Misafir 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Benide ketenfeleye getirdiler Sabahın erken saati Ali hoca arar oğlum bakkala ekmek almaya gidiyorum der kapar Daha sonra Mehmet hoca arar kızar bağırır kapatır Buluşma noktasına giderim ve onlar günün süpriziydi O plan ta cumadan yapılmıştı Mehmet hocam süpriz yapacağım diyordu Kabak sana patlamış Yorum bağlantısı
Ali Eren 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 (düzenlendi) Bugün sabah Mehmet Kaya ile giderken Pınarbaşı civarında durup yakıt aldık. Hazır ortam sessizken, birkaç şaka yapalım dedik. İşte diyaloglar: 1: Nispet yapabileceğini zanneden Burak Çınar. Ben: Alo, Burak kardeşim günaydın, naptınız yola çıktınız mı? Burak: Evet Ali Hocam, Kırıkkale'yi geçtik gidiyoruz. Sen napıyosun? Ben: İyi ya ne olsun. Şimdiden arayıp söyleyeyim dedim, gelemeyeceğiz diye nispet yapmak için arama beni, telefonu kapatacam haberin olsun. Burak: Her türlü nispet yaparız abi sen merak etme. Hayırdır sen bu saatte niye kalktın. Ben: Pazar günü ya bugün kapıcı ekmek getirmemiş ekmek almaya gidiyorum Burak: İyi hadi kolay gelsin. Akşam fotoğraflarda görürsün sen nispeti. Ben: Kapat len kapat arama beni sakın. 2 : Nispet yapmaya kıyamayıp yardımcı olan Ertan Çabuk Ben: Alo, Ertan abi günaydın, naptınız yola çıktınız mı? Ertan abi: Evet gardaşım çıktım yola. Şimdi sucukları alacağım, hazırlıyorlar.Sen napıyosun nasılsın. Ben: Ekmek almaya gidiyorum bakkala. Abi size şimdiden afiyet olsun. Bak ben telefonu kapatacağım, boşuna arayıp nispet yapmaya çalışmayın. Ertan abi: Gardaşım er ya da geç açarsın telefonu, ben yine yaparım nispetimi. Ben: Abi gözünü seveyim. Bak ben peşin peşin aradım, çok uğraşmayın benle. Ertan abi: Tama Ali, ben sucukları Erciyes'e ulaştırmadan önce sen bizimkileri ara dalga geç biraz. Daha sucuklar gelmedi mi falan dersin Ben: Tamam abi çok sağol. 3: Sağlam bir kaynaktan istihbarat alan Muhammed Andı Ben: Alo, Muhammed abi günaydın, naptınız yola çıktınız mı? Muhammed abi: He çıktık yola. Tekir'deyiz. Siz nerdesiniz? Ben: Abi ben ekmek almaya gidiyorum bakkala. Muhammed abi: Nerdesiniz lan? Ben: Kim nerde abi? Muhammed abi. Nerdesiniz lan? Seninle Mehmet Kaya nerdesiniz lan? Ben: Mehmet Kaya uyuyordur şimdi. Ben antepteyim ekmek almaya gidiyom bakkala. Muhammed abi: Lan nerdesiniz lan? Ben Pınarbaşı'ndayız abi. Muhammed abi: Lan siz var ya çok kurnazsınız ha. Hadi hayırlı yolculuklar. 24 Şubat 2013 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Ali Eren 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Çok güzel olmuş elinize midenize sağlık keşke gelebilseydik bazı arkadaşlar haber verse bizde gelirdik ama neyse. Tebrik ediyorum sizi alicim Mehmet hocamla gitmişsiniz bana da haber vermemişsiniz alacağınız olsun bilsem bende gelirdim sizinle. Gardaşım Mehmet Kaya'nın durumu belli değildi. Hele ben zaten son gün. . O yüzden isim bile yazdırmadık. Telefonda konuşuruz detaylı. Yorum bağlantısı
Ali Eren 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Fotolar %53'de Ben yatıyorum aslanım. Yarın bakarım artık. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Burak, fotoları foruma 800x 600 olarak yükle. Yüksek çözünürlük olursa hepsini silip yeniden yüklemen gerekecek 1 Yorum bağlantısı
Anıl Kandemir 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Aman Allah'ım neler kaçırdık yine , çeşitli sebeplerden dolayı katılamadım malesef Adana buluşmasınıda yoğunluktan görmemişim en azından ona katılır nefsimizi körlerdik .. 1 Yorum bağlantısı
Naci Özkan 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Katilan emegi gecen arkadaslara cok tesekkur ediyorum. Cok guzel eglenceli bi bulusma oldu. Ozellikle sucuklar icin abdussamed abime cok tesekkur ederim. Yorumlarin birinde saka makinasi tabiri gecmis onu biz ayni yonde giden iki aractan biri icin kullanmistik Mehmet mert kardesimle kizaklarimizi aldik makas ata ata ilerledik yemege yetisemesekte cok eglendik Burak, fotoları foruma 800x 600 olarak yükle. Yüksek çözünürlük olursa hepsini silip yeniden yüklemen gerekecek Servet abicim senide aramizda gormeyi cok isterdik ama duyduguma gore adanadan yemekleri depolayip ole gitmissin zaten 4 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 5-6 dakika içinde fotolar hazır Burak ve Çınar yükleyin siz fotoları milletçe oturduk bekliyoz, meraktan tırnaklarımızı kemiriyoz Gidemedik gezemedik bari fotoları görelim. 1 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Bu kızakların yetişkinler için olanı yok muydu ? Vermediler mi size ? He he he. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Çook güzelmiş be! Hepinizi tebrik ederim. Tevekkeli Memedimin sesi yorgun geliyordu... "Uyuyor muydun?" dedim "Yok." dedi ya, uyuyordu zaar. 4 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Burak işte Peki Çınar nerede? O gelmedi mi? Avatardaki hangisi Burak hangisi Çınar merak ediyordum şimdi öğrenmiş oldum 2 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Olmaz öyle forum kurallarına aykırı avatar kullanmayım kardeşim. Şimdi ben yolda Zekai Tunca'yı görsem "merhaba Çınar" desem olur mu? ... olmaz demi ? 2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Abi profil resmine bittimmmm Avatar'a koptum öğretmenm Saçlar fena olmuş Beenemedinis mi olm? Herkes saçlı resim koymuş. Benim başım kel mi? 4 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Herkes evine sağ salim gittiğine göre sorun yok demektir. Cümleten geçmiş olsun keşke katılabilse idik 5 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Yeni baktım başlığa, herkese afiyet olsun, helal-i hoş olsun... Gelebilmeyi bende çok istedim ama ilk kez bi uçak kaçırdım oda bugüne denk geldi, sabah aksilikler üstü üste gelince bende şaşırdım, nasıl kaçırdığımı anlatsam gülersiniz... Vardır inşallah bunda da bir hayır dedik kısmet dedik, bir dahaki buluşmaya kaldık artık... Bu arada, sucukta baharat kıvamı her damağa göre değişen bir durum, beğendiniz yada beğenmediniz bu konuda garanti veremem ancak şunu gayet rahat söylerim, yediklerinizin içeriği ve üretimi konusunda gönlünüz sonuna kadar rahat olsun 14 Yorum bağlantısı
Salman Duygu 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Valla makas atmak için yaptığım bir hareket değildi Normalde bu tarz şeyleri çok fazla yapan ya da o yaptığım gibi riskli yapan biri değildim... Solumdaki gaza basınca, önümdeki suçsuz adama patlamamak için o hareketi yaptım... Ha şunu derim ki, yıllar önce Vectra ile benzer bir hareketi daha yumuşak yapmıştım ve Ford'u seviyorum Emmi sen makas attığında biz arkandaydık.Makası yiyen jeepteki adamın yüz ifadesine tanık olduk.Böyle tatlı bir gülümseme vardı yüzünde, ha birde ağzı açık kalmıştı Günaydın Benim gelişim de sürpriz oldu aslında.Malum Eskişehir toplantısına gittim, Serdal ve Mustafa Biz Kayseri'ye gidiyoruz gece deyince dayanamadım.Ani bir kararla yola çıktık.Yaklaşık 1500 km yol yaptık.Ama değdi doğrusu.Herkese çok teşekkür ederim unutulmaz bir yolculuktu benim için 5 Yorum bağlantısı
Salman Duygu 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Burak' ın ve Ahmet' in özel pozları ile ilgili yarından itibaren Zafer Çarşısında ilk kişisel sergimi açacağım...Bu gece önce yüzümdeki rengi açmam lazım, foto falan istemeyin...Gaza basmaktan ayağım yoruldu, yüzüm domates gibi, ekmek arası sucuk ve pastırma yedim gelir gelmez..Anlayışınız için teşekkür eder, Abdüssamed arkadaşımıza ikramları için şükranlarımı sunarım...Beş kez ısırıp sucuğa zor ulaştığım ekmek içinde Muhammed kardeşime teessüf ederim...Bu açığı farkedip üçüncü sucuğu ekmekle buluşturan Erdal ustaya ayrıca teşekkür ederim, gelirken çay paralarını ödeyen Salman Duygu ; hakkını helal et, bilseydim bir bardak daha içerdim...Yol boyu bana yetişmek için çaba sarfeden Hakan Kurt ve yolcularına sabırları ve azimleri için kocaman bir alkış lütfen... İyi ki varsınız ya, yedik içtik sohbet ettik...Yine gelin, beklerim her zaman...Teşekkürler... :bravo: :bravo: Ne demek abi afiyet olsun . Afyona gelin buyrun demlik demlik icelim beraber. Süper bir etkinlikti ya. Her ne kadar yolda bi- zenon tacizlerine ugrasamda( gerci serdalin karartmali aynalari sagolsun) gecen bir diyalog: Serkan toker , ve bizim arac isiklarda durur. Bizi genellikle arkadan takip eden bahtiyarin naylon arkadan gelir ve en solda( gicik oldugu partner tepeenin yaninda pusulanir.yesil yanmasiyla ortalik toz duman: Serdal : o ne lan gordunuz mu bahtiyarin egzosdan cikan dumani! Salman duygu: abi o duman degil yol bozuk toz kalkti ) 1400 km yol gidince toz duman birbirine karisiyor iste )) 6 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 (düzenlendi) Burak her resimde yemek mi yiyorsun yoksa aç karnına baktığım için bana mı öyle geldi 25 Şubat 2013 tarihinde Yunus Emre Çırak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 İçimi çeke çeke baktım.... Herşey müthiş olmuş...MK nın süprizi ise altın gol niteliğinde...katılan tüm dostları canı gönülden kutluyorum....yokluğumuzu aratmamışsınız.... Emmi sanada bu yakışır zaten... canım develim benim.... Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Süpersiniz, ne güzel buluşmadır o öyle. Fotoğraflara bakakaldım. Hepinizin ayaklarına sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Çoğu kişi gibi,bizde sabahın köründe çıktık Giderken AÇIZ dedik,kahvaltı yapıp,öyle gittik Güneş gözlüğümü alana kadar,resmen ağladım Açamıyordum gözlerimi (birde mavi olunca ) Yorum bağlantısı
Akan Belen 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Bazı fotolar çok iyi yahu.Kalabalık yapmasın diye alıntı yapmak istemedim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Mucuks Anam Bunu Mükremin abi istedi. Niye istediğini bilmiyorum. Kendisi yazar Yorum bağlantısı
Recommended Posts