İçeriğe Yönlendir

Fiesta 17 Inc Nerden Nasıl Bulunur ?

İsrafil Önal

Recommended Posts

İsrafil Önal

Arkadaşlar;

Ford fiestanın 17 inc jantını nerden bulabilirim ? Fotoğrafı aşağıdaki linkte mevcut.

http://i.imgur.com/TSM76.jpg?1

Replika veya ikinci el bile olabilir.

Saygılarımla

İsrafil Önal

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

bu jant i bulmak samanlıkta iğne aramaya benzer ancak servislerden bi fiyat alın derim ilk olarak :D

Yorum bağlantısı
Burak Ekici

serviste 3 bin tl gibi bir fiyat cekmişlerdi.

Yorum bağlantısı
Kadir Tomas

Fotograftaki Doğu Abinin arabasi degil mi?

Servis disinda bulmaniz cok zor.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Neden arıyorsunuz, bizim ülkede arabayı parçalamakla eşdeğer yahu :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Ekici

Yok dogu abide de var bu jantlardan ama araba onun arabasi degil.

Yorum bağlantısı
Atilla Atun

yurt dışında fiesta sahibi bi arkadaşıma sordum varsa ben aracıma takar getiririm abi ayıpsın dedi ama bakalım ne zaman ne kadar ?

Yorum bağlantısı
İsrafil Önal

Neden arıyorsunuz, bizim ülkede arabayı parçalamakla eşdeğer yahu :)

üstadlar, abiler, arkadaşlar

Bu forumda ses getirmiş bir kaç arabadan birisi benimkisi, konuyu kapattık sadece. 17 jantın arabaya ne gibi artı ve eksi katacağını , veya parçalayıp parçalamayacağını iyi bilirim. Ve doğrudur ön düzene ciddi zararlar verebilir. Lakin zevk işte.

Servis en son 2400 TL fiyat verdi. Çinden gemi ile ticaret yapan arkadaşım yaklaşık 1400 dolara getiririm dedi. Kazıklamak istedi sanırım. Bir kaç yere de sordum ve ümidi kestim.... Hayırlısı :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğu Kemik

Ben Yozgat yollarında kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.

İsrafil Hocam galiba bunun replikası çıkmadı ya da ben yanılıyorum

Yorum bağlantısı
İsrafil Önal

Valla Doğu üstadım öyle, haklısın. Belki fiesta için en güzel ve en çok satacak janta replica yapmadılar... vay arkadaş :(

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Valla Doğu üstadım öyle, haklısın. Belki fiesta için en güzel ve en çok satacak janta replica yapmadılar... vay arkadaş :(

İltebar bir ara Maslak oto sanayide gördüğünü söylemişti ama yanlış hatırlamıyorsam...

Yorum bağlantısı
İnanç AKTI

Sahibinden.com da aracında ki rs jantı satan birisi var.Neden satıyorsunuz diye sorduğumda 17" fiesta jant aldığımdan dolayı satıyorum demişti." Fiesta rs jant " diye aratın ilan çıkıyor zaten.O arkadaşa sorabilirsiniz nerden bulduğunu ;)

Yorum bağlantısı
Özgür Çakırhan

Hayırlı olsun güle güle binin, bende titanyum orjinal jant takmak istiyorum durumu biraz düzeltince, acaba servis ne kadara getirir veya elinde varsa fiyatı ne kadardır bilgisi olan arkadaş var mıdır?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...