İçeriğe Yönlendir

Arka Tampon Difüzörü Için Yan Ek Arıyorum.

Cihat Küçükay

Recommended Posts

Cihat Küçükay
(düzenlendi)

Merhaba Arkadaşlar

2010 model fiesta sahibiyim. Ben arka tamponum için plastik difüzör (yan ekler olmadan) aldım. Ancak yan eklerin bağlandığı kısımlar aralık kaldı ve gözüme batıyor açıkçası :). Arka tampon için yan ek yapan veya satan tanıdığınız bir yer var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

tarihinde Cihat Küçükay tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Araç resmini görebilirmiyiz ? Difizör yapısı önemli

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Bu Difizör'ün yan ekli olarak satılan modeli var mı ? Aksi takdirde oraya plastik uydurmak olanaksız.. Ancak fiberden yan ek doldurulur..

Yorum bağlantısı
Doğu Kemik
(düzenlendi)

Bu modelin yan ekleri olanı yok çünkü bu orjinal ürün değil. Dikkat ederseniz bu ürünün iç tarafında ford amblemi var ancak parça kodu yazmaz. Eski aracıma takmıştım ve açıklık onda da vardı. Ayrıca orjinal arka eklerin yan parçaları da buna uymuyor.

tarihinde Doğu Kemik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Bu modelin yan ekleri olanı yok çünkü bu orjinal ürün değil. Dikkat ederseniz bu ürünün iç tarafında ford amblemi var ancak parça kodu yazmaz. Eski aracıma takmıştım ve açıklık onda da vardı. Ayrıca orjinal arka eklerin yan parçaları da buna uymuyor.

kötü haber :( fibercilerle konuşsak birşey yapamazmıyız acaba ?

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Parça orjinal diye biliyorum...

Bende böyle durmuyor işte :( Bu hafta içi tamircimle söküp tekrar takmaya çalışacağım. Püf noktası takmaya orta kısımdan başlayıp kenarları tamponun kilit yerlerine göre yerleştirmekmiş.

Yorum bağlantısı
Ali Çukur

Ben de kullanıyorum sağına soluna yarım parmak siyah çekomastik kullandık. 2-3 gün sonra sertleşti tamponla bütünleşti görüntüde sıkıntı yok :

kzmdm.jpg

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Ben de kullanıyorum sağına soluna yarım parmak siyah çekomastik kullandık. 2-3 gün sonra sertleşti tamponla bütünleşti görüntüde sıkıntı yok :

Siyah çekomastik ? Bu aklıma gelmemişti, deneyeceğim fikir için teşekkürler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Çukur

Siyah çekomastik ? Bu aklıma gelmemişti, deneyeceğim fikir için teşekkürler.

Rica :')

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Cekomastiklemi hallettiniz

Yok, tamponu söktük, tırnakları iyice yerine oturttuk. Daha sonra aralık kalan kısımları vidalamak suretiyle kapattık. Vidalar dışarıdan görünmüyor. Şimdi iş egzos ucu yaptırmaya kaldı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Çukur

Güzel olmuş iyi günlerde kullanın

Zevk meselesi yalnız büyük ekzost ucu abartı durur üzerinde deneyerek karar verin bence...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

http://www.fordclubt...dogu-on-izgara/

Benim arac ustunde ayni difizor var belki bi fikir verir egzoz ucu icin

Evet benimde baktığım seninki gibi bir egzos ucu Burak. Egzos çıkışı yuvarlak egzosa daha çok yakışıyor bence, oval bakmayacağım. Bu arada ön lipin çok güzelmiş, fiyat ve nerden aldığının bilgisini verir misin?

Yorum bağlantısı
Burak Ekici

Kesinlikle yuvarlak egzoz ucu dusun abi oval olmaz zaten emanet durur. Lip icin ozelden mesaj attim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...