Misafir 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Mehmet hoca'da yengenin kremlerinden sürüp okula gitmiş :D Öğrenciler soruyordur şimdi Mehmet abiye. Hocam sizin yüzünüze ne olmuş?.. Gora filmini seyreden arkadaşlar hatırlar. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Öğrenciler soruyordur şimdi Mehmet abiye. Hocam sizin yüzünüze ne olmuş?.. Gora filmini seyreden arkadaşlar hatırlar. O türkan yok mu o türkan diyorum sadece. :D Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 O türkan yok mu o türkan diyorum sadece. :D Gelince sorarsın türkanı Yorum bağlantısı
Salman Duygu 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Mustafa, bir fotoğrafta gösterebilir misin.. Tanışmanın kaynaşması için iyi olur... Ben hatırlayamadım.. Kusura bakmasın lütfen.. Kusura bakar mıyım Mehmet Abi hiç O kadar kalabalıktı ki insan hatırlamayabiliyor İlk görüşmemiz sonuçta.Bende yorgunluğun etkisiyle pek katılamadım aktivitelere.Biraz durgundum , normalde çok hareketliyimdir.Neyse bir daha ki toplantıda tanışırız abi tekrar 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Adam kaçar,börek kaçmaz... Farkında olmadan bir pot mu kırdım? Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Farkında olmadan bir pot mu kırdım? Abi bugün işler yoğundu sanırım Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Hay maşallah Allah muhabbetinizi artırsın. Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 fotolar harika arkadaşlar ellerinize sağlık.. Yaz şenliğine niyetlenelim artık.. şenlik yeri belli oldumu abi? Yorum bağlantısı
Akan Belen 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Yakındır Emmi açar yaz şenliği konusunu.Hadi tamam kapatın artık konuyu yeter yahu Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Pek sevdin heralde :D Sen varsan bende varım şenlikte her toplantıya katılıyoz lem elimizden geldiğince. ama sen yoksan bende gelmem Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Kardan yansıyan ışığın ve kar rüzgarının teni yaktığını bilen ve buna rağmen sizi uyarmayan Ertan'ın üzerine çullanın ilk fırsatta..Istakoz yüzlüler 6 Yorum bağlantısı
Salman Duygu 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 her toplantıya katılıyoz lem elimizden geldiğince. ama sen yoksan bende gelmem Burak'sız toplantı ESP siz arabaya benzer 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Sizin servis bizim evin önünden geçiyor ya, saat verin kahvaltıya börek vereyim Ayça hanım börekler nefisti arkadaşlar neredeyse parmaklarını yiyeceklerdi.Neymiş falan hikaye hele ıspanaklı olan yok mu bir tepsi olsa yine yeriz dediler .Bu akşam yemeğe çıkan olmadı yemeklerin çoğu kaldı,yemekhaneci isyanlarda 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Benide ketenfeleye getirdiler Sabahın erken saati Ali hoca arar oğlum bakkala ekmek almaya gidiyorum der kapar Daha sonra Mehmet hoca arar kızar bağırır kapatır Buluşma noktasına giderim ve onlar günün süpriziydi Süpriz öyle olur. Gitmeseydik nispet üstüne nispet yapacaktınız. Bende size süpriz yapayım dedim Çok güzel olmuş elinize midenize sağlık keşke gelebilseydik bazı arkadaşlar haber verse bizde gelirdik ama neyse. Tebrik ediyorum sizi alicim Mehmet hocamla gitmişsiniz bana da haber vermemişsiniz alacağınız olsun bilsem bende gelirdim sizinle. Keşke sen arayıp arkadaşlar gidelim gelelim deseydin be kardeş Bizim cuma günü netleşti herşey. Cuma gününe kadar herşey muallaktaydı. Pehhh ehtiyarlamışın artık sen.Yüzyüze görüştüğü adamı bile hatırlamıyor.Beni görsen hatırlarmısın ki 46 KN 067 plaka kimindi.Hayran oldum plakaya. Benim 46 KağanNigar 031 istedim ama 067 oldu Mehmet hoca'da yengenin kremlerinden sürüp okula gitmiş :D Kardeş bir sorunun varsa hanımlara söyle kesin bir çözümleri vardır Hanım suratımı görünce evde kendilerinin yaptığı özel kremden sürdü gördün sonuçları Öğrenciler soruyordur şimdi Mehmet abiye. Hocam sizin yüzünüze ne olmuş?.. Gora filmini seyreden arkadaşlar hatırlar. Öğrenciler anlamadılarda arkadaşlar sordu Ama akşamki halim berbattı ya. He gora filmini hatırladım ne olacak O türkan yok mu o türkan diyorum sadece. :D Buyur canım birşeymi var. Kardan yansıyan ışığın ve kar rüzgarının teni yaktığını bilen ve buna rağmen sizi uyarmayan Ertan'ın üzerine çullanın ilk fırsatta..Istakoz yüzlüler Abi güneş kremini unutmuşuz her toplantıya katılıyoz lem elimizden geldiğince. ama sen yoksan bende gelmem Sizi ayrıca tebrik ediyorum zaten. Biz şuradan gitme kararında sıkıntı yaşarken siz Eskişehirden Afyon sonra Ankara Kayseri . Sizinle tanışmak ayrı bir güzeldi. Sizin haricinizdeki arkadaşların (Forum üyesi olanlar) tanıyordum. Sizlerle tanışmakta çok güzeldi. Ayaklarınıza sağlık. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Afiyet, bal, şeker olsun Adnan Bey. Ne zaman isterseniz Biz de yedik Bize de afiyet olsun Ayça Hanım Yorum bağlantısı
Mehmet Akif Acer 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 İşden dolayı eve yeni geldim. İlk kez katıldım ama gerçekten çok güzeldi. Ortamın sıcaklığı eğlence hepsi mevcuttu inşallah hergünümüz böyle olur. Emeği geçen herkese çok teşekkürler kendinize iyi bakın heeee ))) 6 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Arab gibi olmuşuz traş oldum sakalin altı beyaz kalmış 3 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Öğrenciler anlamadılarda arkadaşlar sordu Ama akşamki halim berbattı ya. He gora filmini hatırladım ne olacak Süpersin abi ya. Muhteşem insan. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Evet arkadaşlar naylon ile nasıl kayılır görüntülü olarak eğitim başlasın Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Evet arkadaşlar naylon ile nasıl kayılır görüntülü olarak eğitim başlasın Naylon kaymaz ki? ESP var 1 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Vay arkadaş oku oku bitiremiyorum 2saat oldu.. Yüreğinize sağlık kardeşlerim yeni bir buluşmada sizinle birlikte olmaktan Şeref duyarım.. Emmi mesajını aldım.. Okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorum valla.. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Şükür sıra geldi yazmaya yavv, :D Son 4-5 gün içerisinde kaç defa fesat geçirdiğimi artık ben bile sayamadım. İçtiğim sodaların sayısını hatırlamıyorum. Uzunca bir süre toplanmayın, toplanırsanız da beni aramayın hemşerim. :D Perşembe akşamı Servet Abi'min gelmesiyle başladı herşey, Neyse ki o akşam fazla yiyemeden geçiştirdik. Cuma günü sabah kahvaltısı bombaydı benim için. Annem ve Babamın bir olup, Ev'in gottik oğlu ile üzerime gelecekleri hiç aklıma gelmezdi. Cuma günü saat 16:00 gibi Servet Abi'nin sizi rezil edecem beni aç bıraktınız lafı üzerine, Cafe de Lö franse'ye gittik ve Servet Aydın'ın 2 şiş ciğer, 1 tabak tavuklu patlıcanlı salatayı, 1,5 El kıyması Adana'yı ve üzerine 3 şiş daha ciğeri yuvarlamasını ve kolesterol zehirlenmesini izledik. Ben ondan az yedim daha fazla rahatsız oldum. Akşam aldığımız üzücü telefon ile telaşe başladı. O an belirtiler üzerinde konuşuyoruz ve ben Muhammed'e buradan çıksa çıksa, yüksek tansiyona bağlı istifra ve kalp kası ağrısı çıkar, başka birşey çıkmaz dedim. Çok şükür Allahıma ki dediğimiz gibi çıktı. Ama her insan evladının merak içerisinde kalacağı üzere Dilek Ablam da meraklandı ve Servet Aydın da, bir anda tüm bonus ve puanları toplamak için hemen yola çıkıyorum karıcığım dedi. :p :flowers: (Abla saygılar...) Biz bu ara yola mı çıkarız, yoksa havaalanına mı gideriz derken, üzerimizi giyindik ve konu çok şükür netleşince, eee biz boşa mı giyindik dedik ve çıktık paçacı'ya... Öncelik 1'er adet şırdan, üzerine 1'er tabak paça. Eve vardığımızda nabız tavan yapmış, paça içimizi ısıtmış yanıyoruz.... :D Sabah Servet Abimi uğurladık, Şahin Abimiz de yetişti, Havaalanında kucaklaştırdık ikisini. Ne hain planlarımız vardı ama olmadı Şahin abi ile işyerine geçtik, saat 14:00 gibi 1'er adet pizza ve patates cipsi öldürdük, akşam saat 18:00 Lahmacun tepsileri boşaltıldı. Muhammed Andı'nın evinde 2 soda içtim bana mısın demedi. :( Gece külçe gibi uyumuşum. Sabah uyandık, yola koyulduk. Çorbalar içildi, Mekan'a geldik. Sucuklar filan derken benim mide sukoyuverdi. Günümüzü zehir edecekti belli. Dediğim gibi de oldu. Kar Motorunun bu kadar keyifli olabileceğini tahmin edemezdim. Yavuz Selim'i kaç defa uçurmaya çalıştıysam da nasıl tutunduysa uçmadı ama motor motor olalı bu kadar zulüm görmemiştir eminin. 