Cihan Beliceli 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler 1 Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 17 Mart 2013 Yazar Paylaş 17 Mart 2013 Hayırlı olsun Övgü abi. Tek fark sanırım jant konuştuğumuza göre onun da daha iyisini buradan dışardan taktırırız oğuzhan o jantları aldım. hatta kazık yedim ama aldım. fark ön tampon içindeki gri modern line süsü. o fotoğraftan tek fark o benimkinden. Hayırlı olsun 2012 dimi evet Hayırlı olsun Yeni kasası çok hoşuma gitsede bu arabaya 1.6d motor koyarlarsa peynir ekmek gibi satacaklarına eminim. Benzinli ile bi türlü olmuyor diye duydum o türk gerçeği evet ama şükür beni bağlaıyor. dizele ısınamıyorum ben. zaten dizel de geç ısınıyor bir hayli yenlikler var motor kaç ps? birkaç bin km sonra, reel ölçüm de yapabilseniz, ne güzel olur, tüketim , hızlanma değerleri gibi. Bir de zahmet olmaz ise, ruhsattaki max. yüklü ağırlık rakamını yazarmısınız, ruhsat gelince çağlar abi 136ps araç. çok iddialı bir motor. kağıt üstündeki veriyle ilgisi yok. ruhsat çıkınca paylaşırım mutlaka. tüketim değerleri dediğin gibi zaman istiyor ama istanbuldaki iş arkadaşımda aynısından var ekimde almıştı. siz daha iyi bilirsiniz o trafiği ama ortalamasını iki gidişimde de incelemiştim. ilki 8.2 idi, geçen haftaki gidişimde de 7.9. genel olarak sakin kullanır. daha düşüreceğini sanmıyorum. ben focusta 10 litre altına düşemiyordum. (gerçi ben düşürmeye de niyetli değildim ya) hızlanma değerleri önemli. onları bulmuştum ama şimdi bulamadım. bilahare paylaşırım. c180 1.6cgi ile karşılaştırmalı değerlerdi yanılmıyorsam. aslında bunu kendimiz yapamaz mıyız? iphone uygulaması gibi bir şey filan yok mudur? hayırlı olsun kazasız sürüşler eğer isterseniz aracınıza uygun bagaj üstü ince spoyler var bilginiz olsun yemin ediyorum bir daha gelmiycem foruma. insanın aklına kötü kötü şeyler sokuyorlar. focusu da böyle böyle doldurmuştuk. ama buna dokunmam. bora sen yine de nereden bulunuru paylaşırsan, olur ya bir arkadaşa filan gerekir, ona söylerim ben Hayırlı olsun. beyaz mı... abi sorma evet. resimdekinin aynısı. sunroof, xenon, jant görünüş aynı. hiç sevmiyorum bu rengi ama araç bulamadım. ben modern line havana kahve istiyordum mesela. 2013 için de ta mayıs teslim verdiler. ben almak zorundaydım bu ay içinde. Yorum bağlantısı
Altan Berkman 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 hayırlı olsun keyifli sürüşler dilerim 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 maşallah en sevdiğim renk, şu ön farlardaki kızın bakışa hastayım. Sağlıkla kullanın. 2 Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 17 Mart 2013 Yazar Paylaş 17 Mart 2013 cık, tırt bu, çok yakar hayırlı olsun. binebilen düşünmesin yakıtını şaka tabi teşekkürler Abicim hayırlı olsun güle güle kullan. Gayet güzel performansı vardır kendilerinin,hiç 316 gibi değil. Yazılımla 170-175 hp almak da mümkün,aklının bi kenarında bulunsun. cihan grubu çok özledim. cub'u elçi yapalım da bir organizasyon yapsın. o kit aklımda cihan ac schnitzer idi sanırım. intercooler filan değişiyor. ama bu yıl yapmamak lazım. garantiyi bozmasın. benim bmw'ye güvenim yok. merso olaydı güvenirdim Hayırlı ugurlu olsun abi, yakıtıyla kalitesiyle çok güzel bir araç. Arkadan itiş zevkini alınca bir daha bırakılmaz BMW valla sanıyorum ilk defa arkadan itiş sahibi oldum. ben de merak ediyorum uzun süreli sahip olunca yaşatacaklarını. arkadaşlar tekrar teşekkürler dilekleriniz için. daha iyisi sizlerin olsun. biraz toplu cevap veriyorum. tek tek cevap vermeyeyim diye dileklere yanlış anlaşılmasın hakkınızı helal ediniz. 1 Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 aşk 3 harftir hayırlı uğurlu olsun :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 Benim gözümde BMW nin yeri ayrıdır kullanması başka bir zevktir hele yanlamak daha başka... Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin... 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 Hayırlı Olsun.. kazasız, cezasız sürüşler dilerim 1 Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Hayırlı olsun.Keyifli sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 18 Mart 2013 Yazar Paylaş 18 Mart 2013 Mert haklısın ancak orijinal bir upgrade kit beklemek durumundayım garantiyi bozmamak için. yurtdışında var. dizel versiyonlar için de buraya geldi316i için gelmedi henüz. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız güle güle kullanın... 1 Yorum bağlantısı
Başar Mert 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 abi hayırlı olsun güle güle bin bizim patronda 7.30nu alıyor bugün 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 Gönlünüzce kullanmanız dileği ile hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 Hayırlı olsun, geçen ay aldı arkadaşım,(2012 lerden indirimli bir fiyata) binmek nasip oldu bizede . Çok güzel araba şu an İstanbul şehir içi 8 litre ile kullanıyor.Deri koltuk aldınızmı bilmiyorum ama, umarım almışsınızdır, almadınızsada yaptırın , bu arabayı başka türlü düşünemiyorum, çok yakışıyor 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 Uğraş abi arabada deri yok ama olmaması kesinlikle daha iyi. Neden dersen bir defa suni deri veriyorlar sensatec denilen deri yazın adamın sırtı koltuğa yapışıyor ve çok rahatsız. Deri olacaksa gerçek deri olacak Montana deri olacak BMW'de. Yanında bir de ısıtma soğutma olacak yoksa deri sıkıntı Tercih meselesi ama bence almaması çok iyi olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 O ayrıntıları bilmiyorum tabii ki de , çok güzel duruyor , öyle ki yazın sırtı yapıştırır öyle gezerim valla .Dediğin gibiyse iyi bir yerde yaptırmak daha mantıklı o zaman Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 19 Mart 2013 Yazar Paylaş 19 Mart 2013 solargard film kullanan var mı arkadaşlar? ankarada varmış ama bulamadım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts