Burçin DEVECİ 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 Aşağı yukarı standart olarak almış olduğum KA ma yavaş yavaş tadını çıkartarak birkaç değişiklik uyguluyorum.Bari tek konuda yapılanları toparlıyayım.Kısmetse ilerleyen zamanda Farklı bir araç çıkacak ortaya. torpido ve kapılara kaplamalar.Ve ön yaylardan kısaltma. Öne bir takım gündüz farı eklemesi yaptım.Standartın dışında bunları transparan turuncu folyo kaplama yaptım ve sinyaller vs ile bütünlük oluştursun istedim. Ve amerikan park uygulaması. İçeride düzgün aydınlanmayan saat gösterge ve ayak aydınlatmasına el attım. Saatin içindeki yazıları komple söktüm ve yine ütünlük bozulmasın diye turuncu transparan folyo ile komple kapladım . başka bir folyo ile saat çizgilerini yaptım ve saati toplayıp yerine taktım. Ayak aydınlatması için beyaz ledlerin üzerlerini yine folyo kaplayarak parklardan elektrik aldım aynı şekilde gösterge saatinin içine 4 ledli t10 ampul yerleştirdim öndeki yeşili iptal edip ampulu çift kat folyo kaplayıp montajıı yaptım içerisi de JDM turuncu oldu komple Sırada bekleyenler ofsetli brock jantlar. Kedi tırnağı aluminyum levhadan el yapımı paspaslar ,spor direksiyon , eksoz vsvs. 3 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 içerideki kaplamalar hakkında bilgi verebilir misiniz.değişik bir kaplama tarzı olmuş.nasıl uygulanıyor? ellerinize sağlık 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Alper Gül 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 Çok çılgın olmuş Burçin eline saglık 1 Yorum bağlantısı
Burçin DEVECİ 10 Mart 2013 Yazar Paylaş 10 Mart 2013 içerideki kaplamalar hakkında bilgi verebilir misiniz.değişik bir kaplama tarzı olmuş.nasıl uygulanıyor? ellerinize sağlık Kaplama için reklamcı arkadaşıma burberry deseni dijital baskı ile folyoya bastırdım.Cast folyo olduğundan saç kurutma mak ile uyguladım. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 Sırada bekleyenler ofsetli brock jantlar. Kedi tırnağı aluminyum levhadan el yapımı paspaslar ,spor direksiyon , eksoz vsvs. Burçin Bey maşallah 10 üzerinden 10. Jantları değiştireceğiniz zaman mevcut jantlar için foruma ilan vermeyi unutmayın 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 11 Mart 2013 Paylaş 11 Mart 2013 Anaa bu ne. Çok şeker olmuş. Elinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 11 Mart 2013 Paylaş 11 Mart 2013 Burçin eline sağlık bende dün sonax siyah cila attım arabaya bir iki yerinde boya atması vardı ince fırça ile onları kapadım karanlık olunca çekemedin fotoları paylaşmak istiyordum bende 1 Yorum bağlantısı
Burçin DEVECİ 11 Mart 2013 Yazar Paylaş 11 Mart 2013 Burçin Bey maşallah 10 üzerinden 10. Jantları değiştireceğiniz zaman mevcut jantlar için foruma ilan vermeyi unutmayın Çok teşekkür ederim abi sağol.tamam abi foruma da ilan açarım belki buradan çıkar yeni sahibi belli mi olur haklısın.Enazından yabancıya gitmez . Burçin eline sağlık bende dün sonax siyah cila attım arabaya bir iki yerinde boya atması vardı ince fırça ile onları kapadım karanlık olunca çekemedin fotoları paylaşmak istiyordum bende Fotoları bekliyorum abi bende meguiars 2.0 wax sipariş edicem gelince bir boyakoruma yapayım.İki üç haftasonu üst üste uyguladıktan sonra cam gibi oluyor araç. 2 Yorum bağlantısı
Tolgahan Köroğlu 11 Mart 2013 Paylaş 11 Mart 2013 (düzenlendi) Çok emek var genel olarak çok hoş olmuş. nacizane önerim. Ayak aydınlatmalarını tavan lambasına bağlayıp kapılar açıldığında yanacak şekilde ayarlasaydınız sanki daha iyi olurdu. LV desen kapı üst kenarı harici çok hoş olmuş. özellikle Güneşlik çok iyi. Bu kumaştan satan yer bulsanız komple döşeme ve pandizotları kaplatsanız (maliyetli olur ama ) çok güzel olur. Turuncu led ile havalandırma paneline bi el atsanız bütünlük sağlanır daha hoş durur. Aslında jantlarınız güzelmiş spacer yaptırıp iz genişliği artsa iyi durur sanırım. kazasız belasız sürüşler. ayrıca araç dıştan çok diri duruyor Maşşallah. 11 Mart 2013 tarihinde Tolgahan Köroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Burçin DEVECİ 11 Mart 2013 Yazar Paylaş 11 Mart 2013 Çok emek var genel olarak çok hoş olmuş. nacizane önerim. Ayak aydınlatmalarını tavan lambasına bağlayıp kapılar açıldığında yanacak şekilde ayarlasaydınız sanki daha iyi olurdu. LV desen kapı üst kenarı harici çok hoş olmuş. özellikle Güneşlik çok iyi. Bu kumaştan satan yer bulsanız komple döşeme ve pandizotları kaplatsanız (maliyetli olur ama ) çok güzel olur. Turuncu led ile havalandırma paneline bi el atsanız bütünlük sağlanır daha hoş durur. Aslında jantlarınız güzelmiş spacer yaptırıp iz genişliği artsa iyi durur sanırım. kazasız belasız sürüşler. ayrıca araç dıştan çok diri duruyor Maşşallah. Tolgahan bey çok teşekkür ederim. Turuncu ayak aydınlatmasındakı amacım zaten gece sürüşlerinde aracın iç karanlığını bir nebze olsun loşlamaktı bu sebeple kapı aydınlatmasına bağlamadım.Direk parklardan uyguladım.Tabi dediğiniz gibi zevkler ve tercihler değişebilir. Burberry kumaş arıyorum bulduğum kumaşın durumuna göre belki sadece kapı panzidotlarını belkide birde koltuk kafalıklarını kaplayabilirim. Jantlar tabiki bencede çok kötü değil ama değişiklik çekiyor işte can.Amaç sadece izi genişletmek değil Tam arkadan bakıldığında daha geniş ve oturaklı bir görüntü almak o sebeple geniş jant 8J gibi ve aynı zamanda iz genişliğini de arttırmak.Spacer a gerek kalmadan sadece jant ile bunu ayarlıyacağız sanırım.Şuan araştırmadayım birkaç değişik jantı ilk fırsatlarda deneyeceğim. Şimdi ilk sıradakilerden bazıları farklı bir spor direksiyon , ön cam filmi jant ve eksoz ucu. Abart eksozum var evde eskı araçların birinden kalma fakat ses artsın istemiyorum bu sebeple sadece eksoz ucu değişimi yapacağım. Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Burçin normalde ayak aydınlatması mevcutmu sen sonradanmı montajladın? 1 Yorum bağlantısı
Burçin DEVECİ 18 Mart 2013 Yazar Paylaş 18 Mart 2013 Yok abi mevcut değil ben kendim led yaptım.Parklardan aldım elektriği de Yorum bağlantısı
Metehan Özçelik 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Maşallah içi çok farklı ve güzel olmuş nazar değmesin 1 Yorum bağlantısı
Kadir Özdemir 20 Ekim 2014 Paylaş 20 Ekim 2014 Lastikler ve jantlar hakkında bilgi alabilirmiyim ölçülerini Yorum bağlantısı
Recommended Posts