İçeriğe Yönlendir

B Max 1.5 Tdci Titanyum

Korhan Şenörer

Recommended Posts

Mustafa Özcan

Hayırlı olsun.Güle güle kullanın... :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Uz

İyi günlerde kullanmanızı temenni ederim. Hayırlı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer
:nazar: :nazar:

Takas ve alınma sürecini paylaştığınız başka bir konuda okumuştum.

C-Max'ten sonra eksisi bagaj küçüklüğü oldu sanırım, motor ve beygir kaybı haricinde..

Evet,bagaj biraz daha kucuk ve motor gucu daha dusuk.

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer
Kaldırma çıkarken , eğri bir yoldan geçerken kasa gacırdıyor mu?

Hayir henuz bir gicirdama vs yok, c maxte oluyordu, umarim ilerleyen zamanlarda olmaz.

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Hayırlı olsun, keyifli günlerde kullanın inşallah...

Yorum bağlantısı
Korhan Orkun
:nazar: kazasız belasız kullanın inşallah çok güzel. 1.5 dCi motorla bir akrabalığı varmı motorun?
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Gönlünüzce kazasız, belasız kullanın :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca

Merhabalar benimde bir sorum olsun :) cmax ile tek farkı kayan kapımıdır ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Hayırlı olsun. Kazasız, belasız, cezasız kullanmanızı dilerim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Hayırlı olsun, döşeme kalitesi olarak focus ile aynı sanki.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

:nazar: kazasız belasız kullanın inşallah çok güzel. 1.5 dCi motorla bir akrabalığı varmı motorun?

Yani sonuçta bu motorda 1.5 Tdci , aynı motor olmasa bile benzerdir diye düşünüyorum. B Max'te birde şöyle bir teknoloji var. Fren yapıldığında ortaya çıkan enerjinin akünün şarj edilmesi için kullanılması gibi. Bu durum da yakıt ekonomisine dönüşüyor diye fordun sitesinde okumuştum.

Tekerinize taş değmesin,Maşallah çok güzel.

Çok beğendim,hemen sitesine girdim 75 ps yi görünce size geri dönme ihtiyacı duydum.Nasıldır,nedir,yenir mi içilir mi bu 75 ps basıncı gitmek için düşünen bir motormudur acaba.

75 ps ilk anda insana çok düşük bir güç, bu kasayı kaldıramayacak bir güçmüş gibi geliyor ancak ben araçta turbonun devreye girdiğini ve aracın ileri doğru atıldığını hissediyorum. Tabiki güç ihtiyacı ve daha seri bir araç ihtiyacı kişiden kişiye sürüş karakteristiğine göre değişir. Ben sakin kullanan yakıt ekonomisine daha önem veren biriyim. Benim için aracın 0 dan 100 e ulaşma süresinin 16 sn olması yada 8 saniye olması önemli değil. Bu motor şu anki haliyle ve ekonomisiyle beni tatmin ediyor. Ama başka biri bu motor için çok düşük, hantal kesinlikle kullanılabilecek bir motor değil diyede görüş belirtebilir. Tabiki 75 ps motor bir C Max yada Focus veya Mondeo motoru değil. Ama ben test ettim, beğendim, aldım ve kullanıyorum. :)

Merhabalar benimde bir sorum olsun :) cmax ile tek farkı kayan kapımıdır ?

Tabiki tek fark kayan kapı değil. Bir kere C max'e göre daha küçük bir araç, hem iç mekan da hem bagajda belli oluyor. Motor kesinlikle daha hantal, hızlanma süresi daha uzun, ama daha ekonomik. Fiyat olarak baktığımzıda aradaki fark her anlamda da belli oluyor. Şöyle söyliyim fiyatına göre sağladığı konfor, özellikler ve yakıt ekonomisi bemim çok hoşuma gitti.

Hayırlı olsun, döşeme kalitesi olarak focus ile aynı sanki.

Evet döşeme kalitesi güzel.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Güzel günlerde kullanırsınız umarım , hayırlı olsun. :nazar:

Fiyat / Performans açısından gayet başarılı bir model.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer
(düzenlendi)

Güzel günlerde kullanırsınız umarım , hayırlı olsun. :nazar:

Fiyat / Performans açısından gayet başarılı bir model.

Teşekkür ederim, sağolun, kesinlikle katılıyorum.

tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...