İçeriğe Yönlendir

5X108 E 5X112 Takılır Mı? Ustalar Buyursun

Buğra Kaya

Recommended Posts

Buğra Kaya

abilerim kardeşlerim 18 jant alasım var fakat st ve rs jantlar herkeste var ben german style hastası olarak bbs lm veya bbs ch tarzı bir jant takmak istiyorum ama bunlar genelde 5x112 ölçülerinde yani genelde vag grubu için üretilmiş.

5x112 yi focusa sorunsuz takabilir miyim??

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar
(düzenlendi)

Takılmaz...Mazotlu araba benzinle gidermi ...gitmez... ;)

5*112 genelde vw grubu araçların jant ebatıdır...

tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Takılmaya takılır da sağlıklı olur mu kısmını konuşmak gerekir bence.. Sanayide gördüm bir kaç kez, zor şer takıp, bijonları doğru düzgün oturtamasalarda, "adam onca para vermiş jant almış, elinde mi kalsın?" diyor sorduğum usta(cık) .. Vel hasıl kelam takarım diyen çıkar illa ki ama sağlıklı olmaz..

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

42 numara ayakkabı giyen adama 45 numara ayakkabı satarsınız...Rahat giysin diyede kalınca çoraplar vermeniz sizi daha da iyi satıcı yapar mı?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Hasan abi Allah bu modellerden uzak tutsun bizi.. Bu mevzuyu ocakbaşında tartışmaya açmak isterim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar
(düzenlendi)

sıkıntısız olur spacerla orjinal bi ürün olursa sıkıntısız kullanılır

paylaştığınız linkteki baya u ygun kalitesi nasildir bilinmez yaptırmaya kalksanız burada daha pahalıy a olur

tarihinde Uğur Çınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Bizim oralarda bi söz vardır...

Sevduğuni alamaduysan...alduğuni sevececeksun...

Şimdi niye zorluyoruz...5*112 de beğendiğimiz jantın 5*108 ini alsak ya...niye zorluyoruz... :tongue:

Hasan abi Allah bu modellerden uzak tutsun bizi.. Bu mevzuyu ocakbaşında tartışmaya açmak isterim :)

Bu mevzu derin...

Kesin ocakbaşı toplantısı yapılmalı... :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Vw grubu kullanıcısına aksesuar getirirler, fordcu sevmez öyle değişiklikleri derler, o yüzden 108 bijona jant az Türkiye de, vesile ile 120km/h hızla giderken hiçbir testten onaydan geçmemiş jant üstünde olmak bana tedirginlik verirdi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Abi ortada buluşalım Muğla ortamız sayılır ne dersin? :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Abi ortada buluşalım Muğla ortamız sayılır ne dersin? :D

Senin coğrafyana kim giriyordu? :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Çok bildiğim bir konu değil ama benim jantlar sac 15"di. 16" jant denk geldi (konu bu: http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/240829-piyangodan-titanium-jant-cikti/page__hl__piyango__fromsearch__1 ) sac jantın bijonları uymadı (denk gelen jantların bijonlarını bulamadık) 20 tane bijon aldım... Sac jantın bijonları 108 titanium jantların bijonları 112 olmuyor mu?

Yorum bağlantısı
Buğra Kaya

Bizim oralarda bi söz vardır...

Sevduğuni alamaduysan...alduğuni sevececeksun...

Şimdi niye zorluyoruz...5*112 de beğendiğimiz jantın 5*108 ini alsak ya...niye zorluyoruz... :tongue:

haha 5x112 nin 5x108ini bulsak ustalar buyursun demezdim :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Spacer değil flanş denir ölçü değiştirenlere. Spacer aynı ölçüler üzerinde dışa açılım için kullanılır.

Uygun flanş kullanılarak istenilen herşey yapılabilir. Olmadı mı 2 adet flanş kullanılır :) Şahsen 2 sene 1 inçlik flanşlarla 22 inç jant kullandım :D

Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken

Takılır. Iyi bir tornaciniya giturursen halleder.zamaninda 5 bijon jant'i bile 4 bijon'a sorunsuz cevirtmistim. Eğer ankaradan yardım isterseniz adres verebilirim

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Bijon aralığına fazla takılmayın, göbek çaplarına bakın boşluk vs olmasın. Bana kalırsa bilezik veya flanş yada spacer gibi parçalar güvenlik önlemsiz. Ulaştığımız hızlar etkili 1 saniye de 55mt hızlarla gidiyoruz yeri geldiğinde

Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

Takılmaz :) Takabilen usta varsa taksın :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Spacer değil flanş denir ölçü değiştirenlere. Spacer aynı ölçüler üzerinde dışa açılım için kullanılır.

Uygun flanş kullanılarak istenilen herşey yapılabilir. Olmadı mı 2 adet flanş kullanılır :) Şahsen 2 sene 1 inçlik flanşlarla 22 inç jant kullandım :D

konumuz otomobil, Tır lar yan otoparka

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...