İçeriğe Yönlendir

Araba'Nın Son Hali

Harun Aydın

Recommended Posts

Harun Aydın

Herkese iyi akşamlar daha önce açtığım arabanın eksikleri yapılacaklar konsun'da sizlerin fikirlerini alarak arabanın son hali bu şekilde oldu... yaza inş boya koruma cila yada kaplama karar veremedim st spoiler taktırmayı düşünüyorum...

Eski Hali...

258mobc.jpg

Son hali tampon altı lip amerikan park aynadaki damaların kaldırılması boyanması

xfyioh.jpg

2cwo9i8.jpg

Yorumlar Eksik bir şeyler varsa (:

Yorum bağlantısı
Alper Bilici

far karartma düşünürseniz çok yakışıcaktır koyu renk aracınız bütçeni ve zevkiniz el verirse bu jantları degiştirmenizi öneririm çok sahte görünüyor aracın kalitesini aşağı çektiğine inanıyorum replika olduğu bariz belli olan jantların iyi günlerde kullanın aracınızı

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İhsan Cingil

Ön tampona 15 tl lik liplerden takmışsınız ama bi süre sonra onlar rüzgarda yamuk yumuk duruyor bilginize :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Harun Aydın
(düzenlendi)

aynalardaki kaplamayı çıkarmanız size çok büyük artı sağlamış çünkü eski halinde hiç hoş durmuyomuş böyle daha güzel son hali standartlarına göre iyi durmuş ama yeterli mi tabiki değil bir çok şey daha yapılabilir ama maddi imkan meselesi :) araban yine de hoş güle güle kullan :):nazar:

far karartma düşünürseniz çok yakışıcaktır koyu renk aracınız bütçeni ve zevkiniz el verirse bu jantları degiştirmenizi öneririm çok sahte görünüyor aracın kalitesini aşağı çektiğine inanıyorum replika olduğu bariz belli olan jantların iyi günlerde kullanın aracınızı

Ön tampona 15 tl lik liplerden takmışsınız ama bi süre sonra onlar rüzgarda yamuk yumuk duruyor bilginize :)

Yay varmı?

varsa aklınızda öneriler söylebilirsiniz teşekkür ederim...

far karartmayı yaptırayım kısa zamanda jantlar orj ama neden sahte duruyor (:

15 20 tl fiyat olarak filtrelemedim orjnallerinden esnek olduğu ve daha kalın olduğu için tercih ettim 3 ay oldu bir sıkıntı yaşamadım artık sorun olursa orj alırız benim eski orjnaleri yamuktu onun için değiştirdim. teşekkür ederim..

yay yok malesef beypazarı yol şartlarında köye falan cıkıyoruz aracın alcalması benim için eksi bir yön oluşturuyor teşekkür ederim..

tarihinde Harun Aydın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Harun Aydın

Banada öyle geliyor vallahi.

Ney o anlamadım ben yayları diyorsanız yay yok orj yay (:

Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca

St jant favorim 3 ay aradım bu jantı çok yakışmış damalarında söküldü iyi olmuş :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Harun Aydın

sarı olan sinyalleride değiştireceğim ama çamurlukların beyazını buldum tampona takılacak beyazları bir türlü bulamadım onun için çamurluklarıda değiştirmedim 2 si bir olsun diyerek varsa daha önerileriniz zamanla yapacağız inş (:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İhsan Cingil

Fiyat olarak küçümsemek için söylemedim yanlış anladınız kusura bakmayın :) Verdiğiniz paraya değmeyecek o yüzden söyledim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

devamı gelecek inşallah pek birşey yapılmamış gibi :D şaka şaka güzelleşiyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Harun Aydın

Fiyat olarak küçümsemek için söylemedim yanlış anladınız kusura bakmayın :) Verdiğiniz paraya değmeyecek o yüzden söyledim

Yakisikli olmuş güle güle binin....

Yok yanlış anlamadım gercekten yani orj alacaktım ama eskisi orj olduğu için sertti yamulmuştu yine yamulursa diyerek bir de bu biraz daha geniş olduğu için(:

teşşekkür ederim ..

işte sizlerin fikirleri geldikçe üç aşşağı beş yukarı bir şeyler yapmaya çalışıyorum

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Harun güzel olmuş emeğine sağlık... Tüp lü ve öfkeli.....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
(düzenlendi)

Sinyalleri de halledersen güzel olur :nazar:

tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

far karartmayı yaptırayım kısa zamanda jantlar orj ama neden sahte duruyor (:

Bu jantlar orjinal mi şimdi...Yok artık daha neler :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Jantlar çok güzel duruyor.

Ancak bir an önce farlara el atılmalı.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Güle güle kullanın Maşallah.....

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Harun Aydın

sinyallerde beyaza çevrildi arka bagaj krom cıta takıldı double in teyp st spoiler yapılıyor tamemen bitsin yeni resimler ekleyeceğim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...