İçeriğe Yönlendir

Yeni Aracım :)

Yavuz Gencay

Recommended Posts

İ.Göksel Yaman

nerdeyken yiyiyor acaba? baştan sona önde gideceğini sanmıyorum. Başta scirocco alır sonlarda focus geçer gibi geliyor bana. Çünkü scirocco 1500-1750 devir arasında max torka çıkıyor kalkışta daha avantajlıdır bence.

Anıl yanlışın var.. İkisininde 0-100km. 8sn. Ayrıca maximum tork'u karıştırdın sanırım.. Vw bu kadar kötü olamaz.. Verdiğin değer diesel motor için ancak olur.. 1500d/dak. 1750d/dak. Değilde 4500d/dak. Ya kadar maximum tork verir scirocco.. Ecoboost'ta 1600d/dak.5000d/dak. İle yürür.. Maksimum beygiri ise Ecobost daha cabuk veriyor. Kg. Olarak eşit sayılırlar..

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

Anıl yanlışın var.. İkisininde 0-100km. 8sn. Ayrıca maximum tork'u karıştırdın sanırım.. Vw bu kadar kötü olamaz.. Verdiğin değer diesel motor için ancak olur.. 1500d/dak. 1750d/dak. Değilde 4500d/dak. Ya kadar maximum tork verir scirocco.. Ecoboost'ta 1600d/dak.5000d/dak. İle yürür.. Maksimum beygiri ise Ecobost daha cabuk veriyor. Kg. Olarak eşit sayılırlar..

yok sen yanlış anladın 1500 ile 1750 arasında max torka çıkıyor yazmıştım yani çok erken anlamında bro :D

haklı olabilirisin ben kompressor un kalkış anında avantaj sağlayacağını düşündüğümden yazdım teknik verileri incelemeden...

Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek
(düzenlendi)
:nazar: bu arada iyi ki söyledin yaza Bursa'da buluşma gerçekleştirsek hem Bursa hem çevre iller şöyle toplansak iyi olucak :) Trabzon'dan koparsam ilk işim Bursa'da organizasyon planlamak :good1: tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

Maşallah araç çok güzel :nazar:

Scirocco + İnterlagos jant + yay favorim :good1:

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Yavuz,yeni aracın hayırlı olsun :nazar: ,Fiesta'yı satmışsın ;) Plakaya :good1:

Yorum bağlantısı
Misafir

İyi günlerde kazasız,arızasız,cezasız,zevk ile kullanmanı diliyorum. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...