Mehmet Ozyurek 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 01 Mehmet TURNACIOĞLU 02 Mehmet ÖZYÜREK 03 Serkan TOKER+2 04 Ahmet KİRİŞ 05 Servet AYDIN 06 Ertan ÇABUK 07 Hakan KURT + 1 08 Tolgahan SAĞLAM 09 Serkan TURAN 10 Muhammed ANDI 11 Naci ÖZKAN 12 Mehmet Akif ACER 13 Okan NİŞ 14 Yavuz S. BİLGİN 15 Fatih UZUN 16 Ayhan ONARAN 17 Ümit Harun AKKAYA 18 Şahin TOPALOĞLU 19 Burak ÇINAR+1 20 Serhan GÜRBÜZOL+2 21 Mustafa Koçak 22 Bahtiyar Kılcı 23 Mustafa ÇAYIR 24 Serdal SOYSAL 25-Mehmet Mert Erdoğan 26- Cemal Demirezen 27- Kemal KORKMAZ+1 28- Mehmet KAYA 29- Ali EREN 30- Mahmut Türkmen 31- Salman Duygu 34 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Bütün fotoları bana çektirdiniz yine hiç çıkamadım fotolarda galiba . Ayaklarınıza sağlık. 4 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Fotoğraf konusu açılmış bendeki fotolar da bunlar.. 18 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Şubat 2013 Yazar Paylaş 24 Şubat 2013 Arkadaşlar... ilk eksiğimiz Servet idi.. Aileden birinin rahatsızlığı sebebi ile Adana'dan geri dönmüştü.. İkinci eksiğimiz ise malesef Abdussamed oldu.. Uçağı kaçırdığı için gelemedi.. Mehmet Kaya, Ali Eren gibi de önemli sürpriz isimlerimiz var... Çok güzel bir gündü.. Tüm gün güneş yüzünü hiç gizlemediği gibi sıcaklık da sıfırın çok üstündeydi.. Erciyesi ilk defa bu kadar güzel gördüm.. Gırgır, muhabbet, şaka, oyunlar, kızaklar, kar motorları, naylonlar ile fazlasıyla eğlendik... Yediğimiz önümüzde, yemediğimiz biraz sonra yemek için yan tarafta duruyordu... Bütün ısrarlarımıza rağmen Abdussamed'e sucuk ve köfte paralarını yine ödeyemedik... Allah işini gücünü rast getirsin, uçakları kaçmasın inşallah.. Dolu dolu çay içtik... İki tepsi baklava geldi biri Muhammed'in di ama diğeri kimindi bilmiyorum.. Kemal Niğde elması getirmiş, orada yiyemediğim için son kalan 3 elmayı aldım, birazdan yiyeceğim.. Ekmekler, malzemeler, her şey önemlisi, hoş sohbetler için hepinize çok teşekkür ediyorum... Çok güzeldi.. 28 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Ben dedim size gözüm kapalı çıktı diye demi.. Emmiiiii satlık video diyorum.. Surata bak ya şu ikoncuktan ne farkım kalmış.. Yorum bağlantısı
Emin Önal 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Mehmet hocam o nasıl bir pozdur ilk resimde Servet abim geçmiş olsun,umarım önemli birşey yoktur. Herkesin ayağına sağlık, yine fotoğraflara bakınca "orada olmak vardı" dedirttiniz.. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Şubat 2013 Yazar Paylaş 24 Şubat 2013 Dikkat... internetten toplama bir fotoğraf değildir Ben dönüşte Hacılar'a saptım, baktım teleferik yazıyor, tabiki bindik Ya resmen bronzlaşmışım ben.. Çok beyaz mışım gibi.. 13 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Mehmet hocam o nasıl bir pozdur ilk resimde Servet abim geçmiş olsun,umarım önemli birşey yoktur. Herkesin ayağına sağlık, yine fotoğraflara bakınca "orada olmak vardı" dedirttiniz.. Ayağım burkuldu üstüne basamıyordum Şu anda ayağım şişmiş vaziyette. Herkesin ayağına sağlık. Bizim gelmemiz biraz süpriz oldu. Cuma günü netleşti. İyiki gitmişiz. Abdussamed beye ikramlarındna dolayı teşekkür ediyoruz. 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Turnacıoğlu 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Fotoğraf konusu açılmış bendeki fotolar da bunlar.. burda dikkatinizi çekerim ters gidiyoruz 9 Yorum bağlantısı
Mehmet Volkan Gündüz 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 ayaklarınıza sağlık :bravo: 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Ayağım burkuldu üstüne basamıyordum Şu anda ayağım şişmiş vaziyette. Geçmiş olsun hocam. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Ya resmen bronzlaşmışım ben.. Çok beyaz mışım gibi.. Abi suratım yanıyor Ayağım şişmiş Burkulmadan dolayı (Arabadan inerken ayağım kaydı toparlayamadım ve burkuldu ) 2 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Ayağım burkuldu üstüne basamıyordum Şu anda ayağım şişmiş vaziyette. Herkesin ayağına sağlık. Bizim gelmemiz biraz süpriz oldu. Cuma günü netleşti. İyiki gitmişiz. Abdussamed beye ikramlarındna dolayı teşekkür ediyoruz. MK sağ salim varmışsın ayağına sağlık kardeşim.. Geçmiş olsun tekrardan.. 2 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Abi suratım yanıyor Ayağım şişmiş Burkulmadan dolayı (Arabadan inerken ayağım kaydı toparlayamadım ve burkuldu ) Hocam geçmiş olsun . Cırt için çok teşekkürler artık ses yok.... 2 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Abi suratım yanıyor Ayağım şişmiş Burkulmadan dolayı (Arabadan inerken ayağım kaydı toparlayamadım ve burkuldu ) Benim surat resmen kırmızı ya ne hale gelmişiz kendimi tanıyamadım.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Şubat 2013 Yazar Paylaş 24 Şubat 2013 Abi suratım yanıyor Ayağım şişmiş Burkulmadan dolayı (Arabadan inerken ayağım kaydı toparlayamadım ve burkuldu ) Geçmiş olsun Hoca.. en büyük vukuatımız bu olsun.. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Turnacıoğlu 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 (düzenlendi) Aklıma bir espri geldi de yapmayacağım... yap yap sorun değil. hepimizin arabası aynı marka. en arkada ben varım 24 Şubat 2013 tarihinde Mehmet Turnacıoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Şubat 2013 Yazar Paylaş 24 Şubat 2013 Erciyes Bulvarı girişinde buluştuk... Hiç kar görmemiş gibi önce karla kucaklaştık.. Biz afişi asana kadar, Şahin çoktan yazmıştı karlara 16 aracımız vardi Ertan'ın araç kadraja giremedi.. Malum işlem sırasında çekilmiş bir fotoğraf.. Bu da hazırda beklettiğim servis araçlarımız 22 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Hocam geçmiş olsun . Cırt için çok teşekkürler artık ses yok.... Sağola. Sorunun çözülmesine sevindim. Cırt kelepçe için Hakan Kurt'a teşekkür edin. Geçmiş olsun Hoca.. en büyük vukuatımız bu olsun.. Amin abi. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Aaaa, Benim arabaya 5 kişi binmiş, nasıl oluyor Servislere çok güldümya Hepinizin ayaklarına sağlık, ne güzel eğlenmişsiniz. Yüzümüzde gülücükler eksik olmasın 5 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Hakan Kurt cırt kelepçe için teşekkür edirim... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Yüzüm fena yanmiş,öncelikle arabası ile bizi evden eve birakan Mert e ben ve abim adina cok tesekkur ediyorum,daha sonra bu muhtesem organizasyon da emeği gecen herkesi başta sayin hemsehrim Abussamed e butun Kayseri ekibine ve emmiye sebep olduklari icin cok tesekkur ediyorum,iyi ki varsiniz iyi ki de gelmisim diyorum. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Emmi bizden habersiz tur açmış.. Bizde suç üstü yapınca öğrendik.. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Saat 19:30 itibarı ile evdeydim çok şükür sağ salim gittik geldik, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler herkes hakkını helal etsin. Gerçekten Güneş ve Erciyes tüm parlaklığı ile bizleri misafir ettiler ( Herkes solarium dan çıkmış gibi oldu eve geldiğimde o ne dediler kar'amı gittiniz deniz'emi ? diye sordular )İki misafirimde gelene kadar sizlerden ve dostane arkadaşlığımızdan bahsettiler tabii bende çok mutlu oldum tekrar teşekkürler herkese ve bir kaç resim ekleyeyim. Bu arada Kemal Korkmaz kardeşimede çok teşekkür ediyorum dönüşte bizleri kısa bir yoldan getirdi ve yaklaşık 70 Km daha kısaldı yolumuz. İşte resimler....... İşte tam teşekküllü kayakçılarımız Cengiz ve Ahmet Garibim Burak'ım ateş altında Erciyes'ten manzaralar Misafirlerim, sizlerden iyi olmasınlar dostlarım :bravo: Veeee Fordclub kayak takımı iftiharla sunar :flowers: :bravo: Ve FLAŞ FLAŞ FLAŞ Emmi müşteri potansiyelini görünce minibüs hattına da el atmış ve işte belgesi Naçizane ben ve yine ben ve Tolgahan kardeşim kayak'tan sonra takımları teslim ederken ( yalansöylerkenkendibileinanmayanadamlarsmilesi ) Muhammed yine mangalbaşında servis yaparken. Teşekkürler Ve toplantımıza et ve sucukları getirip üşenmeden herkesin çay ihtiyacını karşılayan Ertan kardeşim, ellerin dert görmesin dostum :bravo: 21 Yorum bağlantısı
Recommended Posts