İçeriğe Yönlendir

Bir Ton Araştırma/Test/Tartışma Ve Git-Gel Sonrası Yeni Otomobilim...

Övgü Gürşen

Recommended Posts

Volkan özyurt

ağız tadıyla kullanırsınız inşallah :nazar: ayrıca çok objektif yorumlar yapıyorsunuz sizi tebrik ederim...(genel olarak hepimiz arabamıza toz kondurmayız ya o bakımdan)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen
ağız tadıyla kullanırsınız inşallah :nazar: ayrıca çok objektif yorumlar yapıyorsunuz sizi tebrik ederim...(genel olarak hepimiz arabamıza toz kondurmayız ya o bakımdan)

çok teşekkür ederim, en güzeli sizin olsun. (bu dileği sık kullanıyorum, çok güzel geliyor ama umarım yanlış kullanmıyorumdur)

dikkatinizi çekmesine çok sevindim. forumda sert çıkışlarımın sebebi budur. objektif olmak şu açıdan hepimizin olması gereken durum aslında, biz para veriyoruz ve elin yaptığı bir makine alıyoruz. iyisiyle kötüsüyle bir madde bu. evlat değil ki herşeyiyle kabul edesin ya da senin eserin olsun. iyisine iyi kötüsüne de kötü demek lazım bence. 2009 senesinde bu forumla tanışmama sebep olan bir focus almıştım. alır almaz yazdım düşüncelerimi. tabi bir çok eksi de vardı yazılarımda. bazı arkadaşlar kızdı buradan. "madem beğenmiyorsun neden aldın" diye.

mesela 1-2 yerinden ses gelir. motor sesi çıldırtırdı beni. bir kaç eksisi daha vardı ama zaman içinde halletme şansım oldu. mesela üstünde gelen ince plastik kötü direksiyonu yurtdışından getirttiğim üç kolluyla değişmiştim. jant kapakları çok çirkindi; mertol kip sağolsun, sayesinde 18" ST jantlar taktım. en güzeli aslında o 1-2 yerinden gelen seslere hiç yenileri eklenmedi 2013 mart ayında sattığım arabanın. yani başta halledilse tık demeyecekmiş demek. fiyat/performans oranı en iyi arabadır bence o sınıfta.

herneyse, Allah neyi mükemmel yaratmış ki bir araba eksiksiz olsun? kısacası rabalar bize sahip değil, biz onların sahibiyiz. görevleri bitince giderler, yenileri gelir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Danış

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin, aracınız çok güzel, beyaz renk her zaman iyidir ;-)

Bir arkadaşımın vardı , kısa bir süre kullandım sonra benim mondeoya

binince bi garip oldum:-D Arabada vites yok sanki;-)

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin, aracınız çok güzel, beyaz renk her zaman iyidir ;-)

Bir arkadaşımın vardı , kısa bir süre kullandım sonra benim mondeoya

binince bi garip oldum:-D Arabada vites yok sanki;-)

teşekkürler. beyazı kullandıkça ne kadar sorunsuz olduğunu anlıyorum ama inanın hem trafikte çok var hem de bana albenili gelmiyor.

otomatiği de ipek gibi yapmışlar dediğiniz gibi. daha güzeil sizin olsun inşallah.

Övgü bey, aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın..

Bizde 43 bine aldık aracı, euro 2.,31'den.. Donanım olarak, Türkiye Paketi, Comfort Paket, Tekno Paket ve Sunroof var.. Arka Kol Dayama ve Sansetec Deri döşeme dahil.. Metalik Mineral Beyaz.. Liste fiyatı 115bin lira yani 49 bin euroydu.. Yanlış hatırlamıyorsam %13 indirim yapılmıştı 2012 olduğu için..

sizinki de hayırlı olsun. metalik beyaz çok güzel olabilir. 7 serisinde görmüştüm aynı renkse, çok daha şık duruyordu bence.

aynı indirimle aldım ben de. o yüzden seçme şansımız olmadı ya zaten, kalan arabalardan beğendik.. estoril mavide aklım kaldı mesela. comfort şart değildi benim için ama arka kol dayama ile ön park sensörü olmayışı beni çok sıkıntıya sokuyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Hala göremedik fotolarını :p

Ben yazayım diyordum sen elimden almışsın.Şöyle detay fotoları da olsa ne güzel olur :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Ben yazayım diyordum sen elimden almışsın.Şöyle detay fotoları da olsa ne güzel olur :nazar:

Lafı mı olur abi, sileyim sen yaz istersen :p

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Lafı mı olur abi, sileyim sen yaz istersen :p

Su küçüğün rakı büyüğün :tongue: Yok böyle değildi sanırım bu laf :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Su küçüğün rakı büyüğün :tongue: Yok böyle değildi sanırım bu laf :biggrin:

Suyu tercih edeyim :p

Yorum bağlantısı
  • 10 ay sonra...
Övgü Gürşen

Hayırlı olsun , kazasız belasız hep güzel günlerde kullan . Ne zaman buluşuyoruz :) Çok özledim vallaha ne kadar zaman oldu görüşmeyeli artık buluşma zamanı geldi :)

tam 1 yıl sonra cevap yazayım. hala buluşamadık umut yazmıycam artık bir şey

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

bu arada, fotoğraf paylaşmadığımı yeni farkettim ki çok ayıp etmişim. her ne kadar sık uğrayamasam da benim için çok büyük değeri olan bu sayfalara bunu yapmam gerek. resimler 7-8 aylık olsa da...

image1di.jpg

0eol.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Arkadaş bu aracın neyini araştırdın, git-gel yaşadın? Yarı seme yarı uykulu gözlerim kapalı alır geçerdim ben olsam... :D

Hayırlı uğurlu olsun inşallah...

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

41 X  :nazar:  güle güle kullanın......

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Arkadaş bu aracın neyini araştırdın, git-gel yaşadın? Yarı seme yarı uykulu gözlerim kapalı alır geçerdim ben olsam... :D

Merso mu? Bmw mi? filandır herhalde  :)

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

:D Allah razı olsun. hakikaten çok gel git yaşadım. daha ucuza bir şey alıp yeni c serisini mi beklesem yoksa hiç beklemeyip bunu mu alsam, c'siydi, insignia, passat vs derken bu oldu.

Merso mu? Bmw mi? filandır herhalde  :)

aynen öyle ama keşke bekleseymişim biraz da dedim sonra. 520i çıktı 2 ay kadar sonra. hatta m paketler de geldi (mavi hastasıyım)

Abi tekrardan hayırlı olsun :nazar:  :nazar:

Allah razı olsun alicim, en güzeli senin olsun.

Hayırlı olsun, bence rengide süper :)

çok teşekkürler, daha iyisi sizlere. beyaz yav :(

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

Bildiğin beyaz işte abicim  :p

aynen :(

:) Evet hala görüşemedik :( 

Artık havalar ısınmaya başladı organizasyonlar artar bolca buluşuruz :)

inşallah :good1:

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Çooook istiyorum şundan bir tane de. Mevcut maaş ile alınacak bir şey değil. Hırsızlık da yapamayacağıma göre, hayırlısı diyelim :p

:nazar: allah ağız tadıyla iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...