Serdar Taş 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Bugün bir talihsizlik sonucu ön cam gitti..Aracı yeni aldık herhalde göz değdi.Sineye çekecez.Başa gelen çekilir..Şimdi Mondeonun ön cam fiyatını sormak istiyorum.Tavsiyeniz nedir?Bu yağmur sensoru camın uzerinde mi oluyor.sensorlu cammı olacak aracımın on camı ısıtmalı cammıdır..ısıtmalı ve sensorlu bir cammı taktırmam gerekiyor..Kaskom malesef yok.Bana bu cam işi kaç paraya patlar..ekonomik ve orjinal camla ilgili cevaplarınızı bekliyorum...Yani ne marka nasıl bir cam taktırmalıyım... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Yarın ustama sorar haber veririm size. Yorum bağlantısı
Serdar Taş 25 Şubat 2013 Yazar Paylaş 25 Şubat 2013 Yarın ustama sorar haber veririm size. Çok iyi olur...Bende yarın araştıracam..Servis ve diğer fiyatları..İşin aslı tam arabaya kasko ve sigorta yapmaya giderken oldu...Kasko ve sigortadan sonra olsa sıkıntı olmayacakti...Bugun moral bozukluğundan ikisini yapamadan eve döndüm... Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 kaskonuz varmı hocam? çoğu kasko şirketi kaskonuzu bozmadan değiştiriyor. Yorum bağlantısı
Yusuf Davaz 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 hocam geçmiş olsun. benimde en korktugum olay bu. ön cam degişimi. Yorum bağlantısı
Tolga Diribaş 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 öncelikle geçmiş olsun..2 yıl önce aynı durumu yaşamıştım kaskomda yoktu ..2 yıl öncesi öncam ısıtmalı olan orjinal model servisde 1000 tl civarıydı ben aynı özelliktekini doraglass dan 400 tl ye almıştım şuana kadar bir sıkıntıda yaşamadım .. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Serdar Bey droglass az önce ustamla görüştüm. Normalde ısıtmalı 425 tl dedi. Sensörde sorun olmaz onu hallederiz dedi. En son oluru 360 tl yaparım dedi. Bu arkadaş çok güvendiğim bir insan. Dürüstlüğüne kefil olacağım biri. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Benim de ön cam Olimpia daha önce değişmiş. Merak ettiğim orjinal cam ile arasında fark var mı? Yani hızı belli etme gibi mesela? Ben başka bir mondiye binmediğim için kıyaslama yapamadım. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Benim de ön cam Olimpia daha önce değişmiş. Merak ettiğim orjinal cam ile arasında fark var mı? Yani hızı belli etme gibi mesela? Ben başka bir mondiye binmediğim için kıyaslama yapamadım. Satan kişi orjinalinden daha iyi olduğunu söyledi Droglasın. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Serdar Bey droglass az önce ustamla görüştüm. Normalde ısıtmalı 425 tl dedi. Sensörde sorun olmaz onu hallederiz dedi. En son oluru 360 tl yaparım dedi. Bu arkadaş çok güvendiğim bir insan. Dürüstlüğüne kefil olacağım biri. Eğer doğru camsa bedavadan hallice. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Eğer doğru camsa bedavadan hallice. Abi daha önce de sormuştum. Bugün teyit ettim. 425 tl dedi 360 yaparım dedi. Orjinali 800-900 tl dedi. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Abi daha önce de sormuştum. Bugün teyit ettim. 425 tl dedi 360 yaparım dedi. Orjinali 800-900 tl dedi. Vallaha çok iyi. Ben geçen yıl Focusa ısıtmalı cam sordum 1250+Kdv demişlerdi. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Vallaha çok iyi. Ben geçen yıl Focusa ısıtmalı cam sordum 1250+Kdv demişlerdi. Servismi dışarıdamı ? Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 (düzenlendi) Servismi dışarıdamı ? Dışarıda servise sorma gereği bile duymadım. 26 Şubat 2013 tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Dışarıda servise sorma gereği bile duymadım. Abi ne yaptın sen ya. O ne öyle. Bizimki serviste 1000 liraymış. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Yaptırmadım canım sadece sordum. Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Serdar Bey droglass az önce ustamla görüştüm. Normalde ısıtmalı 425 tl dedi. Sensörde sorun olmaz onu hallederiz dedi. En son oluru 360 tl yaparım dedi. Bu arkadaş çok güvendiğim bir insan. Dürüstlüğüne kefil olacağım biri. doraglass ısıtmalı, sensör sorun çıkarmıyor. Bende Elazığda 400 e taktırmıştım. Yalnız dikkat edin ısıtmalı camın üzerinde ısıtma kablosunun ucunda soketleri olması lazım. Soketler yok ise sadece kablo var ise bağlayamıyorlar kabloyu ve ısıtma çalışmıyor. normalde arabanın ön kaput ucundaki plastiklerinin altında soketleri var o soketlerle bağlantı yapılıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 doraglass ısıtmalı, sensör sorun çıkarmıyor. Bende Elazığda 400 e taktırmıştım. Yalnız dikkat edin ısıtmalı camın üzerinde ısıtma kablosunun ucunda soketleri olması lazım. Soketler yok ise sadece kablo var ise bağlayamıyorlar kabloyu ve ısıtma çalışmıyor. normalde arabanın ön kaput ucundaki plastiklerinin altında soketleri var o soketlerle bağlantı yapılıyor. Dediğin doğru. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Serdar Bey droglass az önce ustamla görüştüm. Normalde ısıtmalı 425 tl dedi. Sensörde sorun olmaz onu hallederiz dedi. En son oluru 360 tl yaparım dedi. Bu arkadaş çok güvendiğim bir insan. Dürüstlüğüne kefil olacağım biri. Rakam gayet makul... Yorum bağlantısı
Misafir 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 (düzenlendi) doraglass ısıtmalı, sensör sorun çıkarmıyor. Bende Elazığda 400 e taktırmıştım. Yalnız dikkat edin ısıtmalı camın üzerinde ısıtma kablosunun ucunda soketleri olması lazım. Soketler yok ise sadece kablo var ise bağlayamıyorlar kabloyu ve ısıtma çalışmıyor. normalde arabanın ön kaput ucundaki plastiklerinin altında soketleri var o soketlerle bağlantı yapılıyor. İrfan hocam sana zahmetli olmayacaksa fotoğraflı tarif edebilirmisin kaputun oradaki soketleri. Eğer o soketlerde benim trende de varsa ben de kasgodan ısıtmalı cam taktırmayı düşünüyorum da. 26 Şubat 2013 tarihinde Yunus Emre Çırak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serdar Taş 26 Şubat 2013 Yazar Paylaş 26 Şubat 2013 Az önce servise sordum.1500 tl fiyat verdi 80 tl de takma ücreti alıyorlarmış.....Camcı camcı geziyorum ısıtmalı sensorlu cam su ana kadar malatyada bulamadım olmadı maraş veya elazığ yaparım..İrfan bey siz elazığda nerde yaptırdınız telefonu adresi var mı oraylada görüşeyim olmadı..Mehmet beyin ustasıyla görüşeyim...360 tl çok iyi fiyat ama sensörü hallederiz derken ne demek istemiş onu anlamadım...Bugün şu ana kadar yaptığım araştırmalarda öğrendiğim ön camın ısıtmalı ve sensorlu olarak alındığı... 1 Yorum bağlantısı
Serdar Taş 26 Şubat 2013 Yazar Paylaş 26 Şubat 2013 Birtane ısıtmalı sensorlu doraglass cam buldum işçilik dahil son 420 fiyat aldım muhtemelen burda yaptıracam..Emeğinize sağlık 360 tl için tanıdık olması lazım ama yok malesef...400TL ye kapatırım gibi... Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Orjinal Oto Cam Adres: Sanayi Mah. Sanayi Cad. No:80/c Mustafapaşa, Elazığ Merkez, Elazığ Tel: +90 424 224 09 05 buraya da bi sorun fiyat alın bence... İrfan hocam sana zahmetli olmayacaksa fotoğraflı tarif edebilirmisin kaputun oradaki soketleri. Eğer o soketlerde benim trende de varsa ben de kasgodan ısıtmalı cam taktırmayı düşünüyorum da. bakıyım da foto çekip koyarım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 1. mondeo ısıtmalı camda, yağmur sensörü zaten vardır, sensörsüz ısıtmalı cam olmamalı zaten 2. focusun ısıtmalı camı aynı zamanda atermiktir, rakamı bu yüzden pahalıdır, listede sadece ısıtmalı gibi bir cam gözükür ancak gören olmamıştır Yorum bağlantısı
Recommended Posts