Mehmet Ozyurek 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 fitildeki toz camı çiziyordur. Doğrudur... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 cam fitili sökülecek. genelde tozlanıp tozların taşlaştığı kısım camın kapıdaki köşeleri. oralar temizlenip pudralanacak. fitilin iç kısmı kadifeden toz toprak kireç birikince sertleşip camı çiziyor hareket ederken. tabi yine kriko plastikleri yıldan ötürü aşınma sertleşme yaptığı için ses yapıyorda olabilir. genelde takıntılı adam işindir bu tür sorunlar. sıfır haline getirmek için iyi paralar gerekir servis-sanayi gibi yerde. Yorum bağlantısı
Mustafa Gülaydın 28 Şubat 2013 Yazar Paylaş 28 Şubat 2013 cam fitili sökülecek. genelde tozlanıp tozların taşlaştığı kısım camın kapıdaki köşeleri. oralar temizlenip pudralanacak. fitilin iç kısmı kadifeden toz toprak kireç birikince sertleşip camı çiziyor hareket ederken. tabi yine kriko plastikleri yıldan ötürü aşınma sertleşme yaptığı için ses yapıyorda olabilir. genelde takıntılı adam işindir bu tür sorunlar. sıfır haline getirmek için iyi paralar gerekir servis-sanayi gibi yerde. cam fitili nasıl sökülecek? Daha önce yapmadım. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 anlatamam görmeniz lazım hiç yapmadıysanız bir camcıya yaptırmakta fayda var. arka camı sökmüştüm ön camı kendim sökmedim sökülürken izledim ama fitili sökmek için cam yerinden çıkıyor muydu hatırlayamadım. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Gülaydın 3 Mart 2013 Yazar Paylaş 3 Mart 2013 Sonuç : Araç yıkandı test edildi. Döşemelere gelen su alttan su birikintisine girdiğim zaman almış nereden olduğuna kesin emin olamadım. Kontroller sırasında polen filtresinin olduğu bölüm açıldığında oradaki silikon yırtılma açılma yaptığı için sonradan gelen su oradandı ve silikonlanınca kesildi.Şu an su almıyor.Alttan gelen su lifte kaldırılacağı bir sefer kontrol edilecek.Cam gıcırdaması henüz kontrol edilemedi yakında halledeceğim Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 3 Mart 2013 Paylaş 3 Mart 2013 Kolay gelsin. Çözümsüz bir şey yoktur. Bizi izlemeye devam edin Yorum bağlantısı
Mustafa Gülaydın 4 Mart 2013 Yazar Paylaş 4 Mart 2013 Bugün kapı döşemesi söküldü kilit sistemine ve camın hareket ettiği bölüme WD -40 (İLAHİ FIS FIS) sıkıldı cam gıcırtısı kesildi. Yorum bağlantısı
Ertu Yılmaz 13 Şubat 2015 Paylaş 13 Şubat 2015 arkadaşlar ford focus aracım var arka koltuk ayak basılan yerde su alıyor bayagı bir yagmur yagdıktan sonra da ön sag alttan da aldı..dısardan arka kapıya bayagı bir sus tuttuk içeriye su gelmediğini gördüm..yorumlarda da tahliye tıkanık olabilir diye yazmış arkadaşlarımız o tahliye borusu nerede oluyor..yardımlarını bekliyorum.. Kolay gelsin. Çözümsüz bir şey yoktur. Bizi izlemeye devam edin fatih bey aracımın arka koltuk ayak basılan yerden su alıyor ne yapmam gerkir Doğrudur... mehmet bey merhabalar ford focus 2000 model aracım arka sag ayak basılan yerden su alıyor ne yapmamı önerir siniz. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Şubat 2015 Paylaş 13 Şubat 2015 arkadaşlar ford focus aracım var arka koltuk ayak basılan yerde su alıyor bayagı bir yagmur yagdıktan sonra da ön sag alttan da aldı..dısardan arka kapıya bayagı bir sus tuttuk içeriye su gelmediğini gördüm..yorumlarda da tahliye tıkanık olabilir diye yazmış arkadaşlarımız o tahliye borusu nerede oluyor..yardımlarını bekliyorum.. fatih bey aracımın arka koltuk ayak basılan yerden su alıyor ne yapmam gerkir mehmet bey merhabalar ford focus 2000 model aracım arka sag ayak basılan yerden su alıyor ne yapmamı önerir siniz. Merhaba Ertu Bey, Önceklikle geçmiş olsun. Aracınız sedan mı yoksa hatcback mi? Sunroof var mı? Yorum bağlantısı
