Evren Erakçora 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 Ben aracın orjinal yağı dışına hiç çıkmadım, Mobil 5-30 yarı sentetik yahut castrol performans A1 5-30 yarı sentetik dışında yağ kullanmamıştım, doğrumu bilmiyorum ama yağ yakması, daha kalın yağ kullanmaktan sağlıklı olur diye düşündüm hep, zira yağın yoğunluğu ve akışkanlığındaki önerilen değerler dışındaki değişiklik motordaki aşınmayı ve piston keçelerindeki aşınmayı artırır diye düşündüm... Yağ yakarken bi kez bor katkısı kullanmıştım, ilk koyduğumda biraz motor titreşiminin azaldığı hissine kapılmıştım ama bunun psikolojik mi gerçekmi olduğunu test etme şansım olmadı ancak şu an motor yapılalı 25 bin km oldu ve halen gram eksiltme yok diyebilirim, dolayısıyla sağlıklı bir motorda sürekli motoru zorlayarak agresif kullanmıyorsanız yağ tüketiminin olmayacağını düşünüyorum... Şahsi kanaatim şu ki motor yağı ideal sıcaklığa gelmeden motoru yük altında kullanmamak bir motorun uzun dönem sıhhati açısından hayati önem taşıyor... Zaman zaman devirli kullanmaktan kaçınmam ve limitlerde kullandığım da olur ancak kullandığım hiçbir araçta soğuk motora yüklenmem... Ben aracı aldığımda km sayacı 67 bini gösteriyordu, benim araçtaki kadranda yeterli hane olmadığı için 100 binde sayaç sıfırlıyor... içi dışı aldığımda gayet temizdi ve motorda yağ eksiltme yoktu acaba orjinal 67 bin mi tereddütüne bile düşmüştüm ancak motoru yaptırmaya gerek duyduğumda anladım ki 67 bin değil 167 binde imiş... bu hesaba göre bende 230 bin de motor yaptırdım, ve şu an 255 binde; motor gayet sıhhatli çalışıyor ve hiç yağ eksiltmesi yok, Kayseri'de Yaşar Usta yapmıştı sağolsun gayet titiz iş çıkardığını düşünüyorum... tüpsüz sanırım. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 tüpsüz 400bin görür diyoruz, demek ki her zaman öyle olmuyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts