Misafir 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 ihtiyar abim benim Hep eskişehirin yollarında oldu Sakınn İçerik silmek yasak Anında şikayet ederim valla yaaaaaa. ama ben ekran kaydı alacaktım görmeyenler vardı, gösterecektim Günaydın... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Eline bir makine alan herkes fotoğrafçı ya, iyi valla.... 7 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 He, günaydın. Çalışıyoruz herhalde Dün de yorulmuşum biraz, pek bir ağırkanlıyım bugün Bizde sanki yatıyormuşuz gibi olmuş bu Neden dün erciyeste mangalı sizemi yaptırdılar... Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Resimler harika.... nasılda kııvırmış :) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 nasılda kııvırmış :) Çaktırma işte,kayseri işi yaptım yoksa sivrihisar işimi yapsaydım :D Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Yok. O hafta sonu börekler açmış, zeytinyağlı (lahana) sarmalar sarmış buzluga ikmal yapmış. Olur ya aniden bir toplantı filan olur. Hazırlıklı olmak lazım. Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Çaktırma işte,kayseri işi yaptım yoksa sivrihisar işimi yapsaydım :D ben sivrihisarlı değilim ki abi ama kayseride pastırma aldığımız adam bıktı benden Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Yok. O hafta sonu börekler açmış, zeytinyağlı (lahana) sarmalar sarmış buzluga ikmal yapmış. Olur ya aniden bir toplantı filan olur. Hazırlıklı olmak lazım. Hiç zannetmiyorum abi...bizim börekler yalan oldu ben sivrihisarlı değilim ki abi ama kayseride pastırma aldığımız adam bıktı benden Mustafa bir açığımızıda ortaya çıkarma be kardeşim...illa bunudamı düzenliyeyim şimdi.... böyle açıkları ifşa etmeye devam edersen,benide bıktırıcaksın Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 (düzenlendi) Hiç zannetmiyorum abi...bizim börekler yalan oldu Deme yahu? Şimdi olmaz ise bir daha ne zaman olur ki? Bu işi dillendirmemiz, birilerinin kulağına kar suyu kaçırmamız lazım. Bak kayboldu gitti gördün mü? 25 Şubat 2013 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Deme yahu? Şimdi olmaz ise bir daha ne zaman olur ki? Bu işi dillendirmemiz, birilerinin kulağına kar suyu kaçırmamız lazım. Abi gördüğün gibi konunun içindesin,erciyes'e gittiler ama tık yok Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 He, günaydın. Çalışıyoruz herhalde Dün de yorulmuşum biraz, pek bir ağırkanlıyım bugün he he Abi gördüğün gibi konunun içindesin,erciyes'e gittiler ama tık yok O da mı gitti Erciyes'e Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 O da mı gitti Erciyes'e Yok abi bu işe emminin el atması lazım,erciyeste kar topuda oynamışlar...mutlaka kulaklara kar suyu kaçmıştır Dün bizim evlilik yıldönümümüzdü. Biz de gezdik, biz de mangal yaptık Bizimkisi toplantı sayılmıyor mu Bireysel buluşmalar bizden sayılmaz...neden bizi de çağırmadınız ? H.E'ye not: epeydir belli etmiyorum ama artık yeter bknz alıntı Evet konu sıkışınca hep oluyor idare ederiz sizi. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 http://www.fordclubt...22#entry1851322 Konunun içinde davetten ziyade,yer temini konusunda yardım isteniyor buluşmaların içeriğimi değişiyor yoksa... Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Biz de gelelim dediniz de "hayır" mı dedik Tabii tabii hatta siz çok çok çağırdınız,kabahat bizde gelemedik Zaten son iletide de gözüktüğü üzere rut değişti (iyi ki de değişmiş, benim bünye bu kadarını bile kaldıramadı, diğerinde perte çıkarmışım. akıllı kocam benim ) Keyifli geçtiyse ne mutlu size... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Ayça hanım, biraz geç olacak ama ; eşiniz ve sevdiklerinizle nice yıldönümlerine...... Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Çaktırma işte,kayseri işi yaptım yoksa sivrihisar işimi yapsaydım :D Ne yapıyormuş Sivrihisar'lılar Ben bu konuyu okumak istemiyordum hatta ilk fırsatta yanlışlıkla oldu deyip silmeyi düşünüyorum Ayaklarınıza sağlık inşallah bizim de katılabileceğimiz bir Kayseri toplantısı olur. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Ne yapıyormuş Sivrihisar'lılar Ben bu konuyu okumak istemiyordum hatta ilk fırsatta yanlışlıkla oldu deyip silmeyi düşünüyorum Abi hiç farketmiyor orası da bizim hanım tarafından mustafa'da oralı diye kalmış aklımda Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Sizin servis bizim evin önünden geçiyor ya, saat verin kahvaltıya börek vereyim Oooo çok bonkör gördük sizi ayça hanım...metrobüse yakınmısınız ? Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Servisi evin önünden geçmeyenler taş yesin. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 (düzenlendi) Henüz yeni uyandım ve 12 sayfalık konumuzu yeni bitirebildim. Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok güzel günler geçirdim, cumartesi 09:00 da başladığım günü pazar 02:00 da bitirdim. Sanal oetamda yazıştığım sizleri gerçek ortam da da görüp konuşmak için geldim iyiki de gelmişim, çok memnum oldum. Yola çıkmadan önce bir ünite kan verdiğim için ve uykusuz olduğum için biraz cansızdım yoksa ben daha kanlı ve canlı biridirim Daha Eskişehir buluşması fotoğraflarını yükleyeceğim 25 Şubat 2013 tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Ayaklarına sağlık kardeşim, iyi ki geldiniz.. :bravo: :good1: 2 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Sizin de gözünüzden hiç bir şey kaçmıyor. Bari sebebini de kaçırmayın gözünüzden Adam kaçar,börek kaçmaz... Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Serkan abi hani resimler ya En güzel resimler sende Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Şubat 2013 Yazar Paylaş 25 Şubat 2013 Ben çocukların kremlerinden sürdüm.. işe yaradı 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Mehmet hoca'da yengenin kremlerinden sürüp okula gitmiş :D Yorum bağlantısı
Recommended Posts