Ertu Yılmaz 13 Şubat 2015 Paylaş 13 Şubat 2015 Merhaba Ertu Bey, Önceklikle geçmiş olsun. Aracınız sedan mı yoksa hatcback mi? Sunroof var mı? sedan arabam Sunroof yok.. sedan arabam Sunroof yok.. sagolasın sedan arabam Sunroof yok.. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Şubat 2015 Paylaş 13 Şubat 2015 arkadaşlar ford focus aracım var arka koltuk ayak basılan yerde su alıyor bayagı bir yagmur yagdıktan sonra da ön sag alttan da aldı..dısardan arka kapıya bayagı bir sus tuttuk içeriye su gelmediğini gördüm..yorumlarda da tahliye tıkanık olabilir diye yazmış arkadaşlarımız o tahliye borusu nerede oluyor..yardımlarını bekliyorum.. Döşemenin sökülmesi gerekiyor tahliye tıpalarına ulaşmak için. Yorum bağlantısı
Ertu Yılmaz 13 Şubat 2015 Paylaş 13 Şubat 2015 hakan bey merhaba arabamın arka koltuklarını söktük gecen alt taban keçeleri kaldırdık tahliye tıpaları arka költuk tarafınfdamı yoksa ? nerede bu iş elimden geliyor Yorum bağlantısı
Misafir 13 Şubat 2015 Paylaş 13 Şubat 2015 hakan bey merhaba arabamın arka koltuklarını söktük gecen alt taban keçeleri kaldırdık tahliye tıpaları arka költuk tarafınfdamı yoksa ? nerede bu iş elimden geliyor Ayakların konulduğu zeminin sökülmesi gerekli bence. Yetkili servisten bu konu hakkında daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Şubat 2015 Paylaş 13 Şubat 2015 sedan arabam Sunroof yok.. sagolasın sedan arabam Sunroof yok.. Arka koltuk için yorumum, bagajda bulunan ve arka tampon altında yer alan havalandırma deliklerinden su girmesi. Sedanlarda kronik gibi bir sorun. Bu havalandırmalarda gözden geçirilerek revize edilmeli.. Yorum bağlantısı
Ertu Yılmaz 13 Şubat 2015 Paylaş 13 Şubat 2015 kerem bey buğün söktüm polen filtresi üzer,ndeki kapagı polen filtresi nemli idi o kapak silikon tarzı şey ile tutturulmuş o da inişli çıkışlı olmuş polen fiiltresini yanın da az genişcee bir ara var oradan su döktümnereye gidecek diye ön kapıyı açınca ön tampon ile birleşimin oradan dökülüyor Yorum bağlantısı
Misafir 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 kerem bey buğün söktüm polen filtresi üzer,ndeki kapagı polen filtresi nemli idi o kapak silikon tarzı şey ile tutturulmuş o da inişli çıkışlı olmuş polen fiiltresini yanın da az genişcee bir ara var oradan su döktümnereye gidecek diye ön kapıyı açınca ön tampon ile birleşimin oradan dökülüyor Çok çetrefilli bir iş. BEnim su girişi sunroof tan olmasına rağmen, bulana kadar çok yeri kontrol ettik, aracı komple söktük.. Neredeyse 1 hafta sanayide kaldı C-Max.. Aşağıda yazdığım yerler A dan Z ye kontrol edilmeli derim.. - Polen filtre kutusu, - Klima tahliyesi, - Kalorifer taşkan kazanı, - Kapı altı tahliye delikleri, - Ön cam yan kenarları yağmur tahliyeleri, - Bagaj fitilleri, kilit merkanizma çevresi, varsa silecek motoru bağlantı yeri ve hatchback lerde stop lambası altları, - Sedanlarda arka tampon içinde yer alan hava tahliye delikleri, - Sunrooflu araçlarda sunroof tahliye hortumları, bağlantı yerleri, fitilleri.. + İşlemler bittikten sonra ve sorun çözüldükten sonra, koltuklar sökülerek tüm taban döşemesi sökülmeli ve profesyonel olarak %100 kurutulmalıdır.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts