Korhan Şenörer 8 Aralık 2014 Yazar Paylaş 8 Aralık 2014 (düzenlendi) Neden acaba? İki ihtimal var. 1. Hayalkırıklığı, umduğunu bulamama. 2. Kısa sürede 3-5 kazanma hevesi. 3-Hepsi diyorum Mükremin Abi. Neden acaba? İki ihtimal var. 1. Hayalkırıklığı, umduğunu bulamama. 2. Kısa sürede 3-5 kazanma hevesi. Yalnız B Max öyle 3-5 kazanılacak bir araç değil bence. 8 Aralık 2014 tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 13 Aralık 2014 Paylaş 13 Aralık 2014 Abi o senin miydi ya şimdi gördüm Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 13 Aralık 2014 Yazar Paylaş 13 Aralık 2014 Abi o senin miydi ya şimdi gördüm Evet. Yeni sahibi bornovada Özkanlar Migrosun orada. Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 14 Aralık 2014 Paylaş 14 Aralık 2014 Evet. Yeni sahibi bornovada Özkanlar Migrosun orada. Görüyorum ara ara 1 Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Aracinizi hayırlı olsun.bizde babamla aile arabası olarak b max almayı düşünüyoruz.ama kafamizda soru işaretleri var.genel anlamını ile araçtan memnun misiniz? Kronik çam vb sorunlar varmis.serviste çözüm uretemiyormus galiba.böyle bir problem yasadiniz mi? Motor genelde 75 bg .araca ufak kalıyor mu? Yada 95 yada 105 ligi var mi?kısaca tavsiye eder misiniz?45-50 arası bir para sağlayacağız araca. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 29 Aralık 2015 Yazar Paylaş 29 Aralık 2015 Aracinizi hayırlı olsun.bizde babamla aile arabası olarak b max almayı düşünüyoruz.ama kafamizda soru işaretleri var.genel anlamını ile araçtan memnun misiniz? Kronik çam vb sorunlar varmis.serviste çözüm uretemiyormus galiba.böyle bir problem yasadiniz mi? Motor genelde 75 bg .araca ufak kalıyor mu? Yada 95 yada 105 ligi var mi?kısaca tavsiye eder misiniz?45-50 arası bir para sağlayacağız araca. Cam sorununu servisler yazılımla halletmişti, nüksetti mi bilmiyorum . B Max'imi satalı yaklaşık 13 ay oluyor. 75 bg düşük görünse de dizel motorda tork yeterli ivmeyi sağlıyor. Yinede 95 bg daha iyidir. 105 bg yok diye biliyorum. İkinci eli malesef pek tutmayan, kronik sorunları fazla olan bir B Max'i severek kullanmış olsamda bağlayacağınız para az değil. O yüzden başka bir model bakmanızı tavsiye ederim. Aile arabası derken kriterler nelerdir. Mesela B Max'in bagajı aslında aile arabası tanımına uymaz çünkü oldukça küçüktür. İç genişlik yeterlidir ama bagajdan kısmışlar. Belirttiğiniz fiyata çok fazla marka ve model seçeneği var. Kriterlerinizi, olmazsa olmazlarınızı yazarsanız tavsiyeler daha etkili olacaktır. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Aralık 2015 Paylaş 29 Aralık 2015 Cam sorununu servisler yazılımla halletmişti, nüksetti mi bilmiyorum . B Max'imi satalı yaklaşık 13 ay oluyor. 75 bg düşük görünse de dizel motorda tork yeterli ivmeyi sağlıyor. Yinede 95 bg daha iyidir. 105 bg yok diye biliyorum. İkinci eli malesef pek tutmayan, kronik sorunları fazla olan bir B Max'i severek kullanmış olsamda bağlayacağınız para az değil. O yüzden başka bir model bakmanızı tavsiye ederim. Aile arabası derken kriterler nelerdir. Mesela B Max'in bagajı aslında aile arabası tanımına uymaz çünkü oldukça küçüktür. İç genişlik yeterlidir ama bagajdan kısmışlar. Belirttiğiniz fiyata çok fazla marka ve model seçeneği var. Kriterlerinizi, olmazsa olmazlarınızı yazarsanız tavsiyeler daha etkili olacaktır. Yıllar içerisinde kaybolmaya yüz tutacak hatta nerdeyse hatırlanmayacak ender modellerden biri gibi gözüküyor B-Max. Kaldı ki ikinci el karnesi de söylediklerimi doğrular nitelikte kesinlikle yerine başka bir model baklımlaı diyebilirim. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 29 Aralık 2015 Yazar Paylaş 29 Aralık 2015 Yıllar içerisinde kaybolmaya yüz tutacak hatta nerdeyse hatırlanmayacak ender modellerden biri gibi gözüküyor B-Max. Kaldı ki ikinci el karnesi de söylediklerimi doğrular nitelikte kesinlikle yerine başka bir model baklımlaı diyebilirim. Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 30 Aralık 2015 Paylaş 30 Aralık 2015 Oncelikle otomobil gecen doblo tarzi araclar ama bulamiyoruz.km en fazla 50000 binde dizel koltuklar kapaninca yeterince bagaj hacmi olan araclar onerebilirseniz seviniriz. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2015 Paylaş 30 Aralık 2015 Oncelikle otomobil gecen doblo tarzi araclar ama bulamiyoruz.km en fazla 50000 binde dizel koltuklar kapaninca yeterince bagaj hacmi olan araclar onerebilirseniz seviniriz. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/277603-sat%C4%B1l%C4%B1k-2009-citroen-c4-picasso-sxpk-16-hdi-mcp/ Yorum bağlantısı
Recommended Posts