İçeriğe Yönlendir

Bir Ton Araştırma/Test/Tartışma Ve Git-Gel Sonrası Yeni Otomobilim...

Övgü Gürşen

Recommended Posts

Övgü Gürşen

Arkadaşlar benim için mutlu haberi sizlerle paylaşmak istedim. gerçi mutluluğu da tartışılır ya neyse.

bir şekilde harala gürele içerisinde F30 316i aldım. rengi, pakedi vs gönlümdeki gibi olmasa da genel hatlarıyla beğendim ve bu haliyle nispeten ucuza geldiğinden tercih ettim.

henüz resmini çekemedim çünkü plakayı takamadık hala. sanıyorum yarın hallolacak o iş. temsili resim aşağıda. resimdekinden tek farkı var. o da?

316iweiss.jpg

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz

Hayırlı olsun Övgü abi. Tek fark sanırım jant konuştuğumuza göre onun da daha iyisini buradan dışardan taktırırız :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okay Çetinkaya

hayırlı olsun,kazasız cezasız,çok güzel duruyor,tabii gidişide iyidir heralde :) duruşu kadar...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hayırlı olsun :nazar:

Yeni kasası çok hoşuma gitsede bu arabaya 1.6d motor koyarlarsa peynir ekmek gibi satacaklarına eminim. Benzinli ile bi türlü olmuyor diye duydum :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

İyi günlerde kazasız belasız kullanın :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

birkaç bin km sonra, reel ölçüm de yapabilseniz, ne güzel olur, tüketim , hızlanma değerleri gibi. Bir de zahmet olmaz ise, ruhsattaki max. yüklü ağırlık rakamını yazarmısınız, ruhsat gelince

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

hayırlı olsun kazasız sürüşler eğer isterseniz aracınıza uygun bagaj üstü ince spoyler var bilginiz olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Güle güle kullanın arkadaşım aldı eski motora yakıt ve gidişi çok güzelmiş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Abicim hayırlı olsun güle güle kullan. Gayet güzel performansı vardır kendilerinin,hiç 316 gibi değil. ;) Yazılımla 170-175 hp almak da mümkün,aklının bi kenarında bulunsun. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yusuf Alper Gül

Hayırlı ugurlu olsun abi, yakıtıyla kalitesiyle çok güzel bir araç. Arkadan itiş zevkini alınca bir daha bırakılmaz BMW :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

İyi günlerde kullanın çok güzelmiş... :nazar: :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

Allah razı olsun; iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. dilerim çok daha güzelleri forumdaşlarım sahip olsun.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...