İçeriğe Yönlendir

2013 Erciyes Toplantısı

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Akan Belen

Ah ah gitmek varmış dı oralara.Karların üstünde yayılıvermek,sucuk ekmeği yiyivermek,sıcak çaylardan içivermek.

Ahmet(kıyak) keşke gitseymişiz ya la.Buraya gelirdin burdan tek araba devam ederidik :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Sayın HK bu resmin bende daha güzel versiyonu var neden yayınlamıyorsun ? :biggrin: Benmi yayınlıyacağım yoksa :biggrin:

IMG_1323.JPG

Yorum bağlantısı

Sayın HK bu resmin bende daha güzel versiyonu var neden yayınlamıyorsun ? :biggrin: Benmi yayınlıyacağım yoksa :biggrin:

o Resim bende yok canım ,Yayınlayabilirsin :D

Onu telefonla çekip gönderdik sana :D

Yorum bağlantısı

O yumruk her an bir hareket yapacak gibi duruyor :D:shok:

Hareketli versiyonu mevcut bende :biggrin:

o Resim bende yok canım ,Yayınlayabilirsin :D

Onu telefonla çekip gönderdik sana :D

Eminsen mi ? :biggrin:

Yorum bağlantısı

Hareketli versiyonu mevcut bende :biggrin:

Eminsen mi ? :biggrin:

koymaya gerek yokki buraya,Her okuyan anladı zaten onu :p

Akan abi başta olmak üzere :p

Yorum bağlantısı

Bunu Mükremin abi istedi.

Niye istediğini bilmiyorum.

Kendisi yazar :)

IMG_1327.JPG

Bu pozun devamını da bekliyorum.

Ertan kardeşimi çok özlemiştim. Hazır Mehmet oradayken vekaleten bir öpücük alsın istedim.

Yarasın arkadaşlar, güzel bir etkinlik olmuş.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Arkadaşlar ayaklarınıza sağlık; Bu dostluk,kardeşlik ve mutluluk üstümüzden hiç eksik olmasın.. :nazar:

• Beğen 8
Yorum bağlantısı

koymaya gerek yokki buraya,Her okuyan anladı zaten onu :p

Akan abi başta olmak üzere :p

Evet...durum anlaşıldı :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır

çok güzeldi. herkese çok teşekkürler. Serdal abimle 01:30 gibi eve ulaştık. işe geldim ama hala uyuyorum :) 1640 km yol ;)

• Beğen 5
Yorum bağlantısı

çok güzeldi. herkese çok teşekkürler. Serdal abimle 01:30 gibi eve ulaştık. işe geldim ama hala uyuyorum :) 1640 km yol ;)

Helal olsun size...artık kulüp üyesi yapsın seni emmi...

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Tüm katılanların ayaklarına sağlık, yine her zamanki gibi keyifli bir buluşma olmuş, Maaşallah..

• Beğen 4
Yorum bağlantısı

Çok güzel olmuş. Bende gelmiştim ama bulamadım sizi :crazy:

Heee o dağdaki kutup ayısıyla beraber olan senmiydin ya la :D

Birine benzetiyorum ama kim demiştim bende :D

Yorum bağlantısı

Hey Allahım, ula dağda kutup ayısının ne işi var. :sandalye: Yoksa dağ diye çöle mi gittiniz?

Yorum bağlantısı

Misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır

Helal olsun size...artık kulüp üyesi yapsın seni emmi...

he yaa. ilgililere ve tüm ilgilenenlere duyrulur. kulüp üyesi yapın beni artık ;)

Yorum bağlantısı

Hey Allahım, ula dağda kutup ayısının ne işi var. :sandalye: Yoksa dağ diye çöle mi gittiniz?

Güzel bi lafım vardıda,yazamadım Artık öyle yazdım ne yapiim :D

Ha bu arada herkes güneşten yandı :D Bilmiyorum artık nereye gittik :p

Misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş :D

Yemeye meraklı arkadaşım benim ya :D

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Yemeye meraklı arkadaşım benim ya :D

Mecaz o mecaz :D

Gerçek olsa şu an yazamazdım.

tarihinde İlkay Başaran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Nasıl yazılır ne anlatılır ayrı bir muamma.

Kısmet dedikleri şey sanırım bu olsa gerek Servet Abi ve Abdussamet Gardaşım. Sabah Samaet arayıp Ertan, uçağı kaçırdım deyince kendi kendime dedim al sana ikinci bomba. Keşke olaydınız sizlerde.

Abdussamet e ayrıca bir teşekkür etmek gerek sanırım. Gardaşım Allah kesene, işine halilibrahim bereketi versin.

Katılan arkadaşların ayaklarına, yüreklerine sağlık. Güzel bir gün oldu. Erciyes koca bağrını güzel bir bahar güneşi ile açtı bize. Ancak bazı arkadaşlara dediğim gibi bu güzellik akşam yüzlerinizde tatlı bir acı olarak kalacak. En azından YSB nin dediği gibi kışın ortasında maldivlerde bronzlaştık diyebilirisiniz. Ben emmi yanmaz diyordum ama :D o da yanmış :D bu arada ikinci tatlı baklava değildi :p ehtiyar güneş gözlerini almış senin :D

Gittik, gördük, öpüştük, koklaştık, boğuştuk, yedik, içtik, hasret giderdik, kaydık, şükür i sağ salim kazasız belasız tüm arkadaşlar evlerimize ulaştık.

Kirişlerden Ahmet Gardaşıma ufak bir yoklama çektik, durun sırtım kara geldi dedi. durduk, ikinci yoklamada belim, bileğim dedi baktık pinokyo misali elimizde kalacak vazgeçtik :p (arada 500 km var herkes benim kadar rahat konuşmasın :D )

Bir ara kendisi kapışak mı dedi. En son Kayseri içinde Şahin noktayı koydu ; "Gardaş egzozundan zehirlenecektik" Kiriş, alırım anahtarını :p

Tek tek isim vermeden, katılan ve katılamayıp da iyi dileklerini ileten tüm dostlarımı Erciyesin dünkü güneşi gibi kucaklıyorum. Bu topluluğun bir parçası olmaktan da gurur duyuyorum.

Hatamız kusurumuz oldu ise affola, hepinizin yüreğine sağlık babayiğit dostlarım benim.

:friends: :friends: :friends: :friends:

• Beğen 14
Yorum bağlantısı

he yaa. ilgililere ve tüm ilgilenenlere duyrulur. kulüp üyesi yapın beni artık ;)

Emmi ÖM at bence..

Yalnız benim hala,belim ağrıyor Kar motoru yüzünden :p

Kar yağdı böyle oldu dimi.... :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...