Yılmaz Ertek 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 merhaba, kızım 5 yaşında. bu sene de kreşe yazdırdık. seneye 1.sınıfa başlayacak inşallah. kreşten eşimi aramışlar, istenirse ek ücret karşılığı mental aritmetik dersleri verildiğini söylemişler. bilgisi olan var mı ? biraz araştırdım, çok iyi diyen de var; faydası yok, para tuzağı diyen de... eşimin bir arkadaşı da tv'de birilerinin bu eğitimi kötülediğini duymuş. "beynin bazı bölümlerini geliştirirken bazı bölümlerin de geri kalmasına sebep oluyormuş" gibi bir şeyler söylemiş. takıldığım nokta bu oldu. kaş yapalım derken göz çıkarmayalım... teşekkürler... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 Daha önce konu açılmış ve tartışılmıştı.Genel konu gereksiz olduğu yönündeydi ama eğitimci arkadaşlar daha net cevap verecektir. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 Geçen sene yetenek siz yarışmasıyla parladı, her parlayan şey gibi yakında balonu söner diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 Ben gönderiyor(dum)um kızımı benimkide 5 yaşında başladı,ama severek gitmedi ve hiç sevemedi,bizim zorlamamızla gitti.Ben çokta gerekli birşey olduğunu sanmıyorum ve yeni dönemde göndermiyeceğim büyük ihtimalle.Eğer kızınız severek isteyerek gidecekse gitsin,yoksa zorlamayın.Sosyalleşme bakımından faydası olacaktır,başka da bir faydası olacağını sanmam,Eğer tam anlamıyla öğresin diyorsanız 3 sene göndermeniz lazım. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 Geçen sene yetenek siz yarışmasıyla parladı, her parlayan şey gibi yakında balonu söner diye düşünüyorum. Anında bir sürü merkez açıldı.Burada bile 4-5 tane oldular ama yakında patlar hepsi hatta patlamıştır bile belki. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 Anında bir sürü merkez açıldı.Burada bile 4-5 tane oldular ama yakında patlar hepsi hatta patlamıştır bile belki. bizimki patlamadı henüz Yorum bağlantısı
Misafir 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 Buradan devam edelim mi? Aaa ben açmışım konuyu Yorum bağlantısı
Tahir İlter 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 Aaa ben açmışım konuyu O kadar diyorum yukarıda vardı falan diye Hiç çaktırmıyorsun abi Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 Buradan devam edelim mi? teşekkürler, genelde konu açmadan önce aratırım ama bu kez atladım. Ben gönderiyor(dum)um kızımı benimkide 5 yaşında başladı,ama severek gitmedi ve hiç sevemedi,bizim zorlamamızla gitti.Ben çokta gerekli birşey olduğunu sanmıyorum ve yeni dönemde göndermiyeceğim büyük ihtimalle.Eğer kızınız severek isteyerek gidecekse gitsin,yoksa zorlamayın.Sosyalleşme bakımından faydası olacaktır,başka da bir faydası olacağını sanmam,Eğer tam anlamıyla öğresin diyorsanız 3 sene göndermeniz lazım. kreşe gidecek zaten, arada derslerden biri bu olacak. zorla gönderme gibi algılamaz o zaman. ama faydası olmayacaksa çocuğu hırpalamanın anlamı yok. karar veremedim hala... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 (düzenlendi) Aynı sıkıntı bendede var, hanım konuşmuş 1500 kaat istemişler, karar veremedim bir türlü, bana sanki çocukta yetenek yoksa boş bu iş gibi geliyor, şimdi kreşe başlayacak, ne yapsak acaba, sayılarlada arası iyi ama... 13 Eylül 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 teşekkürler, genelde konu açmadan önce aratırım ama bu kez atladım. kreşe gidecek zaten, arada derslerden biri bu olacak. zorla gönderme gibi algılamaz o zaman. ama faydası olmayacaksa çocuğu hırpalamanın anlamı yok. karar veremedim hala... Aynı sıkıntı bendede var, hanım konuşmuş 1500 kaat istemişler, karar veremedim bir türlü, bana sanki çocukta yetenek yoksa boş bu iş gibi geliyor, şimdi kreşe başlayacak, ne yapsak acaba, sayılarlada arası iyi ama... Benim çocuk gidiyor abi,ama sevmedi. Bana da 1500 tl.dediler pazarlıkla 1300 tl ye anlaştım (Aloha) Bence gönderin çocuk sevebilir,zararı olmayacağı kesin,zihin gelişimi açısından faydası da vardır,çocuk sosyalleşir,yeni arkadaşlarla tanışır,eğlenir. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 Bilemiyorum vallahi, sonradan çocuk sevmez vs. arkadan Aloha demesinlerde Yorum bağlantısı
Misafir 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 Bilemiyorum vallahi, sonradan çocuk sevmez vs. arkadan Aloha demesinlerde Bırakırsın,göndermezsin Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 Bırakırsın,göndermezsin bana sunulan seçenekte ayrı kurs yok. eğitmen kreşe gelecek. dolayısıyla taahhüt vermiş gibi oluyorsun. öğrenci sayısına göre anlaşma yapılıyor sanırım. o yüzden beğenmezsen bırakırsın olayı sıkıntılı olabilir. ekstra aylık 100TL istiyorlar bu arada... Yorum bağlantısı
Misafir 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 bana sunulan seçenekte ayrı kurs yok. eğitmen kreşe gelecek. dolayısıyla taahhüt vermiş gibi oluyorsun. öğrenci sayısına göre anlaşma yapılıyor sanırım. o yüzden beğenmezsen bırakırsın olayı sıkıntılı olabilir. Sizinki farklı,ben ayrı kursa göndermiştim o bakımdan dedim. Kreşte çoğunluk katılıyorsa bence sizde yollayın,faydası olur zararı olmaz Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 Ben gönderiyor(dum)um kızımı benimkide 5 yaşında başladı,ama severek gitmedi ve hiç sevemedi,bizim zorlamamızla gitti.Ben çokta gerekli birşey olduğunu sanmıyorum ve yeni dönemde göndermiyeceğim büyük ihtimalle.Eğer kızınız severek isteyerek gidecekse gitsin,yoksa zorlamayın.Sosyalleşme bakımından faydası olacaktır,başka da bir faydası olacağını sanmam,Eğer tam anlamıyla öğresin diyorsanız 3 sene göndermeniz lazım. O kadar dedik sana gönderme diye. Gereksiz diye, çocukları robotlaştırıyorlar diye dinlemedin. Şimdi senin çocuk matematiği sevmezse tek sorumlusu sensin 1500 tl.abi bir dönem.haftada 2 saat,birde evde günlük internet üzerinden dersleri var. teşekkürler, genelde konu açmadan önce aratırım ama bu kez atladım. kreşe gidecek zaten, arada derslerden biri bu olacak. zorla gönderme gibi algılamaz o zaman. ama faydası olmayacaksa çocuğu hırpalamanın anlamı yok. karar veremedim hala... Ama sizinki farklı. Barışın ki farklıydı. Barış 1500 tl gibi bir fiyatla direk kursa gönderecekti. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 Bende çocukların bu dersi almasını istemedim, hanımla zıtlaştık, pedagoglara konuyu sordum. Ortak cevap çocukların robotlaştığı ve öğrenme düzenlerinin bozulduğu idi. Çocuğun ilgi duyduğu şeylere göre eğitim vermeye çalışıyorum şimdi.. HTC Desire X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi 2 Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 14 Eylül 2013 Paylaş 14 Eylül 2013 Bende çocukların bu dersi almasını istemedim, hanımla zıtlaştık, pedagoglara konuyu sordum. Ortak cevap çocukların robotlaştığı ve öğrenme düzenlerinin bozulduğu idi. Çocuğun ilgi duyduğu şeylere göre eğitim vermeye çalışıyorum şimdi.. HTC Desire X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi teşekkürler, ben de arkadaşlarım aracılığı ile araştırmaya devam ettim. çok faydalı olmadığı sonucuna vardım. göndermeme kararı verdim. teşekkürler... 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Bende gittim konuştum, baktım çocukların durumuna hoşuma gitti, ilk derside oğlum sevdi, verdik bakalım, inşallah faydalı olur... Yorum bağlantısı
Misafir 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Bende gittim konuştum, baktım çocukların durumuna hoşuma gitti, ilk derside oğlum sevdi, verdik bakalım, inşallah faydalı olur... Bence iyi olmuş,çocukta sevdiyse problem yok.istemezse veya sıkılırsa da zorla gonderme abi. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 İnşallah, şimdilik sıkıntı yok, tek sorun kredi kartına 10 taksit yapmamda, 2-3 ay sonra vazgeçtim desem kalan taksitleri iptal edebilirmiyim biliyorum? Yorum bağlantısı
Misafir 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 İnşallah, şimdilik sıkıntı yok, tek sorun kredi kartına 10 taksit yapmamda, 2-3 ay sonra vazgeçtim desem kalan taksitleri iptal edebilirmiyim biliyorum? Benim gönderdiğim kursta sıkıntı yoktu,para iadesi yapıyorlardı,sadece baslagic için verdiğimiz 250 tl.yanıyor,o parayida kitap abakus çanta tişört falan verdiler,birde internet şifresi veriyorlar.parayı bu yüzden alıyorlar.sizin kursun adı ne Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 (düzenlendi) Alohaaaa Edremit şubesi http://alohaturkey.com/sayfalar.asp?LanguageID=1&cid=4&id=44&il=12&id2=73 23 Eylül 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Alohaaaa Edremit şubesi http://alohaturkey.com/sayfalar.asp?LanguageID=1&cid=4&id=44&il=12&id2=73 Tamam bizimkide aloha. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Bakalım sonuç ne olacak, faydalı olacak gibi şimdilik Yorum bağlantısı
Recommended Posts