Fatih Bayram 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 2006 sonata 8-10 ay kullandım...(2.4 benzinli)dizeli daha iyidir,ayrıca linkini verdiğiniz makyajlı kasa,illaki daha iyidir. Accordu ise 3-5 kez sürdüm... İki aracıda kullandıktan sonra kararı verirsiniz diyeceğim...Accord dememi düşünüyorsanız yanılırsınız. Kesinlikle Sonata...özellikle iç hacim konusunda Accorddan daha ferah. Son kasa Accord derseniz,tamam Accord derim... Fakat 2004 accord sonataya hafif gelir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Ben şahsen sonata'ya bakar gibi yapıp ilanı kapadım Buram buram kore kokan bir araba . Honda daha çok avrupaya hitaap ediyor Tam bir hondacı Bu aralar arabayı satmayı düşünüyorum. İstediğim paraya satarsam aramaya başlarım artık http://www.sahibinde...115674940/detay İlandaki araçta güzel bir indirim yapsalar , direk alırım en az 5 sene binerim . Sonrada garaja çekerim satmam Bu ne ya. Yer uçağımı. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 2 arkadaşımda sonata var.Sonatayı bir kaç kere kullandım.Yakıtı şehir içi sert kullanımda 9,5lt leri buluyor. 5 sene garantisi artısı sıkıntı çıkarmadan garantiden bir çok şey yapıldı iki aracada. Honda mutlaka çok güzel ancak 2.4 benzinli olması ve modeli negatif yönleri. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 hyundai 'e fakir hondası diyorlardı. ben fakir hondasını tercih ederim. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Kargaya yavrusu şahin gibi gelirmiş ama araba ararken bu iki modele de bakmıştım gidip 407 yi aldim. Ama bu ikisi arasından sonatayi seçerdim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Özgen 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 Yakıt ve fiyat önemli değilse Accord burada öne çıkar. 2.4 benzinli Accord çok keyifli bir araçdır. Beni rahatsız eden 2004 model aracın sadece 53000 km'de olması. Gerçi araç çok temiz duruyor ama sahibi bu çok düşük kilometreyi ilanda açıklasaymış iyi olurmuş. Yorum bağlantısı
Mehmet ileri 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 sayın ağbilerim allah kısmet ederse yeni bir araç alma aşamasındayım bu iki seçenek arasında kaldım aralarındaki 1-fiyat farkı 2-parça fiyatı 3-yakıt farkı benim için önemli değil sizce bu unsurları saymazsak hangisini almak daha mantıklı 2004 model accort 2.4 benzinli 2009 sonata 2.0 dizel http://www.sahibinde...15252520/detay/ http://www.sahibinde...15215125/detay/ görüşleriniz önemlidir saygılar merhabalar, hyundai hakkında çok bilgim yok, o yuzden iyidir kötüdür yorum yapamayacağım. ama accord 2.4 halen kullandığım bir araba, ilandaki araç biraz pahalı ama eminim pazarlık payı vardır. gelelim sorularınıza: accordun 3-5 kronik sorunu vardır, Hakan Kurt kardeşim bunları daha iyi bilir ama yine yazayım. merkezi kilit otamatiği bozulur (60-70 tl'ye yapılıyor, benimki bozulmadı), direksiyon hidrolik hortumu kaçırır, terler (hortumu yaptırabiliryorsunuz, 100 tl, benimki daha önce yaptırılmış). eletrik arızası yapmaz, atmosferik motor lpg'ye uyumludur (şehiriçi 12-13 lt lpg yakar yazın, sıkıştırırsanız acımaz), naz yapmaz, yolda utandırmaz (yok klima açık, yok içimde 5 kişi var), sürüşü çok zevklidir, konforu fena değildir, stabil ve sessiz bir yol alışı vardır. 2004 model arabada, yağmur sensörü, park sensörü, koltuk ısıtma, elektrikli sürücü koltuğu gibi hoşunuza gideceğini düşündüğüm ufak donanımlar vardır. sunroof standarttır. vsa standarttır. deri koltuk standarttır. içi dardır ama zaten ülkemizde satılan accord aslında acura tsx'dir, amerikada giriş seviyesi lüks otomobil (entry level luxcury car) sınıfındadır ve sport sedandır, o yüzden yapanların genişlik gibi bir önceliği yok. bana kalırsa arka koltuk diz mesafesi çok dar. bagajı da ufaktır. genel olarak Allaha şükür arabamdan memnunum, bundan sonra da galiba accorddan yürürüm gibi geliyor. yeni kasaların bunlar kadar atak olmadığı söyleniyor ama ben 2.0 hiç sürmedim, o yüzden ne kadar fark var bilemiyorum. bu arada 2004 modeller vergi indirimine girmekte olup, 2.0 üzerinden vergilendiriliyor (520 tl). daha başka sorularınız olursa bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 Birde araba ustasına gidecek,Nerdeyse şanzıman indireceklerdi senin arabanın 15dakikada hallettmiştik Yorum bağlantısı
Mehmet ileri 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 evet, sayende büyük bir masraftan kurtulduk kardeş. Yorum bağlantısı
Emirhan Bal 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 Bende sonatadan yana tercihimi kullanırdım, hem daha kalıplı makam duruyor, hem dizel ve genç. Hondaya gelince kimse alınmasın ama bu kadar efsanevi motorsikletleri olan bir markanın araba tasarımlarında bu kadar dikkatsiz ve zevksiz olabilmesinide anlamıyorum. Şimdi kızabilirsiniz ama benim kıstasım ürettiği motorsikletlerin hem tasarım hemde sürüş konfor ve güveni anlamında hep en önde olmasına rağmen, araba olayında bir türlü bir tarz tutturmaması. Mesela accord evet guzel araba ama accord serisine tarihsel olarak bakarsanız hiç bir çizgisinin olmadığını geçmişini korumadığını ya da gelecekte nasıl olacağını bir türlü kestiremediğinizi görürsünüz. Mesela boyle yıllardır uretilen serilere bakın golf, mustang, passat, scirocco vs hep bir çizgileri bir hitapları vardır. Tabi kimse kızmasın bu benim birazda mesleki bakış açım neyse birde hondanın servis kalitesi ve fiyatları size bir sonata daha alır diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 evet, sayende büyük bir masraftan kurtulduk kardeş. Accord'u olan biri daha , sevindim burada olduğunuza . Aracınızın konusunu açsanız , bize tanıtsanız çok güzel olur . Sizin araçtaki müzik sistemi pioneer mi mesela bunu merak ediyorum . Yorum bağlantısı
Nuri Tanır 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 bende kişel tercihlerimden ötürü sonatayı tercih ederdimdiye düşünüyorum ... Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 Birde araba ustasına gidecek,Nerdeyse şanzıman indireceklerdi senin arabanın 15dakikada hallettmiştik Bu jantlar crv deki jantlarmı kanka ? Yoksa Abd pazarında bu jantlamı satılıyor . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 fuardaki Hyundai koltuğuna oturdum, sonra 6 yaşındaki Acoord koltuğuna, iç döşeme konusunda hyundai birşeyler yapmalı, 2 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 Accord Tourer Aksesuar jantı Ebatı ve fiyatını söylermisin janım Yorum bağlantısı
Misafir 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 Ebatı ve fiyatını söylermisin janım 787 adet. 17 jant Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 787 adet. 17 jant Şunları esnaf işi yapta alalım Yorum bağlantısı
Misafir 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 Şunları esnaf işi yapta alalım Bunlar,aksesuar janta giriyor Bırak benimde elimde,HTR'de bile yok Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 Şunları esnaf işi yapta alalım Legend in kendi jantı yeter bunları naepcen Yorum bağlantısı
Misafir 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 Legend in kendi jantı yeter bunları naepcen 42700SJAJ82 1600tl adeti Çağlar abi Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 Legend in kendi jantı yeter bunları naepcen Bu böyleyse , legend'in ki kaç paradır diyecektim ki . Hakancığım söylemiş :D Yorum bağlantısı
Recommended Posts