Mehmet Ozyurek 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 Çok farklı ve bence çok güzel.. güle güle kullanın... 1 Yorum bağlantısı
Burak Çapar 16 Mart 2013 Paylaş 16 Mart 2013 çok güzel şu aralar benim olmasını ıstedigim araclardan birisi allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 İyi günlerde kazasız,arızasız,cezasız,zevk ile kullanmanı diliyorum. :nazar: :nazar: :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Murat Kuzey 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 Maaşallah. İyi günlerde, güle güle kullanın arabanızı... Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 Kablo rahatsız edici gelmedi bana,bagaj biraz ufak geldi onun dışında çok güzel Kazasız belasız inşallah 1.0 Ecoboost yeterli geliyor mu ? Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 Konuyu yeni gördüm abim. Hayırlısı ile, kazasız belasız kullan inşallah. Çok güzel bir araç. Emniyet kemer bağlantıları tam Amerikan olmuş.. Son fotoğrafın yanında mangalda hamsi var galiba Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 10 Şubat 2014 Yazar Paylaş 10 Şubat 2014 Konuyu yeni gördüm abim. Hayırlısı ile, kazasız belasız kullan inşallah. Çok güzel bir araç. Emniyet kemer bağlantıları tam Amerikan olmuş.. Son fotoğrafın yanında mangalda hamsi var galiba Teşekkür ederim Keremcim, sağolasın, bu taraflara yolun düşerse birlikte yaparız tekrar bir mangal, anne tarafım Tekirdağlı ama bayadır yolum düşmüyor o taraflara, kısmet belki benim yolum düşer o taraflara, görüşmek dileğiyle diyelim beyaa.. Maaşallah. İyi günlerde, güle güle kullanın arabanızı... Teşekkür ederim. Kablo rahatsız edici gelmedi bana,bagaj biraz ufak geldi onun dışında çok güzel Kazasız belasız inşallah 1.0 Ecoboost yeterli geliyor mu ? Benim aracım 1.5 75 bg, 1.0 ecoboost kullanmadım hiç, bilmiyorum. Teşekkür ederim, güzel dilekleriniz için. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 İnşallah abim. Herzaman beklerim buralara. Bu yaz benim o tarafa gelmem kısmet olamayabilir (Antalya tarafında olacağım kısmetse) ama ilk fırsatta inşallah.. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 10 Şubat 2014 Yazar Paylaş 10 Şubat 2014 İnşallah abim. Herzaman beklerim buralara. Bu yaz benim o tarafa gelmem kısmet olamayabilir (Antalya tarafında olacağım kısmetse) ama ilk fırsatta inşallah.. Benim anne babada Antalyada, kısmet bir şekilde buluşuruz belki, her zaman beklerim. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 Benim anne babada Antalyada, kısmet bir şekilde buluşuruz belki, her zaman beklerim. Turunç getirirsin Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 10 Şubat 2014 Yazar Paylaş 10 Şubat 2014 Turunç getirirsin Antalyada evin önünde de var zaten. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 Biraz alakasız ama turunç, reçel filan muhabbeti açılınca aklıma geldi. 2 sene önce tatile Bodrum a giderken sabah 07:30 gibi İzmir den geçiyorduk. Bir arkadaşım Güzelbahçe de çok güzel kahvaltı yerleri (köy kahvaltısı) var demişti ve girdik.. İlk gördüğümüz evin bahçesine daldık. Sağolsun mekan sahibi (kendi evi) fizik öğretmeni emeklisi bir bayan. Çok sıcak ve samimi davrandı. Bir kahvaltı hazırladı akıllara zarar.. Birde incir reçeli vardı. Daha olmamış minicik ham incirden. Amma velakin ben şimdiye kadar öyle güzel bir reçel yememiştim hayatımda.. Sağolsun biraz ısrarla 1 kg lik bir kavanoz verdi bize hediye olarak.. Tüm hafta boyunca Bodrum güneşi altında siyah Bipper bagajında kaldı reçelceğiz.. Evde bagajı boşaltırken aklıma geldi. Açmamızla reçelin foşurdaması(kaynaması) bir oldu. Güneşten ekşimiş, bozulmuş.. Çok üzülmüştüm, hanımda ağlamıştı.. Reçel deyince hep bu olay aklıma gelir.. Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Hayırlı uğurlu olsun...Kazasız belasız ve cezasız günlerde kullanınız inş. 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 14 Şubat 2014 Yazar Paylaş 14 Şubat 2014 Hayırlı uğurlu olsun...Kazasız belasız ve cezasız günlerde kullanınız inş. Teşekkür ederim, cümlemiz kazasız , belasız, sorunsuz kullanalım araçlarımızı inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 15 Şubat 2014 Paylaş 15 Şubat 2014 Abi kazasız belasız cok guzel masallah C-Max'in yavrusu 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 17 Şubat 2014 Yazar Paylaş 17 Şubat 2014 (düzenlendi) Abi kazasız belasız cok guzel masallah C-Max'in yavrusu Teşekkür ederim Ahmetcan, güzel bir benzetme, eski arabam da C Max'ti, kayar kapıda hoşuma gitti, param C Max ve Grand C Max e yetmeyince B Max aldım, ben gayet memnunum. 17 Şubat 2014 tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 19 Şubat 2014 Yazar Paylaş 19 Şubat 2014 (düzenlendi) Fiyatları merak etmiştim, benim aracın sıfırı opsiyonlarıyla birlikte 68500 tl olmuş, amma zam gelmiş yahuu. Arabamın kıymetini bileyim en iyisi. 19 Şubat 2014 tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 Başka bir sitede Grand C-Max'ler 99Bin liraymış Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 8 Mart 2014 Yazar Paylaş 8 Mart 2014 Bugün arabamı alalı tam 1 yıl oldu, Kazasız belasız, cezasız nice nice senelere inşallah. 1 yılda 21750 km. yapmışım, maşallah. Yorum bağlantısı
Adem Uçar 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 Korhan Bey kazasız, belasız günlerde kullanmanız dileği ile... Ben de tastamam 1 yıldır kullanıyorum. Aranıza katılmak güzel 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 5 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2014 Teşekkür ederim Adem Bey. Arabam bölümünde sizi ve aracınızı tanımak isteriz. Hoşgeldiniz. Yorum bağlantısı
Murat Kuzey 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Allah güle güle kullandırmayı nasip etsin. Maaşallah. 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 8 Aralık 2014 Yazar Paylaş 8 Aralık 2014 (düzenlendi) Sattığım B Max'i alan arkadaş satılığa çıkarmış. Hayırlısı olsun. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/183424-fctr-sticker-ve-logolu-ara%C3%A7-resimleriniz-buraya/page-45 linkte Ahmetcan'ın 887. iletisinde fotoğrafı var. 8 Aralık 2014 tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Sattığım B Max'i alan arkadaş satılığa çıkarmış. Hayırlısı olsun. Neden acaba? İki ihtimal var. 1. Hayalkırıklığı, umduğunu bulamama. 2. Kısa sürede 3-5 kazanma hevesi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts