İçeriğe Yönlendir

Mondeo Ghia 2005 Ön Cam Fiyatı

Serdar Taş

Recommended Posts

Serdar Taş

Bugün bir talihsizlik sonucu ön cam gitti..Aracı yeni aldık herhalde göz değdi.Sineye çekecez.Başa gelen çekilir..Şimdi Mondeonun ön cam fiyatını sormak istiyorum.Tavsiyeniz nedir?Bu yağmur sensoru camın uzerinde mi oluyor.sensorlu cammı olacak aracımın on camı ısıtmalı cammıdır..ısıtmalı ve sensorlu bir cammı taktırmam gerekiyor..Kaskom malesef yok.Bana bu cam işi kaç paraya patlar..ekonomik ve orjinal camla ilgili cevaplarınızı bekliyorum...Yani ne marka nasıl bir cam taktırmalıyım...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Taş

Yarın ustama sorar haber veririm size.

Çok iyi olur...Bende yarın araştıracam..Servis ve diğer fiyatları..İşin aslı tam arabaya kasko ve sigorta yapmaya giderken oldu...Kasko ve sigortadan sonra olsa sıkıntı olmayacakti...Bugun moral bozukluğundan ikisini yapamadan eve döndüm...

Yorum bağlantısı
Tolga Diribaş

öncelikle geçmiş olsun..2 yıl önce aynı durumu yaşamıştım kaskomda yoktu ..2 yıl öncesi öncam ısıtmalı olan orjinal model servisde 1000 tl civarıydı ben aynı özelliktekini doraglass dan 400 tl ye almıştım şuana kadar bir sıkıntıda yaşamadım ..

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Serdar Bey droglass az önce ustamla görüştüm. Normalde ısıtmalı 425 tl dedi. Sensörde sorun olmaz onu hallederiz dedi. En son oluru 360 tl yaparım dedi. Bu arkadaş çok güvendiğim bir insan. Dürüstlüğüne kefil olacağım biri.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Benim de ön cam Olimpia daha önce değişmiş. Merak ettiğim orjinal cam ile arasında fark var mı? Yani hızı belli etme gibi mesela? Ben başka bir mondiye binmediğim için kıyaslama yapamadım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Benim de ön cam Olimpia daha önce değişmiş. Merak ettiğim orjinal cam ile arasında fark var mı? Yani hızı belli etme gibi mesela? Ben başka bir mondiye binmediğim için kıyaslama yapamadım.

Satan kişi orjinalinden daha iyi olduğunu söyledi Droglasın.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Serdar Bey droglass az önce ustamla görüştüm. Normalde ısıtmalı 425 tl dedi. Sensörde sorun olmaz onu hallederiz dedi. En son oluru 360 tl yaparım dedi. Bu arkadaş çok güvendiğim bir insan. Dürüstlüğüne kefil olacağım biri.

Eğer doğru camsa bedavadan hallice. :good1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Eğer doğru camsa bedavadan hallice. :good1:

Abi daha önce de sormuştum. Bugün teyit ettim. 425 tl dedi 360 yaparım dedi. Orjinali 800-900 tl dedi.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Abi daha önce de sormuştum. Bugün teyit ettim. 425 tl dedi 360 yaparım dedi. Orjinali 800-900 tl dedi.

Vallaha çok iyi.

Ben geçen yıl Focusa ısıtmalı cam sordum 1250+Kdv demişlerdi.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Vallaha çok iyi.

Ben geçen yıl Focusa ısıtmalı cam sordum 1250+Kdv demişlerdi.

Servismi dışarıdamı ?

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
(düzenlendi)

Servismi dışarıdamı ?

Dışarıda servise sorma gereği bile duymadım.

tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Dışarıda servise sorma gereği bile duymadım.

Abi ne yaptın sen ya. O ne öyle.

Bizimki serviste 1000 liraymış.

Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu

doraglass ısıtmalı, sensör sorun çıkarmıyor. Bende Elazığda 400 e taktırmıştım. Yalnız dikkat edin ısıtmalı camın üzerinde ısıtma kablosunun ucunda soketleri olması lazım. Soketler yok ise sadece kablo var ise bağlayamıyorlar kabloyu ve ısıtma çalışmıyor. normalde arabanın ön kaput ucundaki plastiklerinin altında soketleri var o soketlerle bağlantı yapılıyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

doraglass ısıtmalı, sensör sorun çıkarmıyor. Bende Elazığda 400 e taktırmıştım. Yalnız dikkat edin ısıtmalı camın üzerinde ısıtma kablosunun ucunda soketleri olması lazım. Soketler yok ise sadece kablo var ise bağlayamıyorlar kabloyu ve ısıtma çalışmıyor. normalde arabanın ön kaput ucundaki plastiklerinin altında soketleri var o soketlerle bağlantı yapılıyor.

Dediğin doğru.

Yorum bağlantısı

Rakam gayet makul...

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

İrfan hocam sana zahmetli olmayacaksa fotoğraflı tarif edebilirmisin kaputun oradaki soketleri. Eğer o soketlerde benim trende de varsa ben de kasgodan ısıtmalı cam taktırmayı düşünüyorum da.

tarihinde Yunus Emre Çırak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serdar Taş

Az önce servise sordum.1500 tl fiyat verdi 80 tl de takma ücreti alıyorlarmış.....Camcı camcı geziyorum ısıtmalı sensorlu cam su ana kadar malatyada bulamadım olmadı maraş veya elazığ yaparım..İrfan bey siz elazığda nerde yaptırdınız telefonu adresi var mı oraylada görüşeyim olmadı..Mehmet beyin ustasıyla görüşeyim...360 tl çok iyi fiyat ama sensörü hallederiz derken ne demek istemiş onu anlamadım...Bugün şu ana kadar yaptığım araştırmalarda öğrendiğim ön camın ısıtmalı ve sensorlu olarak alındığı...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Taş

Birtane ısıtmalı sensorlu doraglass cam buldum işçilik dahil son 420 fiyat aldım muhtemelen burda yaptıracam..Emeğinize sağlık 360 tl için tanıdık olması lazım ama yok malesef...400TL ye kapatırım gibi...

Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu

Orjinal Oto Cam

Adres:

Sanayi Mah. Sanayi Cad. No:80/c

Mustafapaşa, Elazığ Merkez, Elazığ

Tel: +90 424 224 09 05

buraya da bi sorun fiyat alın bence...

İrfan hocam sana zahmetli olmayacaksa fotoğraflı tarif edebilirmisin kaputun oradaki soketleri. Eğer o soketlerde benim trende de varsa ben de kasgodan ısıtmalı cam taktırmayı düşünüyorum da.

bakıyım da foto çekip koyarım

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

1. mondeo ısıtmalı camda, yağmur sensörü zaten vardır, sensörsüz ısıtmalı cam olmamalı zaten

2. focusun ısıtmalı camı aynı zamanda atermiktir, rakamı bu yüzden pahalıdır, listede sadece ısıtmalı gibi bir cam gözükür ancak gören olmamıştır

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...