Gökhan Aybars Çağlarca 12 Ekim 2011 Paylaş 12 Ekim 2011 (düzenlendi) D4-D motora kötü demek haksızlık olur ben 3 senedir güvenerek kullanıyorum başka hiçbir motora bu kadar güvenmem hatta toyota nın herhangi bir motoruna da kötü demek bence haksızlık olur zira toyotanın en güçlü olduğu yan tüm dünyanın kabul ettiği üzere sorunsuzluk abidesi motorlarıdır . MMT şanzıman da ise tamamen tersi durum sözkonusu.Hep söylüyorum toyotanın o şanzımanı hemen programından çıkarması gerekiyor. Astra G konusunda ise bence şu an o fiyata alınabilecek en iyi araç . Easytronic şans işi ne çıkarsa bahtınıza . Zaten focus 2,5 dışında rakibi yoktu onun da üretimi durdu . Sadece şu 2 aracın ( Astra G ve Focus 2,5 ) üretimi dursa türkiyede otomobil satışları en az % 15 düşer . 12 Ekim 2011 tarihinde G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emrah Uludağ 30 Ağustos 2012 Paylaş 30 Ağustos 2012 asm ve easytroniclerin genel sorunu, bol yokuş+trafik içeren kullanımlarda ısınması ve soğuyana kadar arabayı çalıştırmaya izin vermemesi olarak hatırlıyorum. Yorum bağlantısı
Serhat Kaptan 26 Eylül 2012 Paylaş 26 Eylül 2012 2010 model otomatik focus 2.5 lpg li aracım var. arac aldığımdan beri motor ve yol gürültüsü nadirende 2. marşda alma v.b problemler var ufak şeyler ama bazen can sıkıcı olabiliyor.Bu neden le bir süredir arac bakıyorum. eşimden dolayı otomatik olmak zorunda. 1.Opel astra sedan enjoy plus easytronic aracı takip ediyorum. arac donanım olarak çok dolu esp den tutunda dijital klimaya viraj dönme sistemlerine kadar bir çok özlllik var araçta.easytronic vitesle ilgili bir ön yargı var ama araştırdığım kadarı ile 10 yıldır satılıyor ve son yıllarda şanzıman ilk zamana göre opel tarafından bir çok problemi çözülmüş. ve 39000-40000 tl aralığında bir fiyat veriyorlar sıfırına ne tavsiye edersiniz siz olsanız alırmısınız. Yorum bağlantısı
Serhat Kaptan 27 Eylül 2012 Paylaş 27 Eylül 2012 ABS (Kızaklamayı Önleyici Fren Sistemi) Çekiş Kontrol SistemiPlus (TCPlus) * Elektronik Fren Gücü Dağılımı (EBD) Elektronik Stabilite ProgramıPlus (ESPPlus) * Fren Destek Sistemi (BA) Manevra Kontrol Mantığı (UCL) * Spor Sürüş Modu * Virajda Fren Kontrolü (CBC) Yokuşta Kalkış Desteği (HSA) * şu donanım listesine bakınca ve fiyatına bakınca insanın alası geliyor. Yalnız tek sorun easytronic hakkındaki kafalardaki soru işareti. Easytronic hakkında fikir verecek arkadaşalrım fikrinizi bekliyorum. yasin bey sizin aldığınız fiyat easytronic astra sedan için miydi? Yorum bağlantısı
Serhat Kaptan 29 Eylül 2012 Paylaş 29 Eylül 2012 arkadaşlar easytronic şanzuman hakkında bilgi verecek arkadaşımız varmı acaba şu an karar aşamasındayım... Yorum bağlantısı
Uğur Çelik 29 Eylül 2012 Paylaş 29 Eylül 2012 easytronic şanzuman aslında otomatikleştirilmiş manual şanzuman...yakıt tüketimi manuel vitesinden daha düşüktür..vites geçişleri biraz serttir.alışması biraz zaman alıyor..kronik problemlerinin çoğu çözülmüş bir şanzuman...rampada bazen saçmalasada manuel kullanım özelliği ile bu tür problemleri halletmenin kolay olduğu bir şanzuman...opel bu şanzumanı yakıt tasarrufu için tasarlamış...fiyat-özellik bakımından bu araçtan daha ucuzu yok....alınıp binilir bence Yorum bağlantısı
Serhat Kaptan 29 Eylül 2012 Paylaş 29 Eylül 2012 opel astra sedan easytronici düşünmemdeki sebep 38000 tl ye o donanımda otomatik bir araç olmamasıdır. şu anda piyasaya baktığın zaman fiyat performans olarak rakibi yok. donanımı çok dolu.. easytroniclerin bir çok sorunun gideildiğini okudum ama yinede yönlendirmek için easytronic hakkında bilgisi olan arkadaşalrın bilgi vermesini rica ediyorum.. Yorum bağlantısı
Serhat Kaptan 29 Eylül 2012 Paylaş 29 Eylül 2012 astraların dizeli kalmadı clasiclerin sadece benzinlisi var. dizel otomatik 1.6 motorlarda zaten halk arabalarında hiç yok gibi bir kaç markada var ama onlarda hakkında çok para istiyor. astra sedan easytronic e baktığımz zaman piyasada bu donanımda bu paraya otomatik araç yok gibi.. tek soru işareti easytronic hakındaki dedikodular?, ABS (Kızaklamayı Önleyici Fren Sistemi) Çekiş Kontrol SistemiPlus (TCPlus) * Elektronik Fren Gücü Dağılımı (EBD) Elektronik Stabilite ProgramıPlus (ESPPlus) * Fren Destek Sistemi (BA) Manevra Kontrol Mantığı (UCL) * Spor Sürüş Modu * Virajda Fren Kontrolü (CBC) Yokuşta Kalkış Desteği (HSA) * far yağmur sensöründen dijital klimasına kadar daha bir çok özellik var araçta.. Yorum bağlantısı
Arif Görkem AKTAŞ 16 Ocak 2013 Paylaş 16 Ocak 2013 Herkese merhaba. Bir araç hakkında bilginize ve yorumlarınıza ihtiyacım var. 2010 Model Opel Astra Sedan 1.6i 115 HP Easytronic Enjoy Plus 111. Yıl Bu araç hakkında bildiğiniz kronik bir hastalık var mı? Ayrıca lpg'ye uyumu nasıl? Benzinde yakıt tüketimi nasıl? Birde araştırdığım üzere bu araçların bazılarında klima açıkken frenlerinde sıkıntı olduğu söyleniyor. Bunlar hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Onur Kılıç 16 Ocak 2013 Paylaş 16 Ocak 2013 kardeşim ben astra enjoy kullanıyorum. manuel vitesli aracım lpg li memnunum klima açıkken frenlerinde bir sıkıntı olmuyo benzinde biraz fazla yakıyo genel anlamda aracımdan çok memnunum Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 16 Ocak 2013 Paylaş 16 Ocak 2013 Klima açıkken çekiş kaybını biliyoruzda, ilk kez Fren Performansını etkilediğini duydum.. Ne Alaka yaa 1 Yorum bağlantısı
Serhat Kaptan 16 Ocak 2013 Paylaş 16 Ocak 2013 ben niyeti bir ara bayagi bozmustum az kalsin aliyodum. ancak eaasytronic sanzimanin bir cok sorununu okudum, arka stop lambasindan f arizasi verdigini okufum, komurleri ölmus sanzimanin 4500 tl mssraf gibi bir cok sey gordum sikayetvar.com. u bir inceleyin eaaytronic yazinca cikar, ayrica fren ve klima olayni bende okudum. hayirlisi olsun karar sizin opelde kaliteli araba ayrica. bu arada opel artik easytronic uretmiyor durdurdu son elinde kalanlari satiyor bilginize. Yorum bağlantısı
Tufan Bitir 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 opel astra 3 classic 1.6 benzinli 115 beygir easytronik şanzıman sıkıntı çıkarır mı? Almamı tavsiye eder misiniz? Çünkü 2013 model easytronik 35-36.000 Lira civarı. Bu çok iyi bir fiyat bence. Ama şanzımandan korkuyorum. Bu şanzıman ile ilgili bilgisi olan deneyimleri olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsunlar.Şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 Astra'da manuel kullanıyor herkes. Çünkü otomatikteyken yokuşlarda vites düşürmeyi ya da yükseltmeyi ayarlayamıyor, saçmalıyordu. Ama sizin alacağınız araç astra 4'le aynı motoru kullanıyor diye biliyorum ben, bu tür sorunları giderdilermi sayın G.M. mühendisleri bence bunu araştırmalısınız... Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 Kaynak için Ali Elövere sorunuz, kendisinde şuanda bu araba ve bu şanzıman var 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 sarsıntılı vites geçişleri, yüksek devirde takılı kalma vb. Yorum bağlantısı
Tufan Bitir 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 2005-2007 modelleri arasında yokuşta kaydırma yaptığı için daha sonraki modellerde yokuş kalkış desteğini -esp'yi standart olarak koymuşlar Yorum bağlantısı
Murat DEMİRHAN 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 (düzenlendi) Uzak dur derim dahada birşey demem.2012 astra comfort sport paketini 5000 kmde 30000 tl ye el sıkıştım.Kullananlara danıştım,otomatik şanzıman ustam var Ankarada ona sordum herkes arkana bile bakma kaç dedi.Bir bahane bulup pazarlıktan caydım.Sıkıntılı şanzıman. opel astra 3 classic 1.6 benzinli 115 beygir easytronik şanzıman sıkıntı çıkarır mı? Almamı tavsiye eder misiniz? Çünkü 2013 model easytronik 35-36.000 Lira civarı. Bu çok iyi bir fiyat bence. Ama şanzımandan korkuyorum. Bu şanzıman ile ilgili bilgisi olan deneyimleri olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsunlar.Şimdiden teşekkür ederim. Focusuna bin devam et hocam. 19 Mart 2013 tarihinde Murat DEMİRHAN tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 Ali başlığı rüyasında görüp gelir kesin 2 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 Ali başlığı rüyasında görüp gelir kesin ARadım açmadı, bebe bakıyor çok kılıbık çıktı canım Ali abi ne yazacak, uyumadan bekleyeceğim Sabah 7 de kalkıyorum malum iş var ben yatar haha Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 Bende kullandım çok yavaş ve sarsıntılı vites geçiriyor. Yorum bağlantısı
Yaşar Akbaş 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 sıkıntılı bi araç diye biliyorum arkadaşımda vardı çok para harcadı şanzımana bence opel elektronik aksam zaten devamlı arıza verir önüne kesinlikle geçemezsin. forda devam inşallah. Yorum bağlantısı
Mustafa Uz 20 Mart 2013 Paylaş 20 Mart 2013 Geçen hafta otele 2012 astra 1,6 otm. benzinli aracı olan bir müşterim geldi. Az sohbet ettik. Söylediğinin özeti şu. Araç güzel sıkıntısı yok ama 250 Tl'ye depo doluyor 450 km'de bitiyor dedi. Hadi bizde de 550 km. gitsin. Artık karar sizin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts