Hakan Kurt ve yolcularına sabırları ve azimleri için kocaman bir alkış lütfen... :D

İyi ki varsınız ya, yedik içtik sohbet ettik...Yine gelin, beklerim her zaman...Teşekkürler... :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

• Beğen 13
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Ertan, Cengiz, Muhammed ve Ahmet abilerime, Erdal Usta'ya emekleri için çok teşekkürler.

Bugün ayrıca forumdan uzun zamandır tanışıp ama yüzyüze görüşemediğimiz birçok arkadaşımızı da görme fırsatı buldum.

YSB, Fatih Uzun, Ertan Çabuk, Ayhan Onaran, Mehmet Turnacıoğlu, Tolgahan Sağlam,, Serdal Soysal, Cemal Demirezen. Salman Duygu, Mehmet Çayır, Mustafa Koçak abilerim, kardeşlerim hepinizi gördüğüm için çok mutlu oldum.

+ Ümit Akkaya Hocam ve Mahmut Türkmen abim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Yorumları okudum uykum geldi yorulmuşum geri kalanlara yarın devam ederim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yok Erkan doksanlık Focus deyip geçemediler... :D

Yok abi geçerdi ama biz ayağına ip bağladık birde aynı anda 3 kişi Hakan yavaş dedik oda 3 tek kalınca basamadı gaza.

Yorum bağlantısı

.Yol boyu bana yetişmek için çaba sarfeden Hakan Kurt ve yolcularına sabırları ve azimleri için kocaman bir alkış lütfen... :D

İyi ki varsınız ya, yedik içtik sohbet ettik...Yine gelin, beklerim her zaman...Teşekkürler... :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Basma,basma,Basma,basma demiyen birileri olunca gidelim bi yere :D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin

Burak ne oldu len fotolar. ;)

Çok güzel olmuş elinize midenize sağlık keşke gelebilseydik bazı arkadaşlar haber verse bizde gelirdik ama neyse. :(

Tebrik ediyorum sizi alicim Mehmet hocamla gitmişsiniz bana da haber vermemişsiniz alacağınız olsun bilsem bende gelirdim sizinle. :unsure2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Herkesin ayaklarına sağlık. Mükemmel bir toplantı olmuş. Keşke gelme şansım olsaydı :(:cray: :cray:

Mehmet hocam geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...