15 dakika içerisinde bir alan kaç defa tavaf edilebilir ve kaç defa zirveler dolaşılabilir ki. :D Yüklü ağırlık ile en yükseğe biz tırmandık. :p Köfteleri pişirdim sadece, ayıp olmasın diye de 1 tane ekmeksiz yedim. Hakkını Helal et Abdussamed Acar. Rabbim kesene halil ibrahim bereketi versin. Ama bil ki, bunu bir daha yaparsan, seni ciddi anlamda darp edeceğim. :angry: Dönüş yolundan önce, Ablamlara uğrayıp birer bardak çay içip yola koyulduk. 2,5 saat sürdü yolumuz. Sağsağlim geldik eve çok şükür. Sabah uyandım. Şahin Abiyi evde bırakıp ben işe gittim. Aç kalmasın diye bizim kebapçıyla birşeyler gönderdim eve ama bitirememiş ki 2 lokma yemeği :p Bu arada Senin paketi iyi ki ben almışım Servet Abi, senin koli vardı ya....... artık biraz eksik. Saat 19:30 gibi yüzme havuzunda buluştuk, Şahin Abimi havuza sokamadım. ben de 5-10 tur atıp çıktım. Akabinde saat 21:15'de Şahin Abimi de Antalya'ya uğurladık Muhammed ile, Havaalanında Erdoğan Önder ile görüştük, herkese selamı var. An itibariyle evdeyim ve adaçayı yudumlamakla meşgulüm. Gelen giden, evimizi şenlendiren, toplantıda yeni tanıştığım, tekrar görüştüğüm herkesin ayaklarına sağlık. Rabbim eksikliğinizi göstermesin. 12 Yorum bağlantısı
Ali Eren 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 İçimi çeke çeke baktım.... Herşey müthiş olmuş...MK nın süprizi ise altın gol niteliğinde...katılan tüm dostları canı gönülden kutluyorum....yokluğumuzu aratmamışsınız.... Sürpriz yapan sadece Mehmet Kaya mıymış Hakan abi. Ben dün birşeyi daha anladım. 4-5 saat görüşme ve hasret için 1500 km yol gelen günü birlik gelen dostların oraya eğlenmeye yemeye değilde hasret giderme geldiğini. Bu sevginin de parayla pulla değil samimiyetle olacağını anladım. Herkesin yüreğine ayağına ellerine sağlık. Dediklerine harfiyen katılıyorum yol arkadaşım, abim. Bu arada bi daha senin mondiye tırt demeyeceğim. Dün çok hoşuma gitti senin araba. Bu gidişin sonu mondidir haberin ola. 1.Yeni tanıştığım tüm abilerime kucak dolusu sevgiler. Ertan abi, Ali Hocam, Muhammed abi, Fatih abi ve nice abilerim sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum. 2.Sen varya sen. Adamın küp köküsün.. Sürprizine inan çok sevindik. Ali hocam ve sen Harika insansınız ABİM.. 1.Ben de çok memnun oldum kardeşim seninle diğer yeni tanıştığım abilerim ve kardeşlerimle yüz yüze görüştüğümüz için. 2. Sen de pırlanta gibisin kardeşim. Bu liste doğru mu arkadaşlar... Bi teyid etseniz.. 01 Mehmet TURNACIOĞLU 02 Mehmet ÖZYÜREK 03 Serkan TOKER+2 04 Ahmet KİRİŞ 05 Servet AYDIN 06 Ertan ÇABUK 07 Hakan KURT + 1 08 Tolgahan SAĞLAM 09 Serkan TURAN 10 Muhammed ANDI 11 Naci ÖZKAN 12 Mehmet Akif ACER 13 Okan NİŞ 14 Yavuz S. BİLGİN 15 Fatih UZUN 16 Ayhan ONARAN 17 Ümit Harun AKKAYA 18 Şahin TOPALOĞLU 19 Burak ÇINAR+1 20 Serhan GÜRBÜZOL+2 21 Mustafa Koçak 22 Bahtiyar Kılcı 23 Mustafa ÇAYIR 24 Serdal SOYSAL 25-Mehmet Mert Erdoğan 26- Cemal Demirezen 27- Kemal KORKMAZ+1 28- Mehmet KAYA 29- Ali EREN 30- Mahmut Türkmen 31- Salman Duygu Emmi Yozgattan Mehmet Akif ACER de vardı. Connect ile gelen arkadaş. 46 KN 067 plaka kimindi.Hayran oldum plakaya. Abi mondi almakla harika bir seçim yapmışsın. Dün MK'nın mondiyi kullandım. Hayran kaldım. Hele seninki bir dizel. İlerde kesin bi mondi düşünürüm herhalde. Kardan yansıyan ışığın ve kar rüzgarının teni yaktığını bilen ve buna rağmen sizi uyarmayan Ertan'ın üzerine çullanın ilk fırsatta..Istakoz yüzlüler He vallahi abi ya. Bir Allah'ın kulu da demediki yanarsınız diye. Vay arkadaş oku oku bitiremiyorum 2saat oldu.. Yüreğinize sağlık kardeşlerim yeni bir buluşmada sizinle birlikte olmaktan Şeref duyarım.. Emmi mesajını aldım.. Okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorum valla.. Sen daha kulüp üyesi olmadın la gardaşım. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts