Gökhan Efiloğlu 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 arkadaşlar bugün conni min çakmaklığına şarj aleti taktım bi duman çıktı yandı ikinciyi taktım oda yandı ama çakmaklık çalışıyor çakmağı takıyorum durum normal nedendir... Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 10 Mart 2013 Yazar Paylaş 10 Mart 2013 sigorta yanmışmıdır yani samet Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 10 Mart 2013 Yazar Paylaş 10 Mart 2013 Sigortada sorun olsa elektrik gelmez. bende öyle düşündüm yani arıza olsa çakmaklık niye çalışsın sağlamsa aletler niye yansın ...yaman çelişki... Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 10 Mart 2013 Yazar Paylaş 10 Mart 2013 sametcim hiç sigorta değişmedi ki araçta ... orjinal sigorta yani... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 Abi ben sigortanın voltajı yüksek diye tahmin ediyorum. Voltaj yüksek olduğundan akım yüksek gelince sigorta atmıyordur bence Samet sigortanın voltajının yükseliği öncedende vardı. Ama sigortanın atmamasında bir gariplik var. Elinizde voltmetre varmı ? Varsa bir voltajı ölçün. Kaç volt geliyor. Bir de araç çalışırkenmi yandı şarj aletleri yoksa araç çalışmamış vaziyettemi yaktı. Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 10 Mart 2013 Yazar Paylaş 10 Mart 2013 Samet sigortanın voltajının yükseliği öncedende vardı. Ama sigortanın atmamasında bir gariplik var. Elinizde voltmetre varmı ? Varsa bir voltajı ölçün. Kaç volt geliyor. Bir de araç çalışırkenmi yandı şarj aletleri yoksa araç çalışmamış vaziyettemi yaktı. voltmetrem yok malesef araç çalışıyodu ... Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 Abi ben sigortanın voltajı yüksek diye tahmin ediyorum. Voltaj yüksek olduğundan akım yüksek gelince sigorta atmıyordur bence voltaj ile akım ters orantılıdır yani votaj yüksekse akım düşük eger akım fazla ise voltaj düşük olur... voltmetrem yok malesef araç çalışıyodu ... benim tahminim muhtemelen orda 12 v yok senin çakmağın kısa devre mantığı ile çalıştığı için düşük voltajda yada yüksek voltajda da bile çalışır ama aldığın şarj makinesi bommm yanar anlamak için de ordaki ölçek lazım.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 Araç çalışmadan önce bir sorun yoksa çalıştıktan sonra sorun varsa şarj dinamosundan kaynaklı olabilir. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 Ben duman çıkması olayını arabanın şarj aletini çakmak olarak sanıp yakmaya çalışması olarak algıladım. Şarj aletlerini başka bir araçta denediniz mi ? Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 Ben duman çıkması olayını arabanın şarj aletini çakmak olarak sanıp yakmaya çalışması olarak algıladım. Şarj aletlerini başka bir araçta denediniz mi ? arabanın o kadar zekası yok yaaa oraya takılanı cakmak olarak yak diye programlanmıyor :D çakmak kendi çalışma prensibine göre ısınıyor.. Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 10 Mart 2013 Yazar Paylaş 10 Mart 2013 çakmaklıktan torpidoya ışık çekmiştim etkisi olurmu acaba ... arabanın o kadar zekası yok yaaa oraya takılanı cakmak olarak yak diye programlanmıyor :D çakmak kendi çalışma prensibine göre ısınıyor.. ümit bu arad izmir nasıl ısındımı yavv ne güzeldir şimdi oralar ... Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 (düzenlendi) arabanın o kadar zekası yok yaaa oraya takılanı cakmak olarak yak diye programlanmıyor :D çakmak kendi çalışma prensibine göre ısınıyor.. Valla nasıl bir teknoloji ile çalıştığını bilmiyorum ama aklıma şu geldi http://www.youtube.com/watch?v=LonGQArvPHU 1.42 10 Mart 2013 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 (düzenlendi) çakmaklıktan torpidoya ışık çekmiştim etkisi olurmu acaba ... ümit bu arad izmir nasıl ısındımı yavv ne güzeldir şimdi oralar ... hımmm yanlış bağlantı yaptıysan olabilir... izmir daha tam ısınamadı yaaa şu martı da çıksak on numara olcak inşallah.. Valla nasıl bir teknoloji ile çalıştığını bilmiyorum ama aklıma şu geldi 1.42 kota az kaldı izleyemiyorum 10 Mart 2013 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi Video alıntısı silindi Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 10 Mart 2013 Yazar Paylaş 10 Mart 2013 Valla nasıl bir teknoloji ile çalıştığını bilmiyorum ama aklıma şu geldi 1.42 akşam akşam güldüm yaa .. hımmm yanlış bağlantı yaptıysan olabilir... izmir daha tam ısınamadı yaaa şu martı da çıksak on numara olcak inşallah.. kota az kaldı izleyemiyorum mayısta oradyım inş tatil yapalım connimle biraz... hımmm yanlış bağlantı yaptıysan olabilir... izmir daha tam ısınamadı yaaa şu martı da çıksak on numara olcak inşallah.. kota az kaldı izleyemiyorum yanlız ümit bu zamana kadar çalışıyodu ... Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 akşam akşam güldüm yaa .. mayısta oradyım inş tatil yapalım connimle biraz... yanlız ümit bu zamana kadar çalışıyodu ... kardeşim ordaki voltajı ölçmeden sorun üzerinde konuşmamız sadece atmasyon oluyor imkanın olsada ordaki voltajı ölçe bilsen keşke... Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 10 Mart 2013 Yazar Paylaş 10 Mart 2013 anladım bi ölçü aleti almak lazım lisedeyken takımlar fuldü okul bitti malzeme gitti... Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 (düzenlendi) anladım bi ölçü aleti almak lazım lisedeyken takımlar fuldü okul bitti malzeme gitti... aynen aynen geçen gün bende teyibi değiştiriyordum + - uçları bulamadım ölçü aletide yoktu gitim oto elektrikçiye abi ver ölçü aletini ben bulcam dedim gururuma yediremem elektrikçiyim elektrikle ilgi hiç bi arızada elektrikçiye gitmedim dedim adam gülüyoo verd ölçü aletini bulamadım ya bide rezilde olduk 10 Mart 2013 tarihinde Ümit Mavigöz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 10 Mart 2013 Yazar Paylaş 10 Mart 2013 naptın kral yaa adamı ezmişsin resmen ... Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 naptın kral yaa adamı ezmişsin resmen ... adamda beni ezdi ama Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 10 Mart 2013 Yazar Paylaş 10 Mart 2013 ana konu neymiş evde bi ölçü aleti olmalıymış... Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 ana konu neymiş evde bi ölçü aleti olmalıymış... aynen iş yerinde 3 tane ama eve almak lazımmış... Yorum bağlantısı
Recommended Posts