Harun Aydın 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 Herkese iyi akşamlar daha önce açtığım arabanın eksikleri yapılacaklar konsun'da sizlerin fikirlerini alarak arabanın son hali bu şekilde oldu... yaza inş boya koruma cila yada kaplama karar veremedim st spoiler taktırmayı düşünüyorum... Eski Hali... Son hali tampon altı lip amerikan park aynadaki damaların kaldırılması boyanması Yorumlar Eksik bir şeyler varsa (: Yorum bağlantısı
Alper Bilici 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 far karartma düşünürseniz çok yakışıcaktır koyu renk aracınız bütçeni ve zevkiniz el verirse bu jantları degiştirmenizi öneririm çok sahte görünüyor aracın kalitesini aşağı çektiğine inanıyorum replika olduğu bariz belli olan jantların iyi günlerde kullanın aracınızı 2 Yorum bağlantısı
İhsan Cingil 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 Ön tampona 15 tl lik liplerden takmışsınız ama bi süre sonra onlar rüzgarda yamuk yumuk duruyor bilginize 1 Yorum bağlantısı
Harun Aydın 15 Mart 2013 Yazar Paylaş 15 Mart 2013 (düzenlendi) aynalardaki kaplamayı çıkarmanız size çok büyük artı sağlamış çünkü eski halinde hiç hoş durmuyomuş böyle daha güzel son hali standartlarına göre iyi durmuş ama yeterli mi tabiki değil bir çok şey daha yapılabilir ama maddi imkan meselesi araban yine de hoş güle güle kullan far karartma düşünürseniz çok yakışıcaktır koyu renk aracınız bütçeni ve zevkiniz el verirse bu jantları degiştirmenizi öneririm çok sahte görünüyor aracın kalitesini aşağı çektiğine inanıyorum replika olduğu bariz belli olan jantların iyi günlerde kullanın aracınızı Ön tampona 15 tl lik liplerden takmışsınız ama bi süre sonra onlar rüzgarda yamuk yumuk duruyor bilginize Yay varmı? varsa aklınızda öneriler söylebilirsiniz teşekkür ederim... far karartmayı yaptırayım kısa zamanda jantlar orj ama neden sahte duruyor (: 15 20 tl fiyat olarak filtrelemedim orjnallerinden esnek olduğu ve daha kalın olduğu için tercih ettim 3 ay oldu bir sıkıntı yaşamadım artık sorun olursa orj alırız benim eski orjnaleri yamuktu onun için değiştirdim. teşekkür ederim.. yay yok malesef beypazarı yol şartlarında köye falan cıkıyoruz aracın alcalması benim için eksi bir yön oluşturuyor teşekkür ederim.. 15 Mart 2013 tarihinde Harun Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Harun Aydın 15 Mart 2013 Yazar Paylaş 15 Mart 2013 Banada öyle geliyor vallahi. Ney o anlamadım ben yayları diyorsanız yay yok orj yay (: Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 St jant favorim 3 ay aradım bu jantı çok yakışmış damalarında söküldü iyi olmuş 1 Yorum bağlantısı
Harun Aydın 15 Mart 2013 Yazar Paylaş 15 Mart 2013 sarı olan sinyalleride değiştireceğim ama çamurlukların beyazını buldum tampona takılacak beyazları bir türlü bulamadım onun için çamurluklarıda değiştirmedim 2 si bir olsun diyerek varsa daha önerileriniz zamanla yapacağız inş (: 1 Yorum bağlantısı
İhsan Cingil 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 Fiyat olarak küçümsemek için söylemedim yanlış anladınız kusura bakmayın Verdiğiniz paraya değmeyecek o yüzden söyledim 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 Yakisikli olmuş güle güle binin.... 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 devamı gelecek inşallah pek birşey yapılmamış gibi şaka şaka güzelleşiyor 1 Yorum bağlantısı
Harun Aydın 15 Mart 2013 Yazar Paylaş 15 Mart 2013 Fiyat olarak küçümsemek için söylemedim yanlış anladınız kusura bakmayın Verdiğiniz paraya değmeyecek o yüzden söyledim Yakisikli olmuş güle güle binin.... Yok yanlış anlamadım gercekten yani orj alacaktım ama eskisi orj olduğu için sertti yamulmuştu yine yamulursa diyerek bir de bu biraz daha geniş olduğu için(: teşşekkür ederim .. işte sizlerin fikirleri geldikçe üç aşşağı beş yukarı bir şeyler yapmaya çalışıyorum Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 Harun güzel olmuş emeğine sağlık... Tüp lü ve öfkeli..... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 Sade ve rengi güzel. :nazar: :nazar: :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 16 Mart 2013 Paylaş 16 Mart 2013 (düzenlendi) Sinyalleri de halledersen güzel olur 16 Mart 2013 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Harun Aydın 17 Mart 2013 Yazar Paylaş 17 Mart 2013 Abi bulamadim tampon beyaz sinyal Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 far karartmayı yaptırayım kısa zamanda jantlar orj ama neden sahte duruyor (: Bu jantlar orjinal mi şimdi...Yok artık daha neler Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 Jantlar çok güzel duruyor. Ancak bir an önce farlara el atılmalı. Yorum bağlantısı
Harun Aydın 27 Mart 2013 Yazar Paylaş 27 Mart 2013 sinyallerde beyaza çevrildi arka bagaj krom cıta takıldı double in teyp st spoiler yapılıyor tamemen bitsin yeni resimler ekleyeceğim Yorum bağlantısı
Recommended Posts