İçeriğe Yönlendir

B Max 1.5 Tdci Titanyum

Korhan Şenörer

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Çok farklı ve bence çok güzel.. güle güle kullanın...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Çapar

çok güzel şu aralar benim olmasını ıstedigim araclardan birisi allah kaza bela vermesin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

İyi günlerde kazasız,arızasız,cezasız,zevk ile kullanmanı diliyorum. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 10 ay sonra...
Murat Kuzey

Maaşallah. :nazar:  İyi günlerde, güle güle kullanın arabanızı...

Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul

Kablo rahatsız edici gelmedi bana,bagaj biraz ufak geldi onun dışında çok güzel :nazar: Kazasız belasız inşallah

1.0 Ecoboost yeterli geliyor mu ?

Yorum bağlantısı

Konuyu yeni gördüm abim. Hayırlısı ile, kazasız belasız kullan inşallah. Çok güzel bir araç. :nazar: Emniyet kemer bağlantıları tam Amerikan olmuş.. Son fotoğrafın yanında mangalda hamsi var galiba ;)  :D

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Konuyu yeni gördüm abim. Hayırlısı ile, kazasız belasız kullan inşallah. Çok güzel bir araç. :nazar: Emniyet kemer bağlantıları tam Amerikan olmuş.. Son fotoğrafın yanında mangalda hamsi var galiba ;)  :D

Teşekkür ederim Keremcim, sağolasın, bu taraflara yolun düşerse birlikte yaparız tekrar bir mangal, anne tarafım Tekirdağlı ama bayadır yolum düşmüyor o taraflara, kısmet belki benim yolum düşer o taraflara, görüşmek dileğiyle diyelim beyaa.. :biggrin:  

Maaşallah. :nazar:  İyi günlerde, güle güle kullanın arabanızı...

Teşekkür ederim.

Kablo rahatsız edici gelmedi bana,bagaj biraz ufak geldi onun dışında çok güzel :nazar: Kazasız belasız inşallah

1.0 Ecoboost yeterli geliyor mu ?

Benim aracım 1.5 75 bg, 1.0 ecoboost kullanmadım hiç, bilmiyorum. Teşekkür ederim, güzel dilekleriniz için.

Yorum bağlantısı

İnşallah abim. Herzaman beklerim buralara. Bu yaz benim o tarafa gelmem kısmet olamayabilir (Antalya tarafında olacağım kısmetse) ama ilk fırsatta inşallah..

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

İnşallah abim. Herzaman beklerim buralara. Bu yaz benim o tarafa gelmem kısmet olamayabilir (Antalya tarafında olacağım kısmetse) ama ilk fırsatta inşallah..

Benim anne babada Antalyada, kısmet bir şekilde buluşuruz belki, her zaman beklerim.

Yorum bağlantısı

Benim anne babada Antalyada, kısmet bir şekilde buluşuruz belki, her zaman beklerim.

Turunç getirirsin :fiuw:  :biggrin:  :D

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Turunç getirirsin :fiuw:  :biggrin:  :D

Antalyada evin önünde de var zaten. :)

Yorum bağlantısı

Biraz alakasız ama turunç, reçel filan muhabbeti açılınca aklıma geldi. 2 sene önce tatile Bodrum a giderken sabah 07:30 gibi İzmir den geçiyorduk. Bir arkadaşım Güzelbahçe de çok güzel kahvaltı yerleri (köy kahvaltısı) var demişti ve girdik.. İlk gördüğümüz evin bahçesine daldık. Sağolsun mekan sahibi (kendi evi) fizik öğretmeni emeklisi bir bayan. Çok sıcak ve samimi davrandı. Bir kahvaltı hazırladı akıllara zarar.. Birde incir reçeli vardı. Daha olmamış minicik ham incirden. Amma velakin ben şimdiye kadar öyle güzel bir reçel yememiştim hayatımda.. Sağolsun biraz ısrarla 1 kg lik bir kavanoz verdi bize hediye olarak.. Tüm hafta boyunca Bodrum güneşi altında siyah Bipper bagajında kaldı reçelceğiz.. Evde bagajı boşaltırken aklıma geldi. Açmamızla reçelin foşurdaması(kaynaması) bir oldu. Güneşten ekşimiş, bozulmuş.. Çok üzülmüştüm, hanımda ağlamıştı.. :D Reçel deyince hep bu olay aklıma gelir..

Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar

Hayırlı uğurlu olsun...Kazasız belasız ve cezasız günlerde kullanınız inş. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Hayırlı uğurlu olsun...Kazasız belasız ve cezasız günlerde kullanınız inş. 

Teşekkür ederim, cümlemiz kazasız , belasız, sorunsuz kullanalım araçlarımızı inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer
(düzenlendi)

Abi kazasız belasız cok guzel masallah :nazar: C-Max'in yavrusu :p

Teşekkür ederim Ahmetcan, güzel bir benzetme, eski arabam da C Max'ti, kayar kapıda hoşuma gitti, param C Max ve Grand C Max e yetmeyince B Max aldım, ben gayet memnunum.

tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer
(düzenlendi)

Fiyatları merak etmiştim, benim aracın sıfırı opsiyonlarıyla birlikte 68500 tl olmuş, amma zam gelmiş yahuu. :i-ih2:  :i-ih2: Arabamın kıymetini bileyim en iyisi. :good1:  

tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Korhan Şenörer

Bugün arabamı alalı tam 1 yıl oldu, :) Kazasız belasız, cezasız nice nice senelere inşallah. 1 yılda 21750 km. yapmışım, maşallah.  :nazar:

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Adem Uçar

Korhan Bey kazasız, belasız günlerde kullanmanız dileği ile...

Ben de tastamam 1 yıldır kullanıyorum. Aranıza katılmak güzel

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Teşekkür ederim Adem Bey. Arabam bölümünde sizi ve aracınızı tanımak isteriz. Hoşgeldiniz.

Yorum bağlantısı
Murat Kuzey

Allah güle güle kullandırmayı nasip etsin. Maaşallah. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...

Sattığım B Max'i alan arkadaş satılığa çıkarmış.  :)  Hayırlısı olsun.

Neden acaba?

İki ihtimal var.

1. Hayalkırıklığı, umduğunu bulamama.

2. Kısa sürede 3-5 kazanma hevesi. :unsure2:